הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מי.?אני.?אני פה בשביל החוויה..(תחרות ראשונה)

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
אז ככה:
התחריתי בעד 125 בקטג' ג'וניור
להלן התירוץ בנושא:הכוונה הייתה להתחרות בעד 110,אבל משום מה הייבוש והתהליך לא צלח,היה חסר לי קילו וחצי בשביל להיכנס לעד 110..לא נורא,ברגע האחרון החלטתי (ועם שכנועים של אנשים טובים) כן להתחרות,וככה מצאתי עצמי בעד 125.
אבל תירוצים זה למוצצים אז...

ולהלן התוצאות:

סקוואט:
1)180-עבר
2)192.5-נפסל על עומק
3)200-עלה

בנץ':
1)112.5-עלה
2)120-נפסל על אי ציות להוראות
3)120-עלה

דדליפט:
1)205-עלה
2)217.5-עלה
3)232.5-עלה,PR!!

הסרטון המדובר:
(תודה ענקית ל @Alikk1998 על העריכה והעלאה!)

סך הכל טוטאל של 552.5KG
לקחתי מקום שני והמקום הראשון הלך לאושר ( @PowerLifting )שבאמת מגיע לו ונתן הופעה מרשימה ביותר
לא מתעסק ב"יכולתי יותר,יכלתי פחות"..פשוט באתי "לחוות תחרות" וזהו.

מרוצה מאוד יחסית לפעם ראשונה,ידעתי שאני לא בא בשביל תוצאות (נטו בשביל החוויה)היה כיף,הרבה פרצופים מוכרים יותר מוכרים פחות(מעין מפגש LBS),אווירה משפחתית מאוד ועזרה ועידוד מכולם לכולם
תודה לכל מי שייעץ(לפני ואחרי),עזר,תמך,צעק,עודד,קשר,מיגנז ובכלל השתתף (מארגנים,ספוטרים, מתחרים וקהל)
זאת הייתה חוויה מהנה

אצוטט כמה חבר'ה:
סה"כ,תחרות טובה.

את הDOMS הזה הרוווחתי ביושר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ואו תותח,היה לי כבוד לפגוש אותך אתה בן אדם מדהים באמת אני גם חושב שאולי כדאי לך לחטב בשביל לשפר אתלטיות רק אל תתגלח !! ולא נורא שהתחרת בעד 125 כמה היית צריך לרדת אם אפשר לשאול בשביל להיכנס לקטגוריה של עד 110?

• פותח/ת השרשור
לא לא התכוונתי כמה אתה שוקל כאילו נגיד 113 והיית צריך לרדת 3 קילו ? ולא הצלחת כאילו ?
בשקילה המוקדמת הייתי 111.5 קילו
ולא הצלחתי לרדת יותר מזה (באתי אחרי סאונה ועם שקית זבל בשביל להזיע יותר)
ולבסוף החלטתי להתחרות בעד 125

@nlr666 חייב להודות שהתאהבתי בשיר של הווידאו ש'ך חחחחח

יש עוד שירי רוק בסגנון הזה ? נכנסתי לאשכול המוזיקה באוף טופיק ורוב הרוק שם הוא כבד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית