הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר פרטי .

• פותח/ת השרשור tartar
  • פורסם בתאריך

tartar

משתמש פעיל
472
80
נק' מוניטין:
106
472
80
יש בבעלותי חדר כושר פרטי עם הציוד הנל:
powertech power rack שכולל מתח מקבילים פולי עליון ותחתון , דאמבלים עד 35 קילו , מוט אולימפי עם משקל עד 220 קילו ,
ספת לחיצה , glute ham raise ו leg extension ועוד כל מיני דברים קטנים כמו גומיות למתיחות חגורה להוספת משקל למתח rumbble roller foam roller ועוד כל מיני שטויות כל זה נמצא בתוך מחסן עם מיזוג .

השאלה שלי אליכם בתור כאלה שבתוך התחום ויודעים על הצורך או אי צורך שבדבר אשמח לדבר מה אתם חושבים על הרעיון של הקמת חדר כושר פרטי באזור השפלה בשביל אימונים אישיים שהם כוללים : ( תכנית תזונה, תכנית אימונים, תכנית מתיחות על מנת שאנשים יוכלו לבצע את כל התרגילים כמו squat deadlift bench press .... בצורה מושלמת וכמובן לימוד התרגילים האלה )
כמו כן אני יוסיף ויטמינים אבקות חלבון שאני ממליץ וימכור .
כרגע נשאר לי למצוא ספק טוב לתוספים שיצא לי משתלם אך החדר כושר עצמו כבר קיים ,
הביטוח אני יעשה אחרי שאני ילמד בווינגייט שביטוח כזה עולה 1500 בשנה (עוסק זעיר) .

קצת על המחירים שחשבתי עליהם:
הרווח שאני רוצה לעשות הוא באזור ה 20 אלף בחודר ברוטו (10 אנשים X שלוש פעמיים בשבוע X מאתיים ש"ח ) = 24 אלף בחודש
לא כולל תוספים שאני ימכור זאתי השאיפה כמובן שיקח זמן להגיע למצב הזה וזאת דרך ארוכה ומפרכת אבל זה מה שאני אוהב לעשות .

אשמח לקבל דעות של אנשים בתחום שיהיה לכם שבוע מעולה.

יש בבעלותי חדר כושר פרטי עם הציוד הנל:
powertech power rack שכולל מתח מקבילים פולי עליון ותחתון , דאמבלים עד 35 קילו , מוט אולימפי עם משקל עד 220 קילו ,
ספת לחיצה , glute ham raise ו leg extension ועוד כל מיני דברים קטנים כמו גומיות למתיחות חגורה להוספת משקל למתח rumbble roller foam roller ועוד כל מיני שטויות כל זה נמצא בתוך מחסן עם מיזוג .

השאלה שלי אליכם בתור כאלה שבתוך התחום ויודעים על הצורך או אי צורך שבדבר אשמח לדבר מה אתם חושבים על הרעיון של הקמת חדר כושר פרטי באזור השפלה בשביל אימונים אישיים שהם כוללים : ( תכנית תזונה, תכנית אימונים, תכנית מתיחות על מנת שאנשים יוכלו לבצע את כל התרגילים כמו squat deadlift bench press .... בצורה מושלמת וכמובן לימוד התרגילים האלה )
כמו כן אני יוסיף ויטמינים אבקות חלבון שאני ממליץ וימכור .
כרגע נשאר לי למצוא ספק טוב לתוספים שיצא לי משתלם אך החדר כושר עצמו כבר קיים ,
הביטוח אני יעשה אחרי שאני ילמד בווינגייט שביטוח כזה עולה 1500 בשנה (עוסק זעיר) .

קצת על המחירים שחשבתי עליהם:
הרווח שאני רוצה לעשות הוא באזור ה 20 אלף בחודר ברוטו (10 אנשים X שלוש פעמיים בשבוע X מאתיים ש"ח ) = 24 אלף בחודש
לא כולל תוספים שאני ימכור זאתי השאיפה כמובן שיקח זמן להגיע למצב הזה וזאת דרך ארוכה ומפרכת אבל זה מה שאני אוהב לעשות .

אשמח לקבל דעות של אנשים בתחום שיהיה לכם שבוע מעולה.
מהיכן אתה?
סתם רעיון,במיה ואתה לא מתכוון/לא תצליח לעשות אימונים מסביב לשעון,אתה יכול להשכיר את המקום גם למאמנים אחרים.

• פותח/ת השרשור
מהיכן אתה?
סתם רעיון,במיה ואתה לא מתכוון/לא תצליח לעשות אימונים מסביב לשעון,אתה יכול להשכיר את המקום גם למאמנים אחרים.

תודה רבה,
אני מאזור לוד ,
פחות אוהב את הרעיון הזה ,
המטרה והשאיפה שלי זה לאמן אנשים להראות להם שכושר זה לא רק לבוא לחדר כושר ולהתחיל לפמפם שרירים ככה שלהשכיר את המקום לאנשים אחרים זה בסדר זה אופציה אבל אני לא שואף לזה .
אני ברמת העיקרון מעוניין לדעת אם השאיפה שלי בר קיימה או שזה מנותק מהמציאות ואין ביקוש , אם יש אנשים עם ניסיון שיוכלו לענות לי זה הכי טוב מבחינתי 😃

לא נראה לי טריויאלי למצוא 10 אנשים שישלמו לך 2400 שקל בחודש לאימונים.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי טריויאלי למצוא 10 אנשים שישלמו לך 2400 שקל בחודש לאימונים.
אני יודע שאימונים אישיים נעים בין 150-200 שקל לאימון (בלי מתקנים רק משקולות יד שטיח פילאטיס וזהו) זה מידע מהאינטרנט אין לי מושג מה קורה במציאות ,
מה לגבי 150 שקל לאימון נשמע יותר הגיוני?

אני יודע שאימונים אישיים נעים בין 150-200 שקל לאימון (בלי מתקנים רק משקולות יד שטיח פילאטיס וזהו) זה מידע מהאינטרנט אין לי מושג מה קורה במציאות ,
מה לגבי 150 שקל לאימון נשמע יותר הגיוני?
בהחלט הגיוני אבל אולי המחיר צריך להתחשב במידה מסוימת גם באיזור המגורים וסוג האוכלוסיה.
ממליץ לך לשקול אימון קבוצתי(2-6 אמשתתפים לדוגמה)תלוי במרחב שיש לך.

• פותח/ת השרשור
בהחלט הגיוני אבל אולי המחיר צריך להתחשב במידה מסוימת גם באיזור המגורים וסוג האוכלוסיה.
ממליץ לך לשקול אימון קבוצתי(2-6 אמשתתפים לדוגמה)תלוי במרחב שיש לך.
אני יוכל בעזרת השם להגיע ל שני פאור ראקים לא יותר מזה , ככה ששתי משתתפים הגיוני ,
אני מאזור לוד .
תודה

אשמח אם תוכל לפרט למה לא ?
כמות אנשים ?
המחיר ?
רצון של אנשים להגיע ?
......

ברמת העיקרון אלו המחירים שלוקחים בממוצע 150-20
המשך יום נעים.
10 מתאמנים שיסכימו להפרד כל חודש מ2400 ש"ח תלוי מאוד במוניטין שלך...
בנוסף אלו צריכים להיות אנשים מאוד רציניים שבאים להתאמן נטו.. ולא מחפשים להתקשקש עם כולם מסביב, ולא מחפשים שהחדר כושר יהיה כמה שיותר גדול ומאובזר (בריכה סאונה וכ' וכו')...

• פותח/ת השרשור
10 מתאמנים שיסכימו להפרד כל חודש מ2400 ש"ח תלוי מאוד במוניטין שלך...
בנוסף אלו צריכים להיות אנשים מאוד רציניים שבאים להתאמן נטו.. ולא מחפשים להתקשקש עם כולם מסביב, ולא מחפשים שהחדר כושר יהיה כמה שיותר גדול ומאובזר (בריכה סאונה וכ' וכו')...

1. מצד שאני אני חושב שיש הרבה אנשים שיהנו מראק פרטי רק שלהם בלי זמן המתנה ,
2. לפי מה שאני יודע 150-200 זה המחיר למאמן אישי שבא לבית שלך בקושי עם ציוד אז למה שאני לא יצליח לקבל אותו סכום שיש לי ציוד ברמה ,
3.רוב האנשים שבאים לחדר כושר לבריכה וסאונה לפי מה שאני יודע באים לחודש חודשיים ועוזבים או שבאים פעם בחודש
4.אנשים מתחילים להבין שאם באמת אתה רוצה להצליח בתחום של האימונים אתה לא תקבל את הידע מהמאמנים בחדר כושר ויכול להיות שמאמן אישי שמבין עניין יענה על הצרכים האלו
5.יש אנשים שכרגע מבזבזים 5000 + על מאמנים אישיים אין ספק שזה מיעוט אבל זה קיים ולמאמנים האלה אין כלום חוץ ממשקולת יד ושמיכה .

עריכה: שכחתי להגיד גם שיש לי leg press וhack squat שזה תוספת די מרשימה לא קיים הרבה בחדרי כושר ה hack squat

אני לא אומר שאתה טועה ואני צודק יכול להיות שאני טועה כי כרגע אני במין פנטזיה 😃
גם בתגובה שלך אתה מסביר שזה לוקח זמן לבנות שם אבל לא רואה משהו שהוא לא ריאלי
עבודה קשה ולצבור שם טוב זה הדבר הכי ריאלי בכל תחום
אשמח לעוד תגובות .

תתחיל לפרסם את עצמך,לדעתי ילך לך אבל הכול תלוי בפרסום וברמת ידע שלך.
כמו שאמרתה גם תמכור תוספי תזונה ככה יהיה לך עסק צדדי.

• פותח/ת השרשור
תתחיל לפרסם את עצמך,לדעתי ילך לך אבל הכול תלוי בפרסום וברמת ידע שלך.
כמו שאמרתה גם תמכור תוספי תזונה ככה יהיה לך עסק צדדי.

ובימים שאין לאין לי מתאמנים אפשר סדנאות וכאלה דברים ץ.

הרעיון שלך נחמד אבל המציאות לא קרובה למה שאתה מתאר.
אתה לא תצליח למצוא 10 מתאמנים שיקחו 3 אימונים בשבוע בעלות של 200 ש"ח באופן קבוע, לטווח ארוך. בנוסף, 3 אימונים ל10 אנשים זה 30 שעות נטו במקרה הטוב (אם אתה מדבר על אימונים יותר רציניים - אימוני כוח בשלב מסויים לוקחים גם שעתיים וגם שלוש, ובטווח הארוך הרציניים ידרשו את זה), ו30 שעות בשבוע של אימונים אישיים זה לא מעשי. יש שעות מתות. על הנייר זה נחמד לאמן מ8 בבוקר עד 16:00 ולתקתק 8 אימונים, אבל אימונים אישיים יכולים להתבצע רק בבוקר ובערב, לפני\אחרי העבודה של המתאמנים, ע"פ הלו"ז של רוב האנשים, מה שנותן לך בד"כ 1-3 אימונים אישיים ביום, תלוי בלו"ז ובד"כ זה מתנגש בין אנשים.
בנוסף, אתה תגלה מהר מאוד שאימונים אישיים זו עבודה שוחקת ושזה קשה לפמפם עבודה. קשה להסביר בדיוק למה ואיך זה מרגיש, ואני מניח שזה גם משתנה בין אנשים, אבל אני מאוד, מאוד משתדל לא לקבוע יותר משלושה אימונים אישיים ביום. אם יש איזשהו אילוץ חריג אז אני סופג את זה, אבל הרעיון לבצע 5-6 אימונים אישיים ביום, במשך 5-6 ימי עבודה בשבוע (גם אם מבחינת לו"ז תצליח לקבוע), נשמע לי שוחק וקשה בטירוף.
אני מכיר כמה מאמנים שעובדים יותר ממני באימונים אישיים, אבל זה קשה להם מאוד. קח את זה בחשבון.

בנוסף, אתה בכלל לא עשית עדיין קורס, מה שאומר שעוד אין לך ניסיון בתחום, ואתה צריך קצת להיות יותר מעורה.
תוסיף לזה את העובדה שאתה מתיימר ללמד את תרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט וכו'), והסיכוי שאתה באמת יודע ומסוגל לעשות את זה מאוד נמוך (לא לא אפשרי - אבל כמעט ללא יוצא מהכלל מי שיודע זה מי שכבר עשה קורס מאמנים, כי צריך ניסיון על מנת ללמד את התרגילים - מעבר להבנה והניסיון המאוד גדולים שנדרשים).
ככה שאם אתה פונה לקהל המקצועי - חוששני שנכון להיום הם לא יבחרו בך. ואם אתה פונה לקהל החובבני - חוששני שאתה לא תשיג (בטח שלא מהר) את האנשים האמידים שאתה יכול לדרוש מהם 2400 ש"ח לחודש.
וגם אם תשיג, לא תוכל להכניס 10 כאלה בפועל. אתה תגלה שיש עם זה הרבה בעיות.

זה לא שאין אנשים שעושים מלא כסף משטויות ואימוני "עיצוב וחיטוב" וכל זה, אבל יש להם מערך שיווקי גדול מאוד, ויכולות חברתיות - כי זה מה שהם מוכרים בתכלס. ושם הקאץ'. לא בציוד שלהם. אם זה משהו שיש לך אתה כן יכול להכניס סכומים גדולים, גם הרבה יותר מ-24,000 בחודש, אבל אז אין משמעות לזה שיש לך ציוד לאימונים רציניים, אלא אם תצליח לשכנע את כל העולם איך להתאמן - וזה משהו שלא תעשה בקרוב.

• פותח/ת השרשור
הרעיון שלך נחמד אבל המציאות לא קרובה למה שאתה מתאר.
אתה לא תצליח למצוא 10 מתאמנים שיקחו 3 אימונים בשבוע בעלות של 200 ש"ח באופן קבוע, לטווח ארוך. בנוסף, 3 אימונים ל10 אנשים זה 30 שעות נטו במקרה הטוב (אם אתה מדבר על אימונים יותר רציניים - אימוני כוח בשלב מסויים לוקחים גם שעתיים וגם שלוש, ובטווח הארוך הרציניים ידרשו את זה), ו30 שעות בשבוע של אימונים אישיים זה לא מעשי. יש שעות מתות. על הנייר זה נחמד לאמן מ8 בבוקר עד 16:00 ולתקתק 8 אימונים, אבל אימונים אישיים יכולים להתבצע רק בבוקר ובערב, לפני\אחרי העבודה של המתאמנים, ע"פ הלו"ז של רוב האנשים, מה שנותן לך בד"כ 1-3 אימונים אישיים ביום, תלוי בלו"ז ובד"כ זה מתנגש בין אנשים.
בנוסף, אתה תגלה מהר מאוד שאימונים אישיים זו עבודה שוחקת ושזה קשה לפמפם עבודה. קשה להסביר בדיוק למה ואיך זה מרגיש, ואני מניח שזה גם משתנה בין אנשים, אבל אני מאוד, מאוד משתדל לא לקבוע יותר משלושה אימונים אישיים ביום. אם יש איזשהו אילוץ חריג אז אני סופג את זה, אבל הרעיון לבצע 5-6 אימונים אישיים ביום, במשך 5-6 ימי עבודה בשבוע (גם אם מבחינת לו"ז תצליח לקבוע), נשמע לי שוחק וקשה בטירוף.
אני מכיר כמה מאמנים שעובדים יותר ממני באימונים אישיים, אבל זה קשה להם מאוד. קח את זה בחשבון.

בנוסף, אתה בכלל לא עשית עדיין קורס, מה שאומר שעוד אין לך ניסיון בתחום, ואתה צריך קצת להיות יותר מעורה.
תוסיף לזה את העובדה שאתה מתיימר ללמד את תרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט וכו'), והסיכוי שאתה באמת יודע ומסוגל לעשות את זה מאוד נמוך (לא לא אפשרי - אבל כמעט ללא יוצא מהכלל מי שיודע זה מי שכבר עשה קורס מאמנים, כי צריך ניסיון על מנת ללמד את התרגילים - מעבר להבנה והניסיון המאוד גדולים שנדרשים).
ככה שאם אתה פונה לקהל המקצועי - חוששני שנכון להיום הם לא יבחרו בך. ואם אתה פונה לקהל החובבני - חוששני שאתה לא תשיג (בטח שלא מהר) את האנשים האמידים שאתה יכול לדרוש מהם 2400 ש"ח לחודש.
וגם אם תשיג, לא תוכל להכניס 10 כאלה בפועל. אתה תגלה שיש עם זה הרבה בעיות.

זה לא שאין אנשים שעושים מלא כסף משטויות ואימוני "עיצוב וחיטוב" וכל זה, אבל יש להם מערך שיווקי גדול מאוד, ויכולות חברתיות - כי זה מה שהם מוכרים בתכלס. ושם הקאץ'. לא בציוד שלהם. אם זה משהו שיש לך אתה כן יכול להכניס סכומים גדולים, גם הרבה יותר מ-24,000 בחודש, אבל אז אין משמעות לזה שיש לך ציוד לאימונים רציניים, אלא אם תצליח לשכנע את כל העולם איך להתאמן - וזה משהו שלא תעשה בקרוב.

אני מבין מה אתה אומר וכנראה שאתה גם יודע ממני אבל יש לי כמה נקודות שאני רוצה להדגיש ותגיד לי מה אתה חושב לאחר מכן 😃
1. לא רוצה להשתחצן אבל יש לי המון ידע וברמה גבוה וגם אם לא תמיד יש לי שנים ללמוד עוד ולהשתפר (מה שאני יצתרך לעשות בכל תחום שאני יבחר בחיי אם אני רוצה להצליח)
2. כל עבודה שוחקת וקשה 5 אנשים ביום עשר שעות מצד שני תמיד אפשר תמיד להכניס אחד באמצע מה שמקצר את הזמנים לשעה וחצי ומה שנכנס בתוך ה 8 שעות הללו .
3.בימים הפנויים תמיד אפשר להכניס סדנאות גמישות הגשת תכניות תזונה אימונים ועוד ועוד דברים .
4.יש לי כמובן את שעות הבוקר כמו שאתה אומר ויש המון אנשים שפנויים בין 4 ל 10, וגם דווקא הרציניים הם בני הגילאים 16-20 לא כולם עובדים אחרי הלימודים מה שנותן לי להתחיל לעבוד יום מוקדם.

בכל מקרה הנקודות שהדגשת באמת חשובות לקחתי בחשבון ואני באמת חושב עכשיו אם בכלל כדאי לי להתחיל לפטנז על זה S:

עוד דבר אחד קטן ...
אני רואה שהמכשירים שיש לי לא כל כך מעניינים אף אחד ונחשבים כשווה ערך לשמיכה ושני משוקות שמאמנים אישים מוציאים מהכיס יש סיבה ?
בנוסף לכך אני רואה גם שלפי איך שאתה מדבר המחירים של אימון אישי לא קרובים ל 150-200 שקל כמו שכותבים באינטרנט אני מבין את זה מכך שאתה אומר שזה לא הגיוני לקבל סכום כזה.

נערך לאחרונה:
אם כבר יש לך את הציוד את החלק הגדול של ההשקעה כבר עשית. תעשה קורס מדריכי כושר, תתחיל לפרסם את עצמך ותראה איך הולך לך.

קח בחשבון שאתה צריך אישורים כדי לפתוח מכון כושר.. מה שאתה מתאר זה מכון כושר בין אם אתה עושה אותו תעשייתי או לא.
יש על זה הרבה רגולציה אפילו עד לרמת איזה טמפרטורה צריכה להיות בחדר הזה.

אתה לא יכול סתם ככה לצאת להרפתקאה כזאת אתה עלול להסתבך מאוד.

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שאתה צריך אישורים כדי לפתוח מכון כושר.. מה שאתה מתאר זה מכון כושר בין אם אתה עושה אותו תעשייתי או לא.
יש על זה הרבה רגולציה אפילו עד לרמת איזה טמפרטורה צריכה להיות בחדר הזה.

אתה לא יכול סתם ככה לצאת להרפתקאה כזאת אתה עלול להסתבך מאוד.
בדקתי את זה וזה לא חייב להיות על תקן חדר כושר וביטוח וכל הדברים שצריך מסתכם ב 1500 שקל בשנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית