הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר פרטי .

• פותח/ת השרשור tartar
  • פורסם בתאריך

tartar

משתמש פעיל
472
80
נק' מוניטין:
106
472
80
יש בבעלותי חדר כושר פרטי עם הציוד הנל:
powertech power rack שכולל מתח מקבילים פולי עליון ותחתון , דאמבלים עד 35 קילו , מוט אולימפי עם משקל עד 220 קילו ,
ספת לחיצה , glute ham raise ו leg extension ועוד כל מיני דברים קטנים כמו גומיות למתיחות חגורה להוספת משקל למתח rumbble roller foam roller ועוד כל מיני שטויות כל זה נמצא בתוך מחסן עם מיזוג .

השאלה שלי אליכם בתור כאלה שבתוך התחום ויודעים על הצורך או אי צורך שבדבר אשמח לדבר מה אתם חושבים על הרעיון של הקמת חדר כושר פרטי באזור השפלה בשביל אימונים אישיים שהם כוללים : ( תכנית תזונה, תכנית אימונים, תכנית מתיחות על מנת שאנשים יוכלו לבצע את כל התרגילים כמו squat deadlift bench press .... בצורה מושלמת וכמובן לימוד התרגילים האלה )
כמו כן אני יוסיף ויטמינים אבקות חלבון שאני ממליץ וימכור .
כרגע נשאר לי למצוא ספק טוב לתוספים שיצא לי משתלם אך החדר כושר עצמו כבר קיים ,
הביטוח אני יעשה אחרי שאני ילמד בווינגייט שביטוח כזה עולה 1500 בשנה (עוסק זעיר) .

קצת על המחירים שחשבתי עליהם:
הרווח שאני רוצה לעשות הוא באזור ה 20 אלף בחודר ברוטו (10 אנשים X שלוש פעמיים בשבוע X מאתיים ש"ח ) = 24 אלף בחודש
לא כולל תוספים שאני ימכור זאתי השאיפה כמובן שיקח זמן להגיע למצב הזה וזאת דרך ארוכה ומפרכת אבל זה מה שאני אוהב לעשות .

אשמח לקבל דעות של אנשים בתחום שיהיה לכם שבוע מעולה.

1. לא רוצה להשתחצן אבל יש לי המון ידע וברמה גבוה וגם אם לא תמיד יש לי שנים ללמוד עוד ולהשתפר (מה שאני יצתרך לעשות בכל תחום שאני יבחר בחיי אם אני רוצה להצליח)
אם תכנס לתחום ברצינות, אתה תגלה מהר מאוד שלהיות מאמן שימושי באמת זה משהו שלא קורה ברגע, ושבארץ אפשר לספור אנשים כאלה כנראה על יד אחת. אולי שתיים, גג שלוש. אז אני מאחל בהצלחה, אבל רק אומר לך שזה ממש לא פשוט ושמאמן זה מקצוע לכל דבר, בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים (שמבוסס על ליצני וינגייט, שהם לא באמת מאמנים).

2. כל עבודה שוחקת וקשה 5 אנשים ביום עשר שעות מצד שני תמיד אפשר תמיד להכניס אחד באמצע מה שמקצר את הזמנים לשעה וחצי ומה שנכנס בתוך ה 8 שעות הללו .
לא, לא כל עבודה שוחקת. ואני מדבר איתך על עבודה שאתה יכול ב"נוחות" לעשות בה עד 3 שעות ביום. מעבר לזה - זה כבר מוות. החרוצים אוהבי הסביבה והאדם עושים אפילו 5. ומהר מאוד מסיימים עם זה. מעטים אלה שממשיכים ככה לאורך זמן.

3.בימים הפנויים תמיד אפשר להכניס סדנאות גמישות הגשת תכניות תזונה אימונים ועוד ועוד דברים .
אתה פשוט לא הבנת שהבעייה תהיה להשיג לקוחות, לא מה לעשות איתם.

4.יש לי כמובן את שעות הבוקר כמו שאתה אומר ויש המון אנשים שפנויים בין 4 ל 10, וגם דווקא הרציניים הם בני הגילאים 16-20 לא כולם עובדים אחרי הלימודים מה שנותן לי להתחיל לעבוד יום מוקדם.
שוב, אתה לא הבנת שהבעייה תהיה להשיג לקוחות. ילדים בני 16 לא יהיו מסוגלים לשלם חצי ממה שאתה מצפה. במקרה הטוב הם ישיגו 200 שקל בחודש מההורים שלהם לממן חדר כושר ציבורי.
וגם בני 20 וגם בני 25 לא יוכלו וירצו לשלם 2400 שקל בחודש, וגם לא 2000 וגם לא 1500 (הרוב).

עוד דבר אחד קטן ...
אני רואה שהמכשירים שיש לי לא כל כך מעניינים אף אחד ונחשבים כשווה ערך לשמיכה ושני משוקות שמאמנים אישים מוציאים מהכיס יש סיבה ?
בנוסף לכך אני רואה גם שלפי איך שאתה מדבר המחירים של אימון אישי לא קרובים ל 150-200 שקל כמו שכותבים באינטרנט אני מבין את זה מכך שאתה אומר שזה לא הגיוני לקבל סכום כזה.
מבחינת מתאמן ממוצע לא, אין הבדל בין חדר כושר לאימון ריצה ומשקל גוף בחוץ. אפילו עדיף, כי "משקולות זה לא בריא" וכו' וכו'
ואימונים אישיים כן נעים סביב 150 ל-200 שקלים, וזה בא כמעט רק מאנשים יחסית אמידים, אבל זו ההכנסה ברוטו - יש עליה גם הוצאות ישירות ו\או עקיפות.
אבל מי שגוזר את הקופון זה מי שמפרסם טוב. יש מערכי פרסום גדולים ורציניים של אחרים, ויהיה לך קשה לקחת מהם נתח שוק.

שוב, מאחל בהצלחה, אבל כדאי שגם תדע מה המציאות.

בנוסף, אל תשכח שאיזור לוד הוא לא איזור של מיליונרים ולא סתם רוב התעשייה הזו ממוקמת באיזור ת"א, כי שם יש אנשים שיכולים לשלם.

• פותח/ת השרשור
אם תכנס לתחום ברצינות, אתה תגלה מהר מאוד שלהיות מאמן שימושי באמת זה משהו שלא קורה ברגע, ושבארץ אפשר לספור אנשים כאלה כנראה על יד אחת. אולי שתיים, גג שלוש. אז אני מאחל בהצלחה, אבל רק אומר לך שזה ממש לא פשוט ושמאמן זה מקצוע לכל דבר, בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים (שמבוסס על ליצני וינגייט, שהם לא באמת מאמנים).

לא, לא כל עבודה שוחקת. ואני מדבר איתך על עבודה שאתה יכול ב"נוחות" לעשות בה עד 3 שעות ביום. מעבר לזה - זה כבר מוות. החרוצים אוהבי הסביבה והאדם עושים אפילו 5. ומהר מאוד מסיימים עם זה. מעטים אלה שממשיכים ככה לאורך זמן.

אתה פשוט לא הבנת שהבעייה תהיה להשיג לקוחות, לא מה לעשות איתם.

שוב, אתה לא הבנת שהבעייה תהיה להשיג לקוחות. ילדים בני 16 לא יהיו מסוגלים לשלם חצי ממה שאתה מצפה. במקרה הטוב הם ישיגו 200 שקל בחודש מההורים שלהם לממן חדר כושר ציבורי.
וגם בני 20 וגם בני 25 לא יוכלו וירצו לשלם 2400 שקל בחודש, וגם לא 2000 וגם לא 1500 (הרוב).

מבחינת מתאמן ממוצע לא, אין הבדל בין חדר כושר לאימון ריצה ומשקל גוף בחוץ. אפילו עדיף, כי "משקולות זה לא בריא" וכו' וכו'
ואימונים אישיים כן נעים סביב 150 ל-200 שקלים, וזה בא כמעט רק מאנשים יחסית אמידים, אבל זו ההכנסה ברוטו - יש עליה גם הוצאות ישירות ו\או עקיפות.
אבל מי שגוזר את הקופון זה מי שמפרסם טוב. יש מערכי פרסום גדולים ורציניים של אחרים, ויהיה לך קשה לקחת מהם נתח שוק.

שוב, מאחל בהצלחה, אבל כדאי שגם תדע מה המציאות.

בנוסף, אל תשכח שאיזור לוד הוא לא איזור של מיליונרים ולא סתם רוב התעשייה הזו ממוקמת באיזור ת"א, כי שם יש אנשים שיכולים לשלם.
יש המון במה שאתה ,
בכל מקרה לוד זה לא מקום של עשירים ואני לא גר בלוד (אני גר באזור) ויש פה מלא מושבים וערים קטנות באזור שלא קשורים לשוק התל אביבי ואני יוכל לקחת אותם כלקוחות מבלי להתחרות במישהו אחר,
אני יתחיל לנסות להביא אנשים בתור עבודה משנית ונראה איך זה מתקדם , אני מסכים איתך באלף אחוז שאין פה מאמנים בארץ שראוי להקשיב להם ושאפשר לספור את הטובים ביד אחת ,
אני מאמין שאם אני יצליח בתחום אני יהיה אחד מאותם אנשים כי אני יודע מאיפה לרכוש ידע נכון ואמין גם אם אין לי אותו כרגע ,
תודה רבה .

נערך לאחרונה:
מבחינה עובדתית היום כל מכון כושר שכונתי שמאורגן טוב יכול להצליח, יש ביקוש אדיר למכונים איכותיים וברגע שתפתח ישר תקבל טלפונים מאנשים שגרים קרוב כדי לבוא להתרשם, אבל לאו דווקא בתור קונספט של מכונים לאימונים אישיים בלבד.
הקהל יעד שלך(כנראה) יהיה האנשים שגרים קרוב מאוד, לכן צריך לדעת לפרסם במקומות הנכונים(עיתון מקומי לדוג') ולהבין שרוב הלקוחות יגיעו בשיטת "מפה לאוזן" מאחר וזה מכון שכונתי ועל כן יש להתאים את המחירונים למצבם הסוציו-אקונומי לעומת מה שמוצע להם במכונים מתחרים

לבנות עסק סביב 10 אנשים זה משהו לא הגיוני, יש לי מכר טוב מעפולה שסגר מכון שכונתי עם כ40 לקוחות כי זה פשוט לא השתלם לו(שכירות, ביטוחים, מס הכנסה, מע"מ, עובד נוסף, הוצאות שוטפות וכו')- רובם גם היו באימונים אישיים כי זה היה הקונספט של המכון

בפועל רוב האנשים ירצו מכון שהם יכולים להגיע אליו במשך רוב שעות היום בלי מגבלה של 5-6 שעות ספציפיות, לשלם מנוי של 150-250 לחודש ולהגיע מתי שבא להם ולא לשלם לכל אימון 150 שקל.
בנוסף המאסת לקוחות המבוגרת היא כזו שרוצה מכשיר אליפטי, הליכון ועוד מכשירי אירובי.
הרשימת ציוד שאתה ציינת מתאימה ברובה לצעירים(צעירים משלמים פחות לרוב) ופחות לאוכלוסיה הכללית שעבורה המכון ייראה ריק ולא פרקטי

מחירוני אימונים אישיים: 150-180 הם מחירים סטנדרטיים לאימון אישי במועדון.
היתרון שלך יכול להיות שאתה יכול לאפשר מחירון למנויים וגם מחירון למי שמגיע מבחוץ, בתור התחלה 150 ש"ח לא יהיה ריאלי, אבל יש דרכים לעקוף זאת(אימון זוגי ב160 נניח)
ככל שתצבור מוניטין ותהיה מבוקש באימונים תוכל להעלות את המחיר בהתאם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מבחינה עובדתית היום כל מכון כושר שכונתי שמאורגן טוב יכול להצליח, יש ביקוש אדיר למכונים איכותיים וברגע שתפתח ישר תקבל טלפונים מאנשים שגרים קרוב כדי לבוא להתרשם, אבל לאו דווקא בתור קונספט של מכונים לאימונים אישיים בלבד.
הקהל יעד שלך(כנראה) יהיה האנשים שגרים קרוב מאוד, לכן צריך לדעת לפרסם במקומות הנכונים(עיתון מקומי לדוג') ולהבין שרוב הלקוחות יגיעו בשיטת "מפה לאוזן" מאחר וזה מכון שכונתי ועל כן יש להתאים את המחירונים למצבם הסוציו-אקונומי לעומת מה שמוצע להם במכונים מתחרים

לבנות עסק סביב 10 אנשים זה משהו לא הגיוני, יש לי מכר טוב מעפולה שסגר מכון שכונתי עם כ40 לקוחות כי זה פשוט לא השתלם לו(שכירות, ביטוחים, מס הכנסה, מע"מ, עובד נוסף, הוצאות שוטפות וכו')- רובם גם היו באימונים אישיים כי זה היה הקונספט של המכון

בפועל רוב האנשים ירצו מכון שהם יכולים להגיע אליו במשך רוב שעות היום בלי מגבלה של 5-6 שעות ספציפיות, לשלם מנוי של 150-250 לחודש ולהגיע מתי שבא להם ולא לשלם לכל אימון 150 שקל.
בנוסף המאסת לקוחות המבוגרת היא כזו שרוצה מכשיר אליפטי, הליכון ועוד מכשירי אירובי.
הרשימת ציוד שאתה ציינת מתאימה ברובה לצעירים(צעירים משלמים פחות לרוב) ופחות לאוכלוסיה הכללית שעבורה המכון ייראה ריק ולא פרקטי

מחירוני אימונים אישיים: 150-180 הם מחירים סטנדרטיים לאימון אישי במועדון.
היתרון שלך יכול להיות שאתה יכול לאפשר מחירון למנויים וגם מחירון למי שמגיע מבחוץ, בתור התחלה 150 ש"ח לא יהיה ריאלי, אבל יש דרכים לעקוף זאת(אימון זוגי ב160 נניח)
ככל שתצבור מוניטין ותהיה מבוקש באימונים תוכל להעלות את המחיר בהתאם.
תודה רבה על התשובה 😃
אין לי לשלם שכירות מה שמקל עלי ממש וגם לא עובד נוסף שזה מוסיף לי לפחות 6 אלף שקל בחודש ככה ש 10 אנשים ביום זה מעל ומעבר להכנסה שאני מצפה לה כולל הוצאות ,
אני גר במושב וגם יש לי הליכון בבית ככה שאפשר לרוץ גם בחוץ וגם על ההליכון ,
נראה לך הגיוני שיגיעו 7 אנשים ביום לאימון אישי עם הציוד שיש לי תמורת 150 שקל לחודש ? (כמובן שלאחר שאני יסבור ניסיון ידע ושיווק)
אני תמיד יוכל להסביר לאנשים שמגיעים אלי שאין תרגיל יותר טוב מסקוואט ושהleg extension לא טוב לברכיים ושהפרפר במכונה יכול לגרום לנזק לכתפיים והם יחליטו להשאר בכל מקרה אני באמת רוצה לעזור לאנשים לא לתת להם לשבת על מכונה ושיפמפמו ,
לפי מה שבדקתי בגלל שהמכון בבית והוא לא גדול דיו הוא יכול להיות מוגדר כעוסק זעיר פתור ממעמ ומס הכנסה כבדים

נערך לאחרונה:
תודה רבה על התשובה 😃
אין לי לשלם שכירות מה שמקל עלי ממש וגם לא עובד נוסף שזה מוסיף לי לפחות 6 אלף שקל בחודש ככה ש 10 אנשים ביום זה מעל ומעבר להכנסה שאני מצפה לה כולל הוצאות ,
אני גר במושב וגם יש לי הליכון בבית ככה שאפשר לרוץ גם בחוץ וגם על ההליכון ,
נראה לך הגיוני שיגיעו 7 אנשים ביום לאימון אישי עם הציוד שיש לי תמורת 150 שקל לחודש ? (כמובן שלאחר שאני יסבור ניסיון ידע ושיווק)
אני תמיד יוכל להסביר לאנשים שמגיעים אלי שאין תרגיל יותר טוב מסקוואט ושהleg extension לא טוב לברכיים ושהפרפר במכונה יכול לגרום לנזק לכתפיים והם יחליטו להשאר בכל מקרה אני באמת רוצה לעזור לאנשים לא לתת להם לשבת על מכונה ושיפמפמו ,
לפי מה שבדקתי בגלל שהמכון בבית והוא לא גדול דיו הוא יכול להיות מוגדר כעוסק זעיר פתור ממעמ ומס הכנסה כבדים

אתה צריך לעשות שיעורי בית, פטור ממיסים לדוג' תלוי ישירות בכמות ההכנסה שלך(גם אם אתה עובד מהחדר אבל מכניס יותר מהתקרה הנקובה בחוק של עוסק פטור, אתה תהיה חייב במיסים)
בקשר למחירים הכל תלוי בלקוחות, לרוב אנשים לא אוהבים לשלם מיוזמה סכום גבוה אלא להירשם לתקופת ניסיון בהתחלה על מנת להתרשם.
השיווק הטוב ביותר בנישה שלך הוא מפה לאוזן כשאנשים רואים תוצאות ומפרסמים לאחרים(אותם אחרים יגיעו כבר וידעו למה לצפות)

אין חשיבות לציוד אם אתה רוצה לעבוד באופן פרטי, אני יכול לומר שאימנתי אנשים לגיבוש סיירות וטיס שעבדתי איתם לרוב בחול בכלל, אם מגיעים לתוצאות שהלקוח רוצה כל השאר זניח
גם יש לי לא מעט בתחום שעובדים עם לקוחות בחוץ עם ציוד מינימלי(אותם לקוחות שמגיעים מרצון להכנס לכושר ולרדת במשקל)

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לעשות שיעורי בית, פטור ממיסים לדוג' תלוי ישירות בכמות ההכנסה שלך(גם אם אתה עובד מהחדר אבל מכניס יותר מהתקרה הנקובה בחוק של עוסק פטור, אתה תהיה חייב במיסים)
בקשר למחירים הכל תלוי בלקוחות, לרוב אנשים לא אוהבים לשלם מיוזמה סכום גבוה אלא להירשם לתקופת ניסיון בהתחלה על מנת להתרשם.
השיווק הטוב ביותר בנישה שלך הוא מפה לאוזן כשאנשים רואים תוצאות ומפרסמים לאחרים(אותם אחרים יגיעו כבר וידעו למה לצפות)

אין חשיבות לציוד אם אתה רוצה לעבוד באופן פרטי, אני יכול לומר שאימנתי אנשים לגיבוש סיירות וטיס שעבדתי איתם לרוב בחול בכלל, אם מגיעים לתוצאות שהלקוח רוצה כל השאר זניח
גם יש לי לא מעט בתחום שעובדים עם לקוחות בחוץ עם ציוד מינימלי(אותם לקוחות שמגיעים מרצון להכנס לכושר ולרדת במשקל)
כן אני יעשה יותר שיעורי בית בזמן הנכון תודה ,
מה לגבי הציפייה שלי ל 7 אנשים במחיר של 150 זה משהו שהוא אפשרי לאחר שנה שנתיים ?

כן אני יעשה יותר שיעורי בית בזמן הנכון תודה ,
מה לגבי הציפייה שלי ל 7 אנשים במחיר של 150 זה משהו שהוא אפשרי לאחר שנה שנתיים ?

לי אישית בתקופות שעבדתי במשרה מלאה כמאמן היו יותר מ7 אנשים במקביל מחוץ למכון, לכן לא רואה סיבה שלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית