דיון כתבה לא מחמיאה על קרוספיט במוסף "זמנים מודרניים"

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
העיתון הוא עיתון של ידיעות אחרונות והכותב הוא שי גרינברג - פיזיולוג ופיזיותרפיסט.

IMG_20140810_170753[1].jpg

הוא לא שמן הוא חזק

הוא לא שמן הוא חזק

תזהר, סטארדאסט יתעצבן.

בכל מקרה, הכתבה לא כזו נוראית, רק הכותרת לא לעניין. אבל אני בטוח שקרוספיט לאט לאט יוציאו שם רע להרמת משקולות.

תזהר, סטארדאסט יתעצבן.

בכל מקרה, הכתבה לא כזו נוראית, רק הכותרת לא לעניין. אבל אני בטוח שקרוספיט לאט לאט יוציאו שם רע להרמת משקולות.

בנתיים קרוספיט נתן להרמת משוקלות במה וחשיפה שלא הייתה לו בחיים.

אין ספק. רק לא בטוח שזו חשיפה טובה.

כל המשקולנים הגדולים היום מודים שבזכות הקרוספיט הענף התפתח מאוד.

כשיש לך בפרונט אנשים כמו פרונינג שעובד בטכניקה מושלמת. במיוחד במשקלים הגבוהים + איז'ה ברטון ולוקאס פרקר שמתחרים ברמות גבוהות מאד בתחרויות משקולנות בארהב+קנדה ואנשים כמו פרייז'ר שלקח מקום 2 השנה בגיימס כרוקי והרקע שלו הוא משקולנות מגיל 13. מכונים כמו אאוטלוא קרוספיט שמוציאים ליפטרים לא רעים והשילוב בין קלוקוב לקרוספיט בארהב כל זה מביא ויביא רק דברים טובים לעולם המשקולנות+ למקום שמשקולנות תתפוס בקרוספיט.

שמתי סרטון ישן שלא קשור לדיון, להבא אקבל אזהרה.

באמת? צנזרתם אותו כי הוא שם סרטון שלא קשור לדיון? בניגוד למר סטארדאסט ששפך את ליבו על כמה שריפטו אפס בדיון על תכנון של קרוספיט?

הצביעות חוגגת.

באמת? צנזרתם אותו כי הוא שם סרטון שלא קשור לדיון? בניגוד למר סטארדאסט ששפך את ליבו על כמה שריפטו אפס בדיון על תכנון של קרוספיט?

הצביעות חוגגת.

הוא שם סרטון של ברו סיינס על הקרוספיט שצחקנו וטחנו אותו לפני 200 שנה, אז כן אין קשר לדיון הזה ספציפית ומבחינתי זה ספאם.

ואגב אני לא יודע על איזה "צביעות" אתה מדבר, אני משאיר פה כל ביקורת על קרוספיט ואפילו כותב את שלי , אתה סתם מחפש סיבות להתעצבן זאת כבר בעיה שלך

אתה משווה בין סרטון פארודי (שבעיניי הוא ממש מצחיק), לבין דיון מנומק? (לא מביע דעה במי לדעתי צודק שם,לא מבין בנושא הזה מספיק)

אתה משווה בין סרטון פארודי (שבעיניי הוא ממש מצחיק), לבין דיון מנומק? (לא מביע דעה במי לדעתי צודק שם,לא מבין בנושא הזה מספיק)

לא התייחסתי לתוכן כי לא ראיתי אותו. התייחסתי לציטוט שכתוב במקום ההודעה
״שמתי סרטון ישן שלא קשור לדיון, להבא אקבל אזהרה.״

אם מותר לעבור מדיון בנושא אחד לדיון בנושא אחר לא קשור לחלוטין, אז מותר לשים סרטון לא קשור לדיון. אם זה סתם ספאם זה עניין אחר.

בנושא הקודם היה סרטון על ריפטו ודובר על ריפטו ועל קרוספיט ובהחלט היה קשר בין הביקורת עליו לביקורת על הקרוספיט עצמו והכל היה מעורבב ונוצר דיון דווקא מועיל ואינפורמטיבי.
כאן לשים סרטון של ברו סיינס כדי להצחיק בלי שום קשר לדיון , שכבר כולם ראו - אני רואה בזה סתם ספאם.

אפשר לחזור לדיון עכשיו...

העיקר שכולם כבר ראו. את הטיעונים המבוססים בנושא אני משאיר לאלכס :-]

נ.ב
אני באמת חושב שהסרטון מתאר את קרוספיט בצורה יפה:
crossfit is great because you don't have to worry about exercising form at all, because exercising is the goal.

או כפי שנאמר בסרטון אחר:
crossfit is based on 3 principles:
1) bad form
2) being as fast and as ineffective as possible
3) and being a tranny

נערך לאחרונה:
הכתבה יחסית שקולה ואמיתית אחרי הכל.. תמשיך לפרסם עוד כתבות מעניינות קיבלת לייק תודה רבה.

Back
למעלה תחתית