הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה קטנה כנסו

• פותח/ת השרשור Yoni1o
  • פורסם בתאריך

Yoni1o

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
נכון אמרתי לכם שהתבאסתי על האבקה שהדביקו לי במכון שנכנסתי שהיא super quad protein 4.5 kg
ואמרתם לי שזאת חרא אבקה ולא מי גבינה איכותית אז בקיצור הזמנתי לי
Dymatize elite 4.5 kg בטעם שוקולד שתגיע ביומיים הקרובים אני מקווה שגם הפעם לא עשיתי טעות של טירון עלתה לי 668 שקל בקיצור תגידו עדיף לי לקחת את החלבון של super quad לפני שאני הולך לישון כי היא מורכבת מ-5 חלבונים והיא נספגת לאט יותר ואת ה-dymatize אני ייקח אחרי האימון ובבוקר ?

ותדעו לכם הזמנתי את האבקה רק בגלל שאמרתם לי שהאבקה super squad היא חרא של אבקה וזה הידהד לי והייתי עצבני בראש אז הייתי חייב לקנות אבקה חדשה כזה אני אוהב שהכל מושלם לא אוהב באמצע ופעם הבאה אני לא יהיה פזיז ויפול בפח כי כסף לא גודל על העצים

נערך לאחרונה:
שמע לא רוצה לבאסה אותך עוד יותר אבל אתה מאוד פזיז למה לקנות את החבילות הגדולות האלה שימאס לך מהר

היית בנתיים נשאר עם החלבון שיש לך (אמנם פחות איכותי אבל חלבון זה חלבון) ומזמין מעכשיו מחול שיגיע לך עוד חודש

בכל מקרה יש לך 2 דליים של 4.5 קילו זה יספיק לך להמון זמן כמו שאמרת את התשלובת חלבונים תשתה לפני השינה ואת הדיימטייז תשתה בבוקר/אחרי אימון/מתי שבא לך

חלבונים עם ספיגה איטית תוכל להשיג גם מהמזון הסטנדרתי שאתה אוכל במשך היום, לפני השינה אני אוכל גבינות ושותה חלב.
חלבון מי גבינה אני לוקח בבוקר ואחרי האימון לתת BOOST של חלבון.
אל תעשה טעויות של מתחילים תן דגש על מולטי ויטמין אומגה 3 ופחמימות ממקור איכותי.
אל תשכח כסף הולך וכסף בה.

• פותח/ת השרשור
חלבונים עם ספיגה איטית תוכל להשיג גם מהמזון הסטנדרתי שאתה אוכל במשך היום, לפני השינה אני אוכל גבינות ושותה חלב.
חלבון מי גבינה אני לוקח בבוקר ואחרי האימון לתת BOOST של חלבון.
אל תעשה טעויות של מתחילים תן דגש על מולטי ויטמין אומגה 3 ופחמימות ממקור איכותי.
אל תשכח כסף הולך וכסף בה.
מולטי ויטמין ואומגה 3 אני משיג מהטחינה גולמית וחמאת בוטנים ודגים וכאלה ?

שמע נירא שאתה באמת מחפש על מה לזרוק כסף , החלבון זה לא מה שיעשה את זה , חלבון זה טונה זה חזה עוף אותו דבר בידיוק אין פה שום דבר מיוחד ולהשקיע כל כך הרבה כסף בדבר שאין לו איזה תועלת מיוחדת בעיני דבילי , אם היית בסייקל והיית צריך לדחוף 300 גרם חלבון ביום הייתי אומר לך סבבה אחי לדחוף הכל מאוכל על בסיס יומי זה שואה אבל בסך הכל אין לזה שום חשיבות מיוחדת . ולגבי שאלתך אין שום חשיבות למתי תשתה את זה או את זה ובכללי למתי תכניס כל דבר שהוא מה שחשוב מה אתה מכניס ביום המקרויז (חלבון , פחמימה , שומן) מתי תכניס איך תכניס זה לפי מה שנוח לך ואין לזה כל חשיבות.

כן רק אל תתפרע כי בטחינה ובוטנים יש המון שומן, ושאני אומר טחינה תדאג לטחינה גולמית ולא איזה משו מעובד מלא בסוכר וזבל.
אתה צריך לדאוג שרוב הזמן אתה במגמת עלייה. זו עבודה לחיים ולא לתקופה קצרה.
אבקת חלבון מי גבינה פשוטה פעם בחודש וחצי חודשיים ומולטי ויטמין יספיקו לך.

• פותח/ת השרשור
שמע נירא שאתה באמת מחפש על מה לזרוק כסף , החלבון זה לא מה שיעשה את זה , חלבון זה טונה זה חזה עוף אותו דבר בידיוק אין פה שום דבר מיוחד ולהשקיע כל כך הרבה כסף בדבר שאין לו איזה תועלת מיוחדת בעיני דבילי , אם היית בסייקל והיית צריך לדחוף 300 גרם חלבון ביום הייתי אומר לך סבבה אחי לדחוף הכל מאוכל על בסיס יומי זה שואה אבל בסך הכל אין לזה שום חשיבות מיוחדת . ולגבי שאלתך אין שום חשיבות למתי תשתה את זה או את זה ובכללי למתי תכניס כל דבר שהוא מה שחשוב מה אתה מכניס ביום המקרויז (חלבון , פחמימה , שומן) מתי תכניס איך תכניס זה לפי מה שנוח לך ואין לזה כל חשיבות.
אז מה אנשים זיינו לי תמוח פה שחייב מי גבינה אחרי אימון ושאמרתי להם שהמדריך כושר אמר לי במכון שזה חרטא ורק חשוב להגיע לכמות חלבון היומית ביום שאני צריך וזהו ושאין חשיבות לחלבון שנספג מהר אחרי אימון ועכשיו אתה בא ואומר שאין חשיבות למתי אני ישתה את החלבון ושאין חשיבות לחלבון מסויים ורק להגיע לכמות חלבון שאני צריך ביום אז מה יש לכם תחליטו אז אתה אומר במילים אחרות שהחלבון super quad אחלה חלבון כי בעצם אין חשיבות לחלבון ושפוט צריך להגיע לכמות היומית והם אומרים שיש חשיבות לחלבון מי גבינה איכותי כמו dymatize אחרי אימון

אז מה אנשים זיינו לי תמוח פה שחייב מי גבינה אחרי אימון ושאמרתי להם שהמדריך כושר אמר לי במכון שזה חרטא ורק חשוב להגיע לכמות חלבון היומית ביום שאני צריך וזהו ושאין חשיבות לחלבון שנספג מהר אחרי אימון ועכשיו אתה בא ואומר שאין חשיבות למתי אני ישתה את החלבון ושאין חשיבות לחלבון מסויים ורק להגיע לכמות חלבון שאני צריך ביום אז מה יש לכם תחליטו אז אתה אומר במילים אחרות שהחלבון super quad אחלה חלבון כי בעצם אין חשיבות לחלבון ושפוט צריך להגיע לכמות היומית והם אומרים שיש חשיבות לחלבון מי גבינה איכותי כמו dymatize אחרי אימון
החלבון שקנית הבנתי שיש בו חלבוני סונה שזה חלבונים לא מלאים בלי כל חומצות האמינו ולכן דיימטייז יותר איכותיים אבל אחרי אימון לפני אימון כל שעתיים זה סתם שטויות העיקר שתגיע למספיק חלבון סוף היום

החלבון שקנית הבנתי שיש בו חלבוני סונה שזה חלבונים לא מלאים בלי כל חומצות האמינו ולכן דיימטייז יותר איכותיים אבל אחרי אימון לפני אימון כל שעתיים זה סתם שטויות העיקר שתגיע למספיק חלבון סוף היום
חלבון סויה הוא חלבון מלא עם BV נמוך מזה של הWHEY ונחשב פחות איכותי

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר חלבון לא מלא רשום למנה 27 גרם חלבון אז כמה תאכלס חלבון יש במנה ומה זה החומצת אמינו הזאת שתמיד אני שומע סליחה על הבורות אבל תתמצת לי רק מה זה

זה לא מה שאמרתי , מה שכן אמרתי הוא כזה , אם תכניס את האבקה לפני אימון , אחרי אימון , בערב זה ממש לא משנה ואין לזה חשיבות , למה שיש חשיבות זה שתגיע למקרוז שלך . דבר שני אני לא מכיר את האבקה שהזמנת הראשונה , אבל לאיכות החלבון יש חשיבות , שלא יהיה מלא בחרא , שים לב על המרכיבים שיש בכל אחת מהם ולא דווקא אלה היקרות או אלה המפרוסמות , שים לב שלא מלאה בסוכרים ובחרא ושהביקרות על איכות החלבון גבוהות .

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר חלבון לא מלא רשום למנה 27 גרם חלבון אז כמה תאכלס חלבון יש במנה ומה זה החומצת אמינו הזאת שתמיד אני שומע סליחה על הבורות אבל תתמצת לי רק מה זה
ומה זה bv חחח סתם לא משנה בקיצור החלבון בגדול לא נספג במלואו ומנצל את כולו לשריר וזהו נכון?
אז פעם הבאה רק איכות

חלבון מורכב מחומצות אמינו שהם בעצם בונות לך את השריר
עכשיו כל חלבון מורכב ממינונים שונים של חומצות אמינו אבל זה לא משנה כל עוד יש בו את כולן

בחלבון סויה/חלבון לא מלא אין את כל החומצות ההכרחיות לבניית מסת שריר זה לא אומר שהוא גרוע זה אומר שהוא לא יכול להיות תחליף לחלבון מלא

חלבון מלא יש רק במוצרים מן החי
מוצרי חלב,בשר,עוף,דגים,ביצים,אבקת חלבון מי גבינה
בחלבון סויה אין את כל החומצות אמינו

• פותח/ת השרשור
חלבון מורכב מחומצות אמינו שהם בעצם בונות לך את השריר
עכשיו כל חלבון מורכב ממינונים שונים של חומצות אמינו אבל זה לא משנה כל עוד יש בו את כולן

בחלבון סויה/חלבון לא מלא אין את כל החומצות ההכרחיות לבניית מסת שריר זה לא אומר שהוא גרוע זה אומר שהוא לא יכול להיות תחליף לחלבון מלא

חלבון מלא יש רק במוצרים מן החי
מוצרי חלב,בשר,עוף,דגים,ביצים,אבקת חלבון מי גבינה
בחלבון סויה אין את כל החומצות אמינו
תודה רבה גבר על האינפורמציה עכשיו הכל מובן קניתי חלבון לא מלא ועשיתי טעות לפחות עכשיו אני יודע ומבין קצת יותר

תודה רבה גבר על האינפורמציה עכשיו הכל מובן קניתי חלבון לא מלא ועשיתי טעות לפחות עכשיו אני יודע ומבין קצת יותר
לא אומר שכל החלבון לא מלא כי זה תשלובת 5 חלבונים אבל רוב הסיכויים שרובו זה סויה כי הוא הכי זול אבל בטח גם יש שם מי גבינה וקזאין שהם טובים

• פותח/ת השרשור
לא אומר שכל החלבון לא מלא כי זה תשלובת 5 חלבונים אבל רוב הסיכויים שרובו זה סויה כי הוא הכי זול אבל בטח גם יש שם מי גבינה וקזאין שהם טובים
אז אני יאכל ביום כפול 2.5 ממשקל הגוף שלי חלבון עם החלבון הזה כי הוא לא מלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית