עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא סגור על זה, אני חושב ש 100% רואו (כמו שהיה באפריל).ידוע כבר איזה ארגוןן יארח את התחרות דצמבר?
מהם החוקים או מישהו יכול לתת פה קישור לאתר של האיגוד כדי שאקרא את החוקים? תודה מראש.
איפה מצאת את הכללים? באתר של פווארליפטינג ישראל יש לו"ז, מידע וכללים של התחרות שהייתה בפסח ואין שם בפנים כללים 0.0תודה, אבדוק את הכללים עכשיו.
100RAW.COMאיפה מצאת את הכללים? באתר של פווארליפטינג ישראל יש לו"ז, מידע וכללים של התחרות שהייתה בפסח ואין שם בפנים כללים 0.0
באתר של 100% RAWאיפה מצאת את הכללים? באתר של פווארליפטינג ישראל יש לו"ז, מידע וכללים של התחרות שהייתה בפסח ואין שם בפנים כללים 0.0
http://rawpowerlifting.com/wp-content/uploads/2013/02/100_Raw_General_Rules_2014_Final-2.pdfאיפה מצאת את הכללים? באתר של פווארליפטינג ישראל יש לו"ז, מידע וכללים של התחרות שהייתה בפסח ואין שם בפנים כללים 0.0
עמוד תאורהבינלאומית? בטוח?
יש מוט דדליפט או מקל מטאטא הפעם?
חבל שיתאמצו יש לי מוט w עשר קילו בבית , אומנם קצת חלוד אבל יתאים מעולה למקצה של הדדליפט!עמוד תאורה
גם יום חמישי זה היה בינלאומי
וגם אליפות גביע למרות שזו לא הייתה אליפות גביע.
מה כבר אמרתי ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה שאתם צודקים @Alikk1998 @RussianHotGirl
מקל מטאטא
עמוד תאורה
לא מבין...מתאר יופי את המצב שהיה בתחרות
נראלי ההוא מפקפק באדטו....למה מה הבעיה להכין מוט... קצת ברזל כמה מסטיקים וסוגרים ושלום על ישראללא מבין...
לפי חוקי האיגודאם כבר מדברים, ידוע מה יהיו המוטות? אני מניח שאלו שהתחרו באיגוד יכלו להגיד...
ספר שלם צריך לקרוא. קראתי רק על הציוד המותר.לפי חוקי האיגוד