עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא אחרי זה תכתוב על זה יומן קריאה.ספר שלם צריך לקרוא. קראתי רק על הציוד המותר.
פחות עניין של מפריע. יש במכון שלי גם מוט אולימפי סטנדרי וגם אחד עבה. אני אחליף למוט שהכי קרוב לזה שיהיה בתחרות.אני היחידי שלא הפריע לו המוט בדדליפט?
טוב,אולי כי אני מתחרה חדש ולא מבין בזה כל כך..
זה יותר טוב ממוט של מכון ממוצע, אבל בכלל (בכלל) לא ברמה של מוט בתחרות בינלאומית....פחות עניין של מפריע. יש במכון שלי גם מוט אולימפי סטנדרי וגם אחד עבה. אני אחליף למוט שהכי קרוב לזה שיהיה בתחרות.
אבל הוא עבה יותר, עובי רגיל?זה יותר טוב ממוט של מכון ממוצע, אבל בכלל (בכלל) לא ברמה של מוט בתחרות בינלאומית....
אבל הוא עבה יותר, עובי רגיל?
מדברים על איגוד אחר. אני די בטוח שהציוד שונה.מעבר לעובי שלו החסרונות היותר מפריעים היו שהוא היה מחוספס יותר מדי (לא יודע איך להסביר לך את זה) , ושאין סימונים על המוט ככה שיש סיכוי גדול שתשים את היידים באי-סימטריה , היו הרבה מאוד מתחרים שעשו דדליפט ופשוט צד אחד עלה והשני בקושי התנתק
@Barvaz אשכרה בדק בעצבים אם הרכיבו לו משקל לא זהה בצד אחדצד אחד עלה והשני בקושי התנתק
המוט של אז היה מעולה מבחינתי, אבל זה לא היה אותו המוט וזה לא ציוד של האיגוד, אלא מה שאדטו מביאאתה התחרת ברואו100 איך המוט היה ביחס למה שיש בהולמס פלייס?
בגלל שהשתמשת באותו ציוד אני מניח שגם לי יהיה נוח.המוט של אז היה מעולה מבחינתי, אבל זה לא היה אותו המוט וזה לא ציוד של האיגוד, אלא מה שאדטו מביא
לפני רגע
גם הרבה פחות גמיש.לא ממש הייתה לי בעיה עם המוטות
אבל בדדליפט הוא בהחלט הרגיש יותר עבה ממוט אלייקו שאני רגיל להתאמן איתו, אבל בכל מקרה לא הפריע לי ממש
ממתי מוטות אלייקו גמישים?גם הרבה פחות גמיש.
לא יודע הרגיש לי הרבה יותר "בלוק" ממה שאני רגיל.ממתי מוטות אלייקו גמישים?
חבל גבר, שטח כבוש.אדטו נסע במיוחד לאיזור אריאל בשביל לגלוון את המוטות..
גבר , הוא התכוון אלי.חבל גבר, שטח כבוש.
גבר, WTF אני מבולבל.גבר , הוא התכוון אלי.