הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחרות בדצמבר

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
ידוע כבר איזה ארגוןן יארח את התחרות דצמבר?
מהם החוקים או מישהו יכול לתת פה קישור לאתר של האיגוד כדי שאקרא את החוקים? תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
אני היחידי שלא הפריע לו המוט בדדליפט?
טוב,אולי כי אני מתחרה חדש ולא מבין בזה כל כך..
פחות עניין של מפריע. יש במכון שלי גם מוט אולימפי סטנדרי וגם אחד עבה. אני אחליף למוט שהכי קרוב לזה שיהיה בתחרות.

פחות עניין של מפריע. יש במכון שלי גם מוט אולימפי סטנדרי וגם אחד עבה. אני אחליף למוט שהכי קרוב לזה שיהיה בתחרות.
זה יותר טוב ממוט של מכון ממוצע, אבל בכלל (בכלל) לא ברמה של מוט בתחרות בינלאומית....

אבל הוא עבה יותר, עובי רגיל?

מעבר לעובי שלו החסרונות היותר מפריעים היו שהוא היה מחוספס יותר מדי (לא יודע איך להסביר לך את זה) , ושאין סימונים על המוט ככה שיש סיכוי גדול שתשים את היידים באי-סימטריה , היו הרבה מאוד מתחרים שעשו דדליפט ופשוט צד אחד עלה והשני בקושי התנתק

• פותח/ת השרשור
מעבר לעובי שלו החסרונות היותר מפריעים היו שהוא היה מחוספס יותר מדי (לא יודע איך להסביר לך את זה) , ושאין סימונים על המוט ככה שיש סיכוי גדול שתשים את היידים באי-סימטריה , היו הרבה מאוד מתחרים שעשו דדליפט ופשוט צד אחד עלה והשני בקושי התנתק
מדברים על איגוד אחר. אני די בטוח שהציוד שונה.

אתה התחרת ברואו100 איך המוט היה ביחס למה שיש בהולמס פלייס?
המוט של אז היה מעולה מבחינתי, אבל זה לא היה אותו המוט וזה לא ציוד של האיגוד, אלא מה שאדטו מביא

לא ממש הייתה לי בעיה עם המוטות
אבל בדדליפט הוא בהחלט הרגיש יותר עבה ממוט אלייקו שאני רגיל להתאמן איתו, אבל בכל מקרה לא הפריע לי ממש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית