הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי סייקל

מישיל גדעון

משתמש מתחיל
5
2
נק' מוניטין:
2
5
2
שלום לכם , אני חדש בפורום הזה ראיתי הרבה דברים וקבלתי הרבה ידע ממנו אני מודה לכל המנהלה של הפורום וכל האנשים שבפורום לגבי היעוץ שנותנים לאנשים בפורום הזה ...

אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על הסייקל הזה ואיך הוא מבחינת איכותית :-

200 כדור דיאנאבול
200 כדור וינסטרול
2 אנבולות - טסטסטרון
2 אנבולות - סוסטאנול
2 אנבולות - בולדנון
2 אנבולות - טירנאבול ראפיד

חבר שלי לקח תסייקל הזה והיתה לו בעיה מבחינת.יחסי המין ירד לא החשק ( שנגדיר תזה שאין חשק פחות או יותר)
אם אני לוקיח תסייקל הזה מה אני צריך לקחת תוך כדי הסייקל שאני ישמור על רמת החשק שלי.....

תודה רבה

סייקל ראשון ?
אם התשובה כן - שים לב , תעבור טוב טוב על השרשור הנ"ל תקרא ותפנים , יש הרבה שאלות בפורום כמו ששאלת והתשובות כבר פה .
תעשה שיעורי בית ותחזור עם שאלות לעניין! כולם פה רוצים לעזור לך לא לעשות טעויות!

https://www.lbs.co.il/threads/57485/#post-731920

בכל מקרה לא כתבת ברור את המינונים השבועיים , איפה ה PCT ?
לשאלתך לגבי החשק המיני : שימוש בסטראואידים מוריד את יצור הטסטס הטבעי , אין חומר שלא משבית - יש יותר ויש פחות אבל כולם בסופו של דבר למשך זמן ובמינון מתאים ישביתו את ציר יצור הטסט , בשביל זה חייבים לצרוך טסט חיצוני כבסיס לפחות וכמובן HCG למהלך הסייקל לשמור על מסת האשכים , בסוף הסייקל לאחר שהחומרים יצאו מגופך - PCT , נולבה וכלומיד על פי הפרוטוקול הרגיל!

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא גבר ... זה לא הסייקל הראשון כבר לקחתי שנים לפניו ... קיצור המינון זה 1ML מכל אנבולה 3 פעמים בשבוע.
לגבי הכדורים זה דיאנבול שבועים רשאונות זה 4 כדורים כל יום אחרי זה שבועים 6 כדורים אחרי זה חוזר לשבועים ל 4 כדורים .
לגבי ה PCT ... זה טמוקסי ופרגנינן שתי זריקות ... זריקה כל שבוע .... והסייקל למשך 7 שבועות

אני לא מבין גדול בשילוב חומרים בסייקלים ולכן אתן למנהלים ולמנוסים לתת לך חוות דעת.
באופן כללי - שני סוגי אוראלים באותו סייקל - לא מומלץ!
איפה הכלומיד ? לא לשכוח!

את החומרים לא מודדים במ״ל אלא במ״ג
לפי מה שאני מתאר לעצמי כשאתה כותב טסטוסטרון אתה מתכוון לאננטט, כשאמפולה מתחת כתבת ״סוסטנול״
אין סיבה לשלב 2 סוגי טסט אלא אם אתה משלב פרופ ב3-4 שבועות הראשונים.

מה המטרה של הסייקל שלך?
אל תשלב שני אוראליים בסייקל אחד אם לא בא לך השתלת כבד.
אם המטרה זה מסה השתמש בדיבול, אם המטרה חיטוב השתמש בויני.

טירנאבול ראפיד- מצטער על הבורות לא יודע מה זה, אבל אין סיבה לשלב 3 חומרים בזריקות (טסט, בולד, ואת החומר הנל).

את הhcg אתה לוקח במהלך הסייקל, תריץ חיפוש בפורום הנושא חרוש מכל הכיוונים.

בזמן הסייקל תשלב tudca כדי לשמור על הכבד שלך, גם פה חיפוש יעזור לך.

יש לך עוד הרבה ללמוד, אתה יכול להשקיע קצת זמן ולקרוא פה בפורום, וכמובן שאתה יכול לעבוד לפי שיטת ״אני סומך על הדילר שלי״ - וכנראה שתגרום לעצמך הרבה נזקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית