הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Big ramy 6 weeks out

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
10574357_10154534759335121_742015498335747587_n.jpg

😱😱

נראה פצצה סיכוי טוב לטופ 6 השנה

• פותח/ת השרשור
הוא יותר גדול מכולם. הסיבה היחידה שהוא לא יזכה היא פוליטית.

הוא יותר גדול מכולם. הסיבה היחידה שהוא לא יזכה היא פוליטית.
אתה באמת חושב שמי שזוכה באולימפיה הוא הבחור הכי גדול על הבמה? אם ככה אז איך פיל היט ה״קטן״ כבר 3 פעמים זכה? או דקסטר ג׳קסון?
צריך לעמוד בהרבה מאוד קריטריונים בשביל להיות מר אולימפיה. ביג רמי הוא סתם גדול, הוא אף פעם לא הכי חטוב או הכי סימטרי ופרופורציונלי ..

מפלץ, רואה אותו בטופ 5 השנה.

• פותח/ת השרשור
אתה באמת חושב שמי שזוכה באולימפיה הוא הבחור הכי גדול על הבמה? אם ככה אז איך פיל היט ה״קטן״ כבר 3 פעמים זכה? או דקסטר ג׳קסון?
צריך לעמוד בהרבה מאוד קריטריונים בשביל להיות מר אולימפיה. ביג רמי הוא סתם גדול, הוא אף פעם לא הכי חטוב או הכי סימטרי ופרופורציונלי ..
תסתכל איך הוא נראה 6 שבועות בחוץ. אתה אומר לי שהוא לא יגיע חטוב ויבש? באיזה עולם אתה חי?
וגם הפרופורציות שלו מעולות. תתכוננו כי גם אם לא השנה יש לנו מר אולימפיה חדש.

אני באמת שלא מבין את כל ההתלהבות סביבו.. נכון מרשים בחור צעיר שהגיע משום מקום והוא ענק והכל וגם מותן צרה אבל אנשים נוטים לשכוח שמה שמבדיל את הטופ מהשאר זה האיכות שלהם כך דוגמה את פיל קטן מרמי בסביבות 15 קילו על הבמה אבל מה כולו חתוך כל שריר ושריר מופרד הכל במקום בגלל זה הוא מר אולימפיה רמי לא מתקרב לזה עכשיו אולי עוד שנה או שנתיים הוא יהיה שם אבל לא השנה

אני באמת שלא מבין את כל ההתלהבות סביבו.. נכון מרשים בחור צעיר שהגיע משום מקום והוא ענק והכל וגם מותן צרה אבל אנשים נוטים לשכוח שמה שמבדיל את הטופ מהשאר זה האיכות שלהם כך דוגמה את פיל קטן מרמי בסביבות 15 קילו על הבמה אבל מה כולו חתוך כל שריר ושריר מופרד הכל במקום בגלל זה הוא מר אולימפיה רמי לא מתקרב לזה עכשיו אולי עוד שנה או שנתיים הוא יהיה שם אבל לא השנה
גודל זה פרמטר רציני בתחרויות. לא הכי רציני ולא היחיד, וזו הסיבה שרמי עדיין לא זכה באולימפיה.
אבל תראה אותו בניו-יורק פרו. הוא היה המתחרה הכי איכותי שם, ועל זה אין עוררין.

מבחינת מה הוא היה הכי איכותי? הוא לא התחרה שם עם אנשים מהטופ של האולימפיה

מבחינת מה הוא היה הכי איכותי?
הכי גדול, הכי חטוב, יבש וגזור והכי סימטרי.
הוא לא התחרה שם עם אנשים מהטופ של האולימפיה
אמרתי שהוא התחרה עם הטופ של האולימפיה? לא אמרתי שהוא ברמה של לזכות באולימפיה (עדיין), אבל בתחרויות שהוא זוכה, הוא זוכה בגדול.
הוא התחרה מול חואן מורל, ג'ון דלרוזה, ליונל בייקי, מקס צ'ארלס ועוד. הם אמנם לא ברמה של האולימפיה, אבל רמי עדיין רמס את כולם שם.
אתה מחפש בתגובות שלי דברים שלא כתבתי.

Back
למעלה תחתית