נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מפחיד
לעומת החבר'ה בטופ 5 לדעתי עוד אין לו מספיק קשיחות
אבל הוא בדרך הנכונה , הולך להיות אחת האגדות בתחום
הנה , ילד קוביות בלי קוביות למד מושג וחצי והוא מבלבל תמוח .
ברמה כזאת של מסה אין כזה דבר שחסרה קשיחות אם מתכוננים כמו שצריך .
לך תגיד לו שהוא רך באולימפיה , אני משלם תכרטיס .
אתה תמים אם אתה חושב שיש ספורט היום שלא משתמשים בחומרים, ועל אחת כמה וכמה בבאדיבילדינג.סליחה על הבורות, אבל החברה האלה לוקחים חומרים נכון? אם כן, למה זה לא נאסר כמו באתלטיקה למשל?
אתה תמים אם אתה חושב שיש ספורט היום שלא משתמשים בחומרים, ועל אחת כמה וכמה בבאדיבילדינג.
אני לא יודע את התשובה, אבל אני יכול לשער:אני בסך הכל שואל למה המדיניות באתלטיקה לאסור ובבילדינג לא?
כל התחרויות האלה הם פרטיות, כמו שכתבו זה לא ענף אולימפי ובגלל זה אתה לא תראה אותו באולימפיאדה..אני בסך הכל שואל למה המדיניות באתלטיקה לאסור ובבילדינג לא?
כי הוא באמת לא ספורט!!! סתם לצורך העיניין מישהו יכול להגיע עם סינטול מושלם בכל שריר אפשרי ולקחת את התחרות (ברור שזה לא ריאלי אבל בתאוריה זה יכול לקרות).כל התחרויות האלה הם פרטיות, כמו שכתבו זה לא ענף אולימפי ובגלל זה אתה לא תראה אותו באולימפיאדה..
זה קצת עצוב כי הספורט מאד התקדם בשנים האחרונות, אבל עדיין לא מכירים בו כספורט, והתחרויות ממשיכות להיות ע"י ארגונים פרטיים.
למרות שרואים שהארגונים האלה גודלים וגודלים, וגם הפרסים בתחרויות ממשיכים להתנפח.
בחייך.. רואים הבדל בין סינטול לשריר.כי הוא באמת לא ספורט!!! סתם לצורך העיניין מישהו יכול להגיע עם סינטול מושלם בכל שריר אפשרי ולקחת את התחרות (ברור שזה לא ריאלי אבל בתאוריה זה יכול לקרות).
זה לא משנה, מקצוענים ב"ספורט" הזה עושים את זה אז זה לגיטימי לגמרי.בחייך.. רואים הבדל בין סינטול לשריר.
הם עושים את זה על כל מני נקודות מתות.. אם סינטול היה הדבר היחיד.. הספורט לא היה מתקדם.זה לא משנה, מקצוענים ב"ספורט" הזה עושים את זה אז זה לגיטימי לגמרי.