הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרווירון בסייקל אפיסטן?

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
מריץ סייקל של אפיסטן סולו, 40 מ''ג ליום למשך 8 שבועות.
ידוע לי שהחומר משתק את הטסט ושיכולות להיות בעיות בנושא חשק מיני במהלך הסייקל, בעקבות כך שטסט אני לא רוצה להכניס לבינתיים, הציעו לי במקום לקחת פרווירון שיעזור לשמור על החשק המיני, יש לי כמה שאלות:

1. מה היתרונות והחסרונות של החומר במהלך סייקל שכזה?
  2. זה ישנה את התוצאות של הסייקל? לטובה או לרעה?
  3. האם צריך לשנות את הPCT בעקבות השילוב של החומר? (3 שבועות של כלומיד 50 מ''ג ביום)
  4. שורה תחתונה, להוסיף או לא?
תודה!

תקצר את הסיקל בשבועיים ולא תצטרך להוסיף שום דבר.
כעת אני ביום ה תשיעי בסייקל, מינון 40 מג למשך 5 שבועות וחצי ועוד שבוע 50 מג .
אחר כך pct כלומיד וזהו.
8 שבועות זה יותר מדי,אפיסטן זה סטרואיד לכל דבר והוא ישבית ,מה גם שיכולה להיות רעילות לכבד .

מריץ סייקל של אפיסטן סולו, 40 מ''ג ליום למשך 8 שבועות.
ידוע לי שהחומר משתק את הטסט ושיכולות להיות בעיות בנושא חשק מיני במהלך הסייקל, בעקבות כך שטסט אני לא רוצה להכניס לבינתיים, הציעו לי במקום לקחת פרווירון שיעזור לשמור על החשק המיני, יש לי כמה שאלות:

1. מה היתרונות והחסרונות של החומר במהלך סייקל שכזה?
  2. זה ישנה את התוצאות של הסייקל? לטובה או לרעה?
  3. האם צריך לשנות את הPCT בעקבות השילוב של החומר? (3 שבועות של כלומיד 50 מ''ג ביום)
  4. שורה תחתונה, להוסיף או לא?
תודה!
  1. פרווירון אינו תחליף לטסט. הוא אנדרוגן טהור שיתמוך בהיבטים הקשורים בחשק המיני. מצד שני לא בהכרח תסבול מאובדן חשק מיני במהלך הסייקל.
  2. אין סיבה שפרווירון יפגע בתוצאות הסייקל.
  3. אין צורך לשנות את ה-pct.
  4. אין שורה תחתונה מובהקת.

• פותח/ת השרשור
  1. פרווירון אינו תחליף לטסט. הוא אנדרוגן טהור שיתמוך בהיבטים הקשורים בחשק המיני. מצד שני לא בהכרח תסבול מאובדן חשק מיני במהלך הסייקל.
  2. אין סיבה שפרווירון יפגע בתוצאות הסייקל.
  3. אין צורך לשנות את ה-pct.
  4. אין שורה תחתונה מובהקת.

אוקי הבנתי. במידה ותיהיה בעיה עם החשק המיני אתה ממליץ להוסיף במהלך הסייקל? אם כן באיזה מינון ולכמה זמן? מהפורטל:

פרו-בירון

פרו-בירון הינו תרופה אנדרוגנית, השימוש שלה ברפואה היא לבעיות פוריות אצל גברים, התרופה הזו מונעת את ההמרה של טסטוסטרון לאסטרוגן, שימוש בתרופה זו חובה בסייקלים שאין בהם טסטוסטרון, בעיקר בסייקלים יבשים.
התרופה הזו הינה רעילה לכבד, אך לא כמו הסטרואידים האוראלים, הרעילות שלה יחסית נמוכה וניתן לקחת אותה במהלך כל הסייקל.

המינון היעיל: 25 מ"ג – 100 מ"ג ליום.

מה אתה אומר? תודה!😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית