ייעוץ PCT-האם אני מגזים?

Katantzik

משתמש מתחיל
200
1
נק' מוניטין:
19
200
1
שלום חברים,
אני בתחילתו של PCT אחרי 17 שבועות של סייקל שכלל ,דיבול, סוסטנון,דקה,טרן,וינסטרול,וטסט פרופ.

הPCT שלי ניראה כך:
Hcg - 10000IU - בשבוע הראשון מחולק לפעמים
שבוע שני - 5000IU
שבוע שלישי - 5000IU
שבוע רביעי - האם להוסיף עוד 5000IU

פרוירון - 50 מ"ג מחולק לפעמיים ביום למשך 14 יום

איקקלומין (כלומיד) - 7 ימים ראשונים 100 מ"ג מחולק לפעמיים ביום
7 ימים נוספים - 50 מ"ג

נובלדקס - שבועיים ראשונים - 40 מ"ג ליום - מחולק לפעמיים
שבועיים נוספים - 20 מ"ג ליום

שאלתי היא: האם אני מגזים ב PCT שלי?😳

מוגזם לחלוטין יווווותתתתתררררררר מדי HCG מה פתאום אתה לוקח פרווירון ב PCT מי לוקח פרווירון ב PCT זה
סטרואיד לכל דבר זה נגזרת של DHT וגורם לסגירה של ה HTPA תעיף את פרווירון במיידי
כלומיד 100מג ל30 יום אפשר לחלק ל 50 פעמיים ביום נולבה 20מק למשך 45 יום אין צורך להוריד בהדרגה את המינון לגבי ה HCG 1500 יחידות למשך 16 יום כל 4 ימים זה מספיק

• פותח/ת השרשור
או.קי תודה - יש לי כמה שאלות נוספות

מוגזם לחלוטין יווווותתתתתררררררר מדי HCG מה פתאום אתה לוקח פרווירון ב PCT מי לוקח פרווירון ב PCT זה
סטרואיד לכל דבר זה נגזרת של DHT וגורם לסגירה של ה HTPA תעיף את פרווירון במיידי
כלומיד 100מג ל30 יום אפשר לחלק ל 50 פעמיים ביום נולבה 20מק למשך 45 יום אין צורך להוריד בהדרגה את המינון לגבי ה HCG 1500 יחידות למשך 16 יום כל 4 ימים זה מספיק

אז כך:
1.מדוע להוריד את הפרויורון? האם הוא לא תורם להגברת ספירת הזרע?וכך מעיר את המערכת הרדומה?😳😣
2.הזריקות HCG שברשותי הם של 5000 יחידות ואין באפשרותי להשאיר את המזרק במקרר,
יש רעיון אחר ?
תודה.

1. לגבי הפרווירון ממש לא פרווירון זה נגזרת של DHT זה סטרואיד לכל דבר ושעל הוא לא מעורר שום דבר
  2. לגבי ה HCG יש לך בעיה אחי את צריך לחלק את המינונים ואת הזריקות כל כך הרבה HCG ולא רק שלא תחזיר תפוקה של טסט טבעי אלה תפגע בא עוד יותר

• פותח/ת השרשור
תודה

1. לגבי הפרווירון ממש לא פרווירון זה נגזרת של DHT זה סטרואיד לכל דבר ושעל הוא לא מעורר שום דבר
  2. לגבי ה HCG יש לך בעיה אחי את צריך לחלק את המינונים ואת הזריקות כל כך הרבה HCG ולא רק שלא תחזיר תפוקה של טסט טבעי אלה תפגע בא עוד יותר

אני בהחלט יוריד את הפרוירון!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית