ייעוץ תוכנית החלפת תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור s360
  • פורסם בתאריך

s360

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אני מתאמן כבר בערך 7 חודשים... בהתחלה הייתי איזה חודש וחצי על המכשירים ואז עברתי לעשות SS כדי לעלות במסה (יש לציין שאני רזה שקלתי 49 שנרשמתי הייתי בן 15 ככה) ועכשיו אני אוטוטו 60 וחשבתי על החלפת תוכנית אימונים.
בSS שעשיתי לא הייתי עושה דדליפט כי המאמן לא רצה להסביר ולא ממש ידעתי אז עשיתי תרגילי גב אחרים ולפני שבוע הורדתי את הסקוואט כי ראיתי שאני לא עושה אותו כראוי אבל אני רוצה להחזיר אותו. אבל הייתי עושה חזה ומה שצריך.
בכל מקרה עכשיו אני חושב שאני צריך כבר לשנות תוכנית ואני חושב על פיתוח גוף אני בן 15 וחצי עוד מעט 16 עולה לי"א ושוקל כמעט 60
אני עולה במשקל גוף טוב בזמן האחרון.
אז רציתי לדעת אם אתם יכולים להציע לי תוכנית טובה בהתאם למה שכתבתי שלא תפגע בי או משהו..
אני גם לוקח אבקת חלבון אם זה חשוב
ורציתי גם לדעת אם אני קח תוכנית מכם ואני ארצה לדעת איך עושים את התרגילים המאמן יסביר לי?
תודה ואשמח לתשובות
עריכה: אני חושב על AB או משהו כזה.... אשמח לייעוץ

אין שום סיבה לא לבצע SS, זו התוכנית הכי מתאימה לך, במיוחד אם עוד לא התחלת דדליפט.
אל תלמד מהמאמן בחדר הכושר שום דבר, אין סיבה שהוא ידע ללמד סקוואט \ דדליפט \ בנץ' פרס וכו'.
יש שתי אפשרויות ללמוד את התרגילים - אחת היא לבד, לקרוא, לצפות וליישם - ואם אתה מעוניין בזה אז ההמלצה שלי תהיה לקרוא את הספר Starting Strength (המהדורה השלישית). האופציה השנייה היא לקחת מאמן מהתחום, אבל זו השקעה כספית גדולה לפעמים ביחס למה שבן 16 יכול להשקיע.

לפי מה שאתה כותב אתה נראה כמו מישהו רציני עם מוטיבציה, ואני לא רואה סיבה טובה שלא תקרא, תלמד ותיישם.

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה לא לבצע SS, זו התוכנית הכי מתאימה לך, במיוחד אם עוד לא התחלת דדליפט.
אל תלמד מהמאמן בחדר הכושר שום דבר, אין סיבה שהוא ידע ללמד סקוואט \ דדליפט \ בנץ' פרס וכו'.
יש שתי אפשרויות ללמוד את התרגילים - אחת היא לבד, לקרוא, לצפות וליישם - ואם אתה מעוניין בזה אז ההמלצה שלי תהיה לקרוא את הספר Starting Strength (המהדורה השלישית). האופציה השנייה היא לקחת מאמן מהתחום, אבל זו השקעה כספית גדולה לפעמים ביחס למה שבן 16 יכול להשקיע.

לפי מה שאתה כותב אתה נראה כמו מישהו רציני עם מוטיבציה, ואני לא רואה סיבה טובה שלא תקרא, תלמד ותיישם.

סבבה אוקיי אבל כרגע המאמן במכון מתנגד ללמד דדליפט בגיל הזה למרות שאני יודע שזה בולשיט.
ובקשר למאמן הפרטי אני לא יכול כי אין לי איך לשלם את הסכומים אז האופצייה שנשארה לי זה כמו שאתה אומר מהספר.
אבל אני אומר לך את זה כי יש לי חבר שגם עשה דדליפט והכל ויש לו קרוב משפחה שעוסק בזה ולימד אותו טוב ויום אחד הוא עשה את הדדליפט לא טוב הרגיש כאבים חזקים מתמשכים בגב ומאז הולך לאורטופד פעם בשבוע ככה ולרופא. העניין הוא שבמכון אצלי אני לא רואה אדם רציני שיכול לעקוב אחרי איך שאני עושה כל פעם את הדדליפט ולכן אני "מפחד" כביכול להרוס לעצמי את הגב מתנועה אחת לא נכונה בגיל 16 שנתיים לפני צבא.

שכחתי לשאול: מאיפה ניתן להשיג את הספר ?

שמע סך הכל SS באמת תיהיה התוכנית הכי מתאימה לך גם בעיני , רובנו הגדול פה בפורום למדנו את התכניקות של כל התרגילים על ידי צפיה שלהם בערך 1000 של מראק ריפטו ביוטיוב ותירגלו בבית תחילה עם מקל מטטה ואז אחרכך עם מוט במכון ואז עם משקל עבודה , צלמנו את עצמו עם משקל עבודה השונו בין ריפטו לבין עצמנו , העלנו לפה סרטונים קיבלנו ביקורת מה לשפר וככה רכשנו את הידע איך לבצע כל תרגיל. עוד עניין הוא זה שחבר שך אולי חושב שהוא רוני קולמן ומנסה להרים משקל כבד עם טכניקה חרא זאת בעיה שלו , אין שום סיבה שתפגע בעצמך אם תעבוד לאט לאט ובזהירות בלי למהר לשום מקום ולא לעבוד עם האגו , על אחת כמה וכמה שאתה מתעניין בבילדינג שעניין משקלי העבודה פה הוא לא האישו אלה הגודל ,חיטובים,פרופרציות זה האישו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית