הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון TUDCA

מצב
השרשור נעול

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
@Tom

שאלה היפותטית 🏳️🏳️
רציתי לשאול למה אתה ממליץ בדרך כלל על 1-1.5 גרם טודקה ולא 0.25-0.5 כמו שממליצים בפורמים בחו״ל.

והאם בסייקל אפיסטין סולו (40 מ״ג ) שזה די חלש לא יספיק 0.5 גרם ?

@Tom

שאלה היפותטית 🏳️🏳️
רציתי לשאול למה אתה ממליץ בדרך כלל על 1-1.5 גרם טודקה ולא 0.25-0.5 כמו שממליצים בפורמים בחו״ל.

והאם בסייקל אפיסטין סולו (40 מ״ג ) שזה די חלש לא יספיק 0.5 גרם ?
המינון שאני ממליץ קשור בזה המצוי במחקרים העוסקים בהשפעת UDCA כטיפול לבעיית עימדון מלחי המרה. המינון שאתה מתאר הוא זה הרשום על תוויות TUDCA כתוסף.
נשמע כאילו אתה מתקמצן על ה-TUDCA...
40mg/ed אינו מינון נמוך ולמעשה האיבר שיפגע יותר מכל מסייקל של 17aa סטרואיד הוא הכבד.
חוץ מזה, למה שתשתמש ב-TUDCA אם אתה צעיר מכדי לצרוך אפיסטן?... 👶
מעבר לכך, אתה גם לומד יותר מדי את הנושא. קצת מדאיג... 🚔

• פותח/ת השרשור
המינון שאני ממליץ קשור בזה המצוי במחקרים העוסקים בהשפעת UDCA כטיפול לבעיית עימדון מלחי המרה. המינון שאתה מתאר הוא זה הרשום על תוויות TUDCA כתוסף.
נשמע כאילו אתה מתקמצן על ה-TUDCA...
40mg/ed אינו מינון נמוך ולמעשה האיבר שיפגע יותר מכל מסייקל של 17aa סטרואיד הוא הכבד.
חוץ מזה, למה שתשתמש ב-TUDCA אם אתה צעיר מכדי לצרוך אפיסטן?... 👶
מעבר לכך, אתה גם לומד יותר מדי את הנושא. קצת מדאיג... 🚔
היפוטתי היפוטתי 🤩

אם כך למה הם לא כותבים על המוצר פשוט גרם? הרי זה גם האינטרס הכלכלי שלהם

ובטח שהתקמצנות זה איזה 60 דולר שיכולים להיות מיותרים , אבל עם גרם זה מה שצריך אז אין מה לעשות (נ״ב אם כבר קונים 3 קופסאות אז גם גרם וחצי אפשר /: )

אפשר לנעול

כאשר ואם הוא ישתמש, אני אדע מיד...☝️

היפותטי my ass...גם אני למדתי היפותטית כי זה מעניין...איך בא לי כבר להתחיל עוד סייקל יא אללה :(

• פותח/ת השרשור
האשכולות האלה שלך תמיד יהדהדו כשתשקל 125 ואנשים יחשבו "הוא טיבעי?"
אז לעתיד כשאנשים יקראו את השאלה ההיפותטית הנה תשובה:

כל עוד ה״אנשים״ האלו ישאלו האם אני טבעי, אני טבעי .
היפותטי my ass...גם אני למדתי היפותטית כי זה מעניין...איך בא לי כבר להתחיל עוד סייקל יא אללה 😭
בוא נזריק אחד לשני 😘

למה טעויות?בדיקת דם בזמן PCT+זו בעיה שיכול להיות שנוצרה משילוב של מצב רפואי עם חומרים..
התכוונתי שהטעות היא של הילד שבוחר להשבית את ייצור הטסט' בתקופת גיל שבו הליבידו בשיא, והולך לפגוע בייצור הטסט הטבעי שלו.

אין לי טענות כלפי שימוש בסטרואידים עצמם במידה והאדם מודע לסיכון שבכך, נער שבוחר במכוון להשבית את ייצור הT שלו, צריך לדעת שהסיכון הוא פי כמה וכמה שהייצור יחזור למצב הקודם שלו.

התכוונתי שהטעות היא של הילד שבוחר להשבית את ייצור הטסט' בתקופת גיל שבו הליבידו בשיא, והולך לפגוע בייצור הטסט הטבעי שלו.

אין לי טענות כלפי שימוש בסטרואידים עצמם במידה והאדם מודע לסיכון שבכך, נער שבוחר במכוון להשבית את ייצור הT שלו, צריך לדעת שהסיכון הוא פי כמה וכמה שהייצור יחזור למצב הקודם שלו.
אה כן..
בכל מקרה הזכרת לי את הבדיקת דם והתבאסתי רצח..מה זה מקווה ששבועיים אחריי הPCT המצב יהיה טוב יותר :SS

• פותח/ת השרשור

אני לא משתמש ולא הולך להשתמש בזמן הקרוב....
חבל ללכלך 😛

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית