נק' מוניטין:
1
- 2
- 1
שלום!
מצאתי את הפורום הזה מחפש אחר אזכורים של TUDCA באתרים בוברי עברית.
הסיפור שלי:
עברתי כריתת כיס המרה כיס מרה לפני כמעת שנתיים בירושלים.
מאז, אני וסבל מכמה בעיות (בהחלט יותר מאשר לפני הניתוח!).
בינהם גסטריטיס של מרה ו-FUNCTIONAL DYSPEPSIA POSTPRANDIAL (דיספפסיה). סימפטומים של נפיחות, התפרצות ולפעמים כאבים - לאחר אכילה ושתייה. מאוד מטריד!
נשיתי את המלצות את הגסטרו אבל תרופות רציניות עם תופעות לוואי רבות (אני מנשה עכשיו AMITRIPTYLINE - אבל העייפות מטורפת!) . שמעתי הרבה דברים טובים על טודקה וחשביתי שכדאי לנשות לפנחות כמה שבועים (בתיאום הרופה).
הבעיה: אני לא יכולתי למצוא ספק בארץ. ל-IHERB יש מוצר אחד, אבל זה אזל מהמלאי כרגע.
FD דומה ל-IBS (לפי הבנתי ההבדל העיקרי, FD זה בעיה של ה-UPPER GI וIBS של ה LOWER).
אז ... מישהו הצליך למצוא כאן?
תודה מראש! (אני עולה חדש... אז תסלחו על הטעויות בעברית!)
מצאתי את הפורום הזה מחפש אחר אזכורים של TUDCA באתרים בוברי עברית.
הסיפור שלי:
עברתי כריתת כיס המרה כיס מרה לפני כמעת שנתיים בירושלים.
מאז, אני וסבל מכמה בעיות (בהחלט יותר מאשר לפני הניתוח!).
בינהם גסטריטיס של מרה ו-FUNCTIONAL DYSPEPSIA POSTPRANDIAL (דיספפסיה). סימפטומים של נפיחות, התפרצות ולפעמים כאבים - לאחר אכילה ושתייה. מאוד מטריד!
נשיתי את המלצות את הגסטרו אבל תרופות רציניות עם תופעות לוואי רבות (אני מנשה עכשיו AMITRIPTYLINE - אבל העייפות מטורפת!) . שמעתי הרבה דברים טובים על טודקה וחשביתי שכדאי לנשות לפנחות כמה שבועים (בתיאום הרופה).
הבעיה: אני לא יכולתי למצוא ספק בארץ. ל-IHERB יש מוצר אחד, אבל זה אזל מהמלאי כרגע.
FD דומה ל-IBS (לפי הבנתי ההבדל העיקרי, FD זה בעיה של ה-UPPER GI וIBS של ה LOWER).
אז ... מישהו הצליך למצוא כאן?
תודה מראש! (אני עולה חדש... אז תסלחו על הטעויות בעברית!)