הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בדיקות דם ורופא מפגר

• פותח/ת השרשור Alpaca
  • פורסם בתאריך

Alpaca

משתמש פעיל
347
139
נק' מוניטין:
290
347
139
לא נגעתי בשום חומר בחיים ולא לוקח שום תוסף חוץ מקריאטין פשוט לא מצאתי שום פורום אחר שיתאים ואני יודע שפה יש את המומחים בתחום הזה חח.. אז ככה, עשיתי בדיקות דם בסיסיות נטו בשביל עצמי כי כבר תקופה ארוכה לא עשיתי.. בתוצאות יצאו לי כמה דברים חריגים חלק למעלה מהממוצע וחלק מתחת אבל לא התרגשתי מזה כול כך.. בקיצור אמא שלי מקבלת היום שיחה מהרופא והדבר הראשון שהוא אמר לה זה האם הבן שלך לוקח תוספי תזונה כדורים/אפק1ת וכו׳ (הקדמה:באחד מהביקורים אצלו בעבר סתם בשביל לראות אם זה רופא פח שאלתי אותו מה דעתו על תוספי תזונה חוקיים והוא נפל עליי עם שלל המצאות על הורמונים וסטרואידים שמוסיפים לאבקות חלבון). בקיצור הוא הודיע לאמא שלי שיש לי בעיה חמורה בכליות וזה כתוצאה מהשימוש ב״חומרים״ ושלפי הבדיקות יכול להיות שאני עוסק בפעילות ספורטיבית בעצימות גבוה מדי (חחח לא ממש). נתן לי כמה בדיקות לבצע בהמשך (שתן וכו) ואמר לאמא שלי להפטר מהחומרים האלה מייד ושלבדיקות הבאות אני יגיע כבר נקי מהם ונראה את השינוי.. עכשיו כמובן לשכנע את אמא שלי שקריאטין לא מזיק אתם לא יכולים וזה אבוד בעיקר אחרי איך שהרופא פתח את השיחה אבל אני אשמח אם מישהוא פה יכול להעיף מבט. לבדיקות ולהגיד במה באמת מדובר ואם יש השפעה של הקריאטין על אחת הבדיקות ואם זה טוב או רע... תודה וסליחה על החפירה 😁

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 52.4 · צפיות: 233
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 47.8 · צפיות: 190
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 39.8 · צפיות: 199
הכל נראה תקין. ערכים שהם מעט גבוהים מעל הנורמה הם תקינים. הקריאטנין גבוה קצת כי אתה לוקח קריאטין. תדאג לשתות מספיק מים במהלך היום עד שהשתן שקוף או קרוב לכך.
נ.ב 1 אני לא רופא
נ.ב 2 תחליף רופא משפחה

הויכוח הזה לגבי האפקות לעולם לא יגמר
אפשר להגיד שהסיפור שלך הצחיק אותי ועכשיו לסיפור אישי ודומה קצת -

הייתי אצל מנהל מחלקת אנדוקרינולוגיה בבית חולים כדי לקבל טיפול trt והוא טען ששמים לנו הורמונים בחלבונים כדי שנגדל ונמשיך לקנות את זה וכמובן שהוא קישר את הטסט הנמוך שלי לאפקות שאני לוקח ולזה שאני משחק בהורמונים שלי

הכל נראה תקין. ערכים שהם מעט גבוהים מעל הנורמה הם תקינים. הקריאטנין גבוה קצת כי אתה לוקח קריאטין. תדאג לשתות מספיק מים במהלך היום עד שהשתן שקוף או קרוב לכך.
נ.ב 1 אני לא רופא
נ.ב 2 תחליף רופא משפחה
מסכים. הקריאטינין הגבוה קופץ מיד לרופאי המשפחה. הבדיקות תקינות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רק רציתי חוות דעת מאנשים שאני סומך עליהם שלא יצא שאני הולך ראש בקיר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית