ייעוץ בעייה עם סקוואט..

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
כרגע אני ב135 BBB חצי שנה בערך, כל ההרמות מתקדמות מצוין..
חוץ מסקוואט.. מצאתי סרטון שלי מנובמבר 2013 עושה 110*5 עם חגורה פח ..
וכרגע יש לי 160קילו לסינגל בלחץ !!!

הבעיה שלי בסקוואט שאני לא יודע מתי אני שובר ומתי לא... ניסיתי שינוי אחיזה , עמידה הכל..
אני לא מרגיש מתיחה או משהו ובגלל זה הסקוואט פח כי אני רואה שהרבה סטים אני לא שובר פשוט..

אני כבר לא יודע מה לעשות,למה אני לא מצליח לשבור?? אם אני שובר אני יורד ממש לאט ולא מצליח להשיג את
הבאונס הזה בבור ... אני פשוט עולה לאט ממש מהבור והרבה פעם נכשל בבור -_-

ניסיתי הייבאר ואני לא מצליח להניח את המוט במקום... נמאס מסקוואט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😵😵😵

גם לי אין את הבאונס אתה חייב להפסיק לבכות בגלל זה רד עד גובה מסוים תצלם שברת מקביל יופי לא שברת רד יותר נמוך פעם הבאה אתה פאקינג רחבי אתה מסוגל להכל!!!!

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש כזה דבר אין באונס. תצלם ותעלה לכאן חזרות טובות ובעייתיות.
צילמתי כמה סרטונים מאתמול ( אימון סקוואט ).
הרוחב של הרגליים ככה בגלל שניסיתי מרוחב כתפיים ועד הרוחב הזה וככה הכי נוח... ( יש לי מספיק גמישות במקרבים )

הסדר של הסרטונים :
120*3
140*3
160*1

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור
אני מאמין שהבעיה היא או בתוכנית או בתזונה או גם וגם.
מה הכוונה נראה בסדר גמור? הכל שובר פה ? 0.0
גם ה 160?...

התזונה אחלה(סוגר 3.5אלף לפחות מ3ארוחות גדולות ואוכל קצת חטיפים במהלך היום ), הייתי ב1\3\5, יום שני עובר לטקסס

מה הכוונה נראה בסדר גמור? הכל שובר פה ? 0.0
גם ה 160?...

התזונה אחלה(סוגר 3.5אלף לפחות מ3ארוחות גדולות ואוכל קצת חטיפים במהלך היום ), הייתי ב1\3\5, יום שני עובר לטקסס
הבאונס הזה שאתה מדבר עליו נקרא butt wink באנגלית ,
אנשים היו נותנים את החיים שלהם בשביל שלא יהיה להם את זה ככה שאתה צריך להגיד תודה,
לרוב הבאונס הזה נגרם עקב חוסר גמישות באמסטרינג או יציבות לא נכונה של הגוף ,
מהכיוון שצילמת את הסרטון נורא קשה להגיד אם אתה פותח ברכיים כמו שצריך או לא למרות שנראה כן .

• פותח/ת השרשור
אנשים היו נותנים את החיים שלהם בשביל שלא יהיה להם את זה ככה שאתה צריך להגיד תודה,
מהכיוון שצילמת את הסרטון נורא קשה להגיד אם אתה פותח ברכיים כמו שצריך או לא למרות שנראה כן .
אני יכול להגיד ב140 בחזרה השנייה או השלישית קרסו הברכיים קצת כי איבדתי ריכוז אבל בכל השאר לא קרסו

לא הוא לא.

אם נתרגם את זה בהקשר של התרגיל - "באונס" הוא קפיצה או "ניתור" של הישבן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית