הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת חומרים לסייקל מסה

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
טוב חברים לאחר הרבה זמן שאני מסתובב בפורום האפל החלטתי שהגיע זמני ולאחר שהתאושש מהשבר בקרסול אני יתחיל סייקל מסה ראשון , יש לי הרבה לבטים בנוגע לחומרים , הבנתי שדיבול לא מומלץ לסייקל ראשון אז כניראה ירד ממנו וזה מכניס אותי לנושא של הקיק סטארט להתחלה מה שניקרא חשבתי על לתת 3 שבועות ראשונים פרופ יחד עם האנטט ואז כשהאנטט יכנס להמשיך איתו עוד 7 שבועות , אוו מצד שני להישתמש בסוסטנון ששמעתי שהרבה מריצים אותו בראשון ותדירות הזרקה נישארת 2 בשבוע
ועוד שאלה : יש איזה חומר עדין שיכול לבוא טוב בשילוב עם הטסט לסייקל ראשון ?
כמובן שפרגניל 500/wk החל מסוף שבוע שני ומפסיק אותו שבוע לפני pct שיבוצע 18 יום מסוף הזריקה האחרונה .
תודה לעוזרים

הבנתי אותך
יש עוד שאלה שרציתי לשאול אותך אם תענה אשמח מאוד 😃
האפיסטן לחץ לי נורא על הכבד וזה השפיע לי על הרעב...מה אתה אומר על לשלב 4 מ"ג ביום של פריאקטין?זה אנטי היסטמין שמעורר רעב לפי מה שהבנתי
חוסר תיאבון מאפיסטן הוא מעט מוזר עבורי, אעפ"י שזו אכן תופעה שחווים מסטרואידים אוראליים בעלי רעילות גבוהה ובעיקר בתחילת השימוש (אני חוויתי זאת בעת תחילת השימוש ב-M1T). ראשית כדאי ורצוי להוסיף סותר חומציות כמו Omeprazole במינון של 20mg/ed. מעבר לזה בנוגע לתיאבון ושימוש באנטי היסטמינים, קח בחשבון שמרביתם משרים עייפות שהיא תכונה יותר נפוצה של סטרס לכבד. אז אלא אם אתה מתכוון לחרופ במהלך הסקוואט, אולי ניתן לחשוב על פיתרון יותר יצירתי (גם אם חוסר התיאבון אינו בסופו של דבר מהשימוש בסטרואיד האוראלי).

• פותח/ת השרשור
את הפרופ חייב להזריק כל יום אחר ? כי אני שישי שבת לא יכול להזריק מסיבות אישיות, אז איך אני מסדר את הסדר הזרקות של הפרופ ה3 שבועות הראשונים ?
אפשר חלק מהזריקות של האנטט לישאוב פרופ לאותו המזרק ולהזריק יחד ?

• פותח/ת השרשור
ואת האנטט לשלב מתי ? אפשר באותם זריקות של הפרופ ? מה המינון שמומלץ עם הפרופ ? האנטט 500 בשבוע זה ברור פרופ יספיק 300 בשבוע ?

את האנטט תיתן בימים קבועים בשבוע. נגיד ראשון וחמישי.
את הקצרים אתה נותן מתי שהגיע זמנם... מה שאומר שיכול להיות מצב שאתה מזריק קצרים וארוכים באותו יום. זה הכי כיף 😃

מאחר ואתה מתכוון לתת 500 אנטט אז נשמע ש 300 בקצר אמור להספיק.
אני חושב שזה מעט ... אל תכעסו 😃 אבל זה תלוי במשקל גוף שלך וכמה סייקלים עברת.
כך בחשבון ש 250 מג אנטט מכיל 180 מג טסט....

• פותח/ת השרשור
את האנטט תיתן בימים קבועים בשבוע. נגיד ראשון וחמישי.
את הקצרים אתה נותן מתי שהגיע זמנם... מה שאומר שיכול להיות מצב שאתה מזריק קצרים וארוכים באותו יום. זה הכי כיף 😃

מאחר ואתה מתכוון לתת 500 אנטט אז נשמע ש 300 בקצר אמור להספיק.
אני חושב שזה מעט ... אל תכעסו 😃 אבל זה תלוי במשקל גוף שלך וכמה סייקלים עברת.
כך בחשבון ש 250 מג אנטט מכיל 180 מג טסט....
משקל גוף 80 קג על 172 סייקל ראשון אני על סייקל ראשון לא הולך להגזים במינון

סספינשיין לסייקל ראשון ? הבחור עוד לא החזיק מזרק ביד ואתם כבר שולחים אותו לחורר את עצמו כמעט על בסיס יומי. רוב החברה כאן סייקליסטים מנוסים, עבורם לתת זריקה זה כמו לשתות מולטיויטמין, חלק מהשגרה. תזכרו איך אתם הייתם בסייקל ראשון, כל זריקה ציפייה וחוויה בפני עצמה.
בתור התחלה וסייקל ראשון זה חייב להיות הכי פשוט, גם ככה למי שנכנס לזה פעם הראשונה הכל נראה מסובך.
כמובן שאם השאלה מה עדיף דיבול לקיק או פרופ, אענה פרופ, אבל זה לא שחור או לבן יש עוד צבעים בעולם, אחד מהם הוא טורינבול.
טיבול בהחלט יכול לתת אחלה קיק להתחלה מבלי כל התופעות לוואי האסטרוגניות שנותן הדיבול.
צריך להיצמד לבסיס בסייקל ראשון, לא לחפש יותר מדי הרפתקאות ולנסות שילובים מסובכים, תשאירו את זה פשוט.

אנטט פעמיים בשבוע
טורינבול ל-4-6 שבועות הראושנים
פרגניל אחד לשבוע

אחרי שתלמד את הגוף שלך, תראה איך אתה מגיב, תחווה כמה חרדות שהזרקת לווריד, תלך צולע ותאכל סרטים על אבצסים ותלמד להרגיע את עצמך ולהנות מהחוויה, רק אז תתחיל להרכיב סייקל אולי יעיל יותר אבל הוא יהיה בהחלט בגישה של בטחון ונוחות עבורך ועבור הנפש שלך.

סתם שאלה אם כבר עסקנו פה בסייקל ראשון וזה..אני מתנצל שאני שוב גונב את הזרקור אופק..

מה קורה אבל אם אני מושך את המשאבה של המזרק ויוצא לי משם דם?:X קצת כזה

אתה מוציא את המזרק, אוויר, ומזריק סמוך במקום אחר.
הייתי משלב טורינה או דיבול בנוסף לטסט', קח בחשבון שאם זה לא טסט רפואי או כזה עם כמות יפה של חומר פעיל, בקושי תראה תוצאות.

סתם שאלה אם כבר עסקנו פה בסייקל ראשון וזה..אני מתנצל שאני שוב גונב את הזרקור אופק..

מה קורה אבל אם אני מושך את המשאבה של המזרק ויוצא לי משם דם?:X קצת כזה

אם זה מיד אחרי שתקעת את המזרק (לא לאחר ההזרקה) , שאבת מיד וראית דם - פגעת בכלי דם. פשוט להוציא ולתקוע מחדש ולבצע שאיבה שנית. להחליף מחט כמובן.
בשום פנים ואופן לא להזריק כשמזהים דם....

אם זה מיד אחרי שתקעת את המזרק (לא לאחר ההזרקה) , שאבת מיד וראית דם - פגעת בכלי דם. פשוט להוציא ולתקוע מחדש ולבצע שאיבה שנית. להחליף מחט כמובן.
בשום פנים ואופן לא להזריק כשמזהים דם....
הבנתי..
מה אין דם בשריר כששואבים ממנו?:X

הבנתי..
מה אין דם בשריר כששואבים ממנו?:X

כעיקרון המזרק נכנס בין סיבי השריר. כמובן שיש דם... ככה החומר בעצם ממשיך בגוף שלך... אבל בשאיבה קלה תחת הלחץ שנמצא בו המזרק לא אמור להיכנס דם. כשפוגעים בכלי דם זה כן מצליח לעבור.

כעיקרון המזרק נכנס בין סיבי השריר. כמובן שיש דם... ככה החומר בעצם ממשיך בגוף שלך... אבל בשאיבה קלה תחת הלחץ שנמצא בו המזרק לא אמור להיכנס דם. כשפוגעים בכלי דם זה כן מצליח לעבור.
הבנתי אותך, תודה על ההסבר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית