הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סערה בעקבות חתונת זוג מעורב

אני יכול להבין את הכעס ואת מה שהם מרגישים, אבל אני לא חושב שזה צריך להגרר לרמה של מחאות ואיומים...

מה בכלל הרלוונטיות של ה "עמדה" שלכם?

זה מסוג התגובות ("אותי זה מאוד מכעיס אבל אני לא אובייקטיבי") שאתה לא יודע אם לצחוק או לבכות...

אני בגישה של "חיה ותן לחיות", היא אדם בוגר וזו הבחירה שלה, שיבושם לה.
אני מתנגד ללינץ' הזה שעשו להם, ביזיון.
לגבי העמדה הפוליטית שלי אני "מרכז הגיוני"
כל מקרה לגופו, במקרה הזה אני בעד הזוג שיחיו חיים מאושרים.

אם זה היה הפוך לא היתה מחאה
יהודי שהיה יוצא עם ערביה היו שוחטים אותו הרבה לפני חתונה

אירופה הרגה 6 מליון יהודים שרק קידמו אותה בכל התחומים וקיבלה 20 מליון מוסלמים שהורסים ויהרסו אותה

נערך לאחרונה:
מי יודע אולי יבוא יום וישראל תיהיה יותר ליברלית מהרבה מדינות באירופה. 🙄

לדעתי יקרה משהו אחר...
ההבדל בין היהודים לבין המוסלמים באירופה, זה שהיהודים כבר עברו את זה....

יש מבחן פשוט לראות אם זו אהבת אמת.
אם היא הייתה אומרת לו "אני לא מתאסלמת" האם בכל זאת הוא היה מסכים להתחתן איתה.
חבל שהיא לא עשתה את המבחן הזה.

התניה בהמרת דת בשביל חתונה היא התנייה כוחנית.. וזו בדיוק הסיבה שיש ארגונים כמו להב"ה שמתנגדים לזה.

לא חסרות מניפולציות ושטיפות מוח כדי לגרום לאדם לחשוב שהוא מקבל את ההחלטה בעצמו בעוד שבפועל הוא בכלל לא אדון לעצמו.

לדעתי יקרה משהו אחר...

אני אישית גם חושב ככה ששואה למוסלמים היא בהחלט אפשרית אבל נראה שאנשים חושבים שכל מי שמעז לדבר על זה הוא משוגע.
מבחינה עובדתית הם "מתרבים" והם יתחילו לקחת מקומות עבודה, יתחיל להכנס יותר לפוליטיקה וזה רק ילך ויחמיר. יקרה משהו בסוף. אולי מלחמת אזרחים כמו בבוסניה.

יש מבחן פשוט לראות אם זו אהבת אמת.
אם היא הייתה אומרת לו "אני לא מתאסלמת" האם בכל זאת הוא היה מסכים להתחתן איתה.
חבל שהיא לא עשתה את המבחן הזה.

התניה בהמרת דת בשביל חתונה היא התנייה כוחנית.. וזו בדיוק הסיבה שיש ארגונים כמו להב"ה שמתנגדים לזה.

לא חסרות מניפולציות ושטיפות מוח כדי לגרום לאדם לחשוב שהוא מקבל את ההחלטה בעצמו בעוד שבפועל הוא בכלל לא אדון לעצמו.

לא נראה לי שארגון להב"ה נגד חתונות של ילדות בנות 17 שרואות את החתן פעם ראשונה בחתונה שלהן.

לדעתי יקרה משהו אחר...
היה הרבה פחות יהודים ממילאירד מוסלמים, ליהודים לא היה נפט,זהב, יהלומים והיה להם הרבה פחות כח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית