הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא פתוח - זוגיות 18+

• פותח/ת השרשור dox
  • פורסם בתאריך

dox

מושעה
804
219
נק' מוניטין:
242
804
219
האלן, לא יודע אם זה חוקי לשאול את זה פה בפורום בכללי אבל אשמח לדעה האמיתית שלכם אם זה חוקי ובסדר.

אם היית עם חבר שלך לפחות שנה ביחד וכבר נפתחתם מינית אחת לשני במצב שאתם כבר מדברים על הפנטזיות שלכם, ואז הוא אומר לך שיש לו פנטזיה לשלישיה וזה קשה לו וזה משפיע עליו שהוא יכול לחשוב על זה בבית ולספק את עצמו או לחשוב על זה כשהיא איתך, וזה כבר מגיע למצב שהוא קצת פחות חושב עלייך כבר מרוב כל המחשבות על זה, שזה כבר לא כמו פעם המשיכה אלייך.

איך היית מגיבה? הוא אומר שזה לא חייב לקרות אבל שממש בא לו ולא שולט בזה.
האם הייתם נשברים ונפרדים? האם הייתם ממשיכים ביחד ומנסים לתקן את זה ולגרום לזה להישכח ? האם הייתם פשוט עושים את זה בידעה שאם זה קורה אז זה יהיה ככה כל הזמן בקשר?

בנים מה אתם חושבים על זה? הכי אמיתי, לא שואלת כלום סתם, יש כאן סיבה.

תשמע, תארגן 2400 ש"ח - זה יספיק לך ל 8 פגישות עם פסיכולוגית

• פותח/ת השרשור
כולם יצאו על הבחורה שמה (לא שאני בעד הפנטזיה שלה) אבל בספק אם מישהו פה היה יוצא על גבר שהפנטזיה שלו זה שתי נשים
אני מסכים איתך, אבל זו לא הדרך להעביר נקודה

זה המקרה ההפוך

כולם יצאו על הבחורה שמה (לא שאני בעד הפנטזיה שלה) אבל בספק אם מישהו פה היה יוצא על גבר שהפנטזיה שלו זה שתי נשים

חלאס עם ה"ליברליות" הזו ו"פמינסטיות" הזו.
אף אחד לא יצא על הבחורה, מצידי שתעשה אורגיה עם פילים.
ייעצנו לבחור שיחשוב על העתיד ויראה את התמונה הכוללת, בדיוק כפי שחברות שלה היו קופצות עליה אם זה היה ההיפך והוא היה מציע שלישייה.

• פותח/ת השרשור
חלאס עם ה"ליברליות" הזו ו"פמינסטיות" הזו.
אף אחד לא יצא על הבחורה, מצידי שתעשה אורגיה עם פילים.
ייעצנו לבחור שיחשוב על העתיד ויראה את התמונה הכוללת, בדיוק כפי שחברות שלה היו קופצות עליה אם זה היה ההיפך והוא היה מציע שלישייה.
מדהים שכל אחד שלא מסכים איתך ליברל פמיניסט (ואני מניח שאתה מדבר על פמניסט קיצוני ולא תומך זכויות שוות)
אתה בדיוק כמו השמאל שאומר שכל מצביעי ביבי קופים וכו....
מדהים 90% משני הצדדים כל כך דומים והם כל כך מטומטמים שהם לא קולטים את זה

איפה יצאו על הבחורה? ייעצו לבחור שפתח את הנושא לעזוב אותה אם לא מתאים לו אבל לא ראיתי שיצאו עליה אם זה מה שהיא רוצה לעשות

• פותח/ת השרשור
איפה יצאו על הבחורה? ייעצו לבחור שפתח את הנושא לעזוב אותה אם לא מתאים לו אבל לא ראיתי שיצאו עליה אם זה מה שהיא רוצה לעשות
תבחר
1. בדיקת ראיה
2. לחזור על חומר של כיתה א שלומדים על הבנת הנקרא

מדהים שכל אחד שלא מסכים איתך ליברל פמיניסט (ואני מניח שאתה מדבר על פמניסט קיצוני ולא תומך זכויות שוות)
אתה בדיוק כמו השמאל שאומר שכל מצביעי ביבי קופים וכו....
מדהים 90% משני הצדדים כל כך דומים והם כל כך מטומטמים שהם לא קולטים את זה

למקרה שאתה באזור ללא קליטה ועדיין לא קולט מה אני מתכוון,
אם ידידה שלי (ויש לי כמה) היית אומרת לי שבן זוגה היה אומר לה שהוא מפנטז על שלישיה והיה רוצה לנסות, הייתי אומר לה שתזרוק אותו לאלף עזאזל. אז שוב, אין קשר למין, גזע, לאום, צבע עור, אחוז שומן, מסת שריר, קול בס, גובה ומשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
אם ידידה שלי (ויש לי כמה) היית אומרת לי שבן זוגה היה אומר לה שהוא מפנטז על שלישיה והיה רוצה לנסות, הייתי אומר לה שתזרוק אותו לאלף עזאזל. אז שוב, אין קשר למין, גזע, לאום, צבע עור, אחוז שומן, מסת שריר, קול בס, גובה ומשקל גוף.
אם אני לא מסכים איתך זה לא אומר שאני ליברל פמיניסט
בכיף עח יקר שכחתי רק את אפשרות ג שאתה לא יודע עברית
לא רוצה לפגוע אבל היא נשמעת כמו שרל***ה, תעיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית