סערה בעקבות חתונת זוג מעורב

למה לא למנוע מאתיופים ללמוד עם יהודים וזהו? אולי גם נחלק את המדרכות,צד של יהודים וצד של גויים?ואם כבר אז אולי פשוט נעשה גם מחנות ריכוז לערבים וככה בטוח לא ייקרה האסון הנורא הזה שחס וחלילה ייולד ילד שהוא בן תערובת עם דם מלוכלך? ישראל 2014...

הטיעון המוביל בקרב התומכים במחאה הוא שאם ההיפך היה קורה היו רוצחים תגבר וקרוב לודאי שגם את האישה. נכון או לא, זה לא מצדיק התנהגות בגוון דומה, כל הרעיון הוא שאנחנו כביכול "יותר טובים" מהם, אז מה אנחנו יותר טובים בכך שבמקום להרוג אנחנו כולה הורסים להם את מה שאמור להיות היום המאושר בחייהם? "מה ששנוא עליך" אנד שיט...
מצד שני, זו הבעת דעה לגיטימית לחלוטין, אמנם קטע מסריח ללא ספק, הרי מן הסתם שהיא לא התעוררה בוקר אחד וגילתה שהוא אסלם אותה בלילה, אלא היא בחרה בתהליך בעצמה, אבל זה לא שמונעים מהם להתחתן.

יותר מעניין אם ה״דו קיום״ שאותו חתן מדבר עליו תקף גם על ערביות עם יהודים.

לפי דעתי צריך להניח לה, היא תבין לבד את גודל הבעיה שנכנסה אליו.

אני ימני בדעותיי ולמרות זאת אני חושב שההתערבות הזאת על רקע גזע\מין\דת בחיים הפרטיים של אנשים היא מסריחה לגמריי ומתאימה לנאצים.

מצטער, אבל מהזבוב הזה עשו פיל. פשוט מיותר ומאכזב שבימים האלו דנים בכזו שטות כאילו נגמרו הבעיות במדינה.

אני רואה שתי כתבות ראשיות במאקו אחת על החתונה והשנייה שרוני דניאל נוסע לשם להבין מה הולך לקרות שם.

יופי שהקבינט הביטחוני מדיני לא התכנס לדיון חירום בנושא. עוד היו מטילים מצור על האולם.

נערך לאחרונה:
אני אחכה לסרט:
10592994_679234052168245_8455497611508723419_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית