הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר פרטי

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
לאחר חודשים של המתנה, תכנונים, חסכונות וחפירות סוף סוף החל להגיע הציוד לחדר כושר הביתי.
מן הסתם, ארצה להביא לשם אנשים להתאמן. בינתיים לא אעשה זאת באופן מקצועי כי ההסמכה שלי תושלם רק ביולי, אבל מן הסתם ארצה לגבות סכום סמלי מאנשים תמורת כניסה (נטו לשיפור הציוד ותחזוקה שלו).
רציתי לשאול את המבינים פה בענייני החוקיות של הדבר והאם ניתן לנסח מעין כתב ויתור\הסרת אחריות שעליו יחתום האדם שבא להתאמן? כי מן הסתם כרגע לא ארכוש ביטוח.
המון תודה לכל עוזר!

אני לא מבין כל כך מה אתה רוצה... אתה רוצה לפתוח עסק? או קונה כמה מכשירים (יש הבדל מטורף במחיר בין מכשיר מקצועי לבין מכשיר ביתי) כדי שיהיה לך עם מה להתאמן? מי האנשים שבאים אליך? חברים? אנשים שאתה רוצה שיעשו אצלך "מנוי"?

• פותח/ת השרשור
מקצועי נוטה לכיוון קרוספיט. כרגע יש 130 קילו פלטות אולימפיות +50 מתברגות+ מספר קטלבלים, שני מוטות אולימפיים ובקרוב יגיע ראק מתח וספסל.
הכוונה שלי היא כרגע להביא חברים\סתם אנשים שרוצים להתאמן ולקחת סכום סמלי של כמה עשרות שקלים לכניסה. הבעיה היא עניין האחריות, שאם חס וחלילה קורה משהו אין ביטוח.

מקצועי נוטה לכיוון קרוספיט. כרגע יש 130 קילו פלטות אולימפיות +50 מתברגות+ מספר קטלבלים, שני מוטות אולימפיים ובקרוב יגיע ראק מתח וספסל.
הכוונה שלי היא כרגע להביא חברים\סתם אנשים שרוצים להתאמן ולקחת סכום סמלי של כמה עשרות שקלים לכניסה. הבעיה היא עניין האחריות, שאם חס וחלילה קורה משהו אין ביטוח.

כמה עשרות שקלים לכניסה בודדת?

אל תעשה דבר כזה בלי הסמכה של מדריך, ביטוח אחריות מקצועית וביטוח למקום.
אתה עלול להסתבך עם תביעות בסכומים מטורפים בגלל חבר דביל שיפיל לעצמו משקולת על הרגל

עשרות שקלים זה סכום סמלי? רוטשילד, זה אתה?

כמה עשרות שקלים לכניסה זה מה שלוקחים בקאנטרי אצלנו

• פותח/ת השרשור
חבר'ה תפסתם אותי פה על זה. כמה עשרות שקלים יכול להתבטא גם ב10-20 שקל לכניסה. בינתיים כלום לא סגור ובטוח. ברור לי שכניסה למכון מאובזר ביותר עולה באזור ה40 שקלים. מן הסתם לא אדרוש כזה סכום.

אל תעשה דבר כזה בלי הסמכה של מדריך, ביטוח אחריות מקצועית וביטוח למקום.
אתה עלול להסתבך עם תביעות בסכומים מטורפים בגלל חבר דביל שיפיל לעצמו משקולת על הרגל

בדיוק בגלל זה פתחתי את האשכול. רציתי לדעת האם קיימת אפשרות להחתים אדם שבא להתאמן אצלי על כתב ויתור מסוים שמסיר ממני אחריות למקרים כאלה? או שגם אז זה עדיין דורש ביטוח על המקום ודברים נוספים?

למה להסתבך עם זה.. בסופו של דבר לא תכניס מזה אלפי שקלים, במקרה הטוב כמה מאות, ולדעתי לא שווה להקריב את המכון
הפרטי שאתה יכול לעשות בו מה שבא לך מתי שבא לך בשביל להתחלק עם עוד אנשים, חוץ מזה, חברים וכאלה - איך תגבה מהם כסף?

• פותח/ת השרשור
למה להסתבך עם זה.. בסופו של דבר לא תכניס מזה אלפי שקלים, במקרה הטוב כמה מאות, ולדעתי לא שווה להקריב את המכון
הפרטי שאתה יכול לעשות בו מה שבא לך מתי שבא לך בשביל להתחלק עם עוד אנשים, חוץ מזה, חברים וכאלה - איך תגבה מהם כסף?

שוב, כמו שציינתי אני לא מנסה להפוך את זה לעסק שיפרנס אותי. אך ורק מעוניין שיכנס מזה סכום מועט שיעזור לי לתחזק ציוד, לקנות ציוד חדש וכו'. באמת מעלה פה נקודה מעניינת, אבל זה לא שאביא 20 איש להתאמן אצלי.
מבחינת גביית הכסף, ברור שלא אגבה כסף מחברים. אולי יותר בכיוון של מכרים, ידידים, אנשים שתקועים בשבת עם חד"כ סגור...😃 על זה חשבתי.

שוב, כמו שציינתי אני לא מנסה להפוך את זה לעסק שיפרנס אותי. אך ורק מעוניין שיכנס מזה סכום מועט שיעזור לי לתחזק ציוד, לקנות ציוד חדש וכו'. באמת מעלה פה נקודה מעניינת, אבל זה לא שאביא 20 איש להתאמן אצלי.
מבחינת גביית הכסף, ברור שלא אגבה כסף מחברים. אולי יותר בכיוון של מכרים, ידידים, אנשים שתקועים בשבת עם חד"כ סגור...😃 על זה חשבתי.
ואיך אתה רוצה לשמור על האנשים שם שלא ישתמשו לרעה בציוד? אתה מסיים אימון, ופשוט מחכה שכולם ילכו? חח לא נשמע לי פרקטי

כל כתבי האחריות שווים לתחת. כי תמיד אפשר לתבוע אותך ובית משפט יקבע אם הייתה רשלנות או לא.
לא מזמן היה פסק דין שאגד שילמו 240,000 שקל למתאמן שהמדריך לא השגיח עליו והמקום לא דאג לקבל ממנו אישור רפואי.
אני לא סוכן ביטוח או עו'ד אבל אם אתה לא צופה הכנסה של כמה אלפי שקלים בחודש, תרד מהעניין

• פותח/ת השרשור
ואיך אתה רוצה לשמור על האנשים שם שלא ישתמשו לרעה בציוד? אתה מסיים אימון, ופשוט מחכה שכולם ילכו? חח לא נשמע לי פרקטי

אני מניח שלא חשבתי לעומק של הדבר לחלוטין. אבל בהחלט אפשר להתאים את האימונים שלי לאותם האנשים וכן, לחכות חצי שעה עם אותם האנשים באימון לא יהרוג אותי. (שוב, לא מדובר על 5-10 אנשים ביום. פחות).

כל כתבי האחריות שווים לתחת. כי תמיד אפשר לתבוע אותך ובית משפט יקבע אם הייתה רשלנות או לא.
לא מזמן היה פסק דין שאגד שילמו 240,000 שקל למתאמן שהמדריך לא השגיח עליו והמקום לא דאג לקבל ממנו אישור רפואי.
אני לא סוכן ביטוח או עו'ד אבל אם אתה לא צופה הכנסה של כמה אלפי שקלים בחודש, תרד מהעניין

זכור לי המקרה ומזה חששתי.
בכל אופן ירדתי מהעניין בינתיים כנראה, עדיין אביא מן הסתם חברים לאימון ונקווה לטוב...😃

תודה לעוזרים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית