אחר שאלה

yanthepro

משתמש מתחיל
203
34
נק' מוניטין:
154
203
34
אהלן.
1-זה בסדר לאדם עם 39 א''ש להיכנס לדל פחמימה?בערך 50
2-בן אדם עם א''ש גבוה בדרך כלל מסת השריר שלו קטנה ביותר,אז אין לפחד מהעלת הגרעון השלילי ל1000 בגלל שאין איבוד שריר כי יש קצת ממנו והרוב ירד מא''ש,האם המשפט הזה נכון?
3-אם אתה על גרעון של 1000,כל כמה יום לעשות העמסה?ואם אפשר הסבר מה לאכול באותו היום או האם בכלל לעשות רק ארוחה שלא נמצאת בתפריט.
4-תודה לעוזרים

1. זה מיותר לגמרי דל פחמימה זה לא משהו קל ואם תעשה את זה אתה תרגיש על מה אני מדבר אבל בעיקרון זה בסדר למרות שתוכל לחטב גם על 200 פחמימה בכיף

2.אתה יכול ליצור גרעון של 1000 אתה כמובן תרד יותר מהר אבל זה יאט את חילוך החומרים שלך וכמובן שתהיה רעב זה לא פשוט בכלל אבל אפשרי

3.באחוזי שומן כאלה גבוהים אתה לא חייב לעשות העמסות בדרך כלל בחיטוב כזה עושים פעם בשבוע לך אולי עדיף פעם בשבועיים
בהעמסה אוכלים 70% מהקלוריות מפחמימה 15/15 שומן וחלבון אתה יכול להתחיל אותה מפחמימות פשוטות ואז תעבור למורכבות יותר אם ממש בא לך איזה צ'יט אז אפשר אבל תשתדל גמה שפחות שומן וכמה שיותר פחמימה איכותית

• פותח/ת השרשור
1. זה מיותר לגמרי דל פחמימה זה לא משהו קל ואם תעשה את זה אתה תרגיש על מה אני מדבר אבל בעיקרון זה בסדר למרות שתוכל לחטב גם על 200 פחמימה בכיף

2.אתה יכול ליצור גרעון של 1000 אתה כמובן תרד יותר מהר אבל זה יאט את חילוך החומרים שלך וכמובן שתהיה רעב זה לא פשוט בכלל אבל אפשרי

3.באחוזי שומן כאלה גבוהים אתה לא חייב לעשות העמסות בדרך כלל בחיטוב כזה עושים פעם בשבוע לך אולי עדיף פעם בשבועיים
בהעמסה אוכלים 70% מהקלוריות מפחמימה 15/15 שומן וחלבון אתה יכול להתחיל אותה מפחמימות פשוטות ואז תעבור למורכבות יותר אם ממש בא לך איזה צ'יט אז אפשר אבל תשתדל גמה שפחות שומן וכמה שיותר פחמימה איכותית

קודם כל תודה רבה על העזרה.
דבר שני,אני לא מרגיש רעב כמו שקראתי בפורטל קילוגרם שיש לכמות חלבון גדולה השפעה על הרעב כלומר הוא מעלים אותו,אני על 295 גרם חלבון ביום.
יש לי עוד שאלה.
במידה ואני עוסק בפעילות אחרת נגיד אומנות לחימה כלשהיא,חייב להוסיף את הקלוריות או שלאכול לפי התפריט של גרעון של 1000 וזהו לא להוסיף כלום?הבעיה היא שאני נכנס לגרעון גדול יותר ואני לא יודע אם זה יכול לפגוע בי.

דבר קטן אחרון,כוס של ספרייט DIET של 300 מ''ל פוגע בחיטוב?שתיתי היום כוס של 300 מ''ל.
וכל כמה זמן לעמוד על המשקל כל חודש?
תודה רבה אשמח אם תענה לי על זה

דבר שני,אני לא מרגיש רעב כמו שקראתי בפורטל קילוגרם שיש לכמות חלבון גדולה השפעה על הרעב כלומר הוא מעלים אותו,אני על 295 גרם חלבון ביום.
יש לי עוד שאלה.
במידה ואני עוסק בפעילות אחרת נגיד אומנות לחימה כלשהיא,חייב להוסיף את הקלוריות או שלאכול לפי התפריט של גרעון של 1000 וזהו לא להוסיף כלום?הבעיה היא שאני נכנס לגרעון גדול יותר ואני לא יודע אם זה יכול לפגוע בי.

דבר קטן אחרון,כוס של ספרייט DIET של 300 מ''ל פוגע בחיטוב?שתיתי היום כוס של 300 מ''ל.
זה דיאט עם ממש מעט קלוריות אין סיבה שזה יפגע בחיטוב

יש לי עוד שאלה.

אין בעיה עם דיאט מבחינת חיטוב ואל תהיה בגרעון מעל 1000 תשלים קלוריות..

לגבי השקילה אחת לשבוע באותו יום על הבוקר אחרי שהוצאת הכל

1-זה בסדר לאדם עם 39 א''ש להיכנס לדל פחמימה?בערך 50
מאיזה בחינה בסדר?
2-בן אדם עם א''ש גבוה בדרך כלל מסת השריר שלו קטנה ביותר,אז אין לפחד מהעלת הגרעון השלילי ל1000 בגלל שאין איבוד שריר כי יש קצת ממנו והרוב ירד מא''ש,האם המשפט הזה נכון?
לא, כי קודם כל גם את הקצת הזה אפשר לאבד ואתה ממש לא רוצה את זה - ירידה בשריר מעלה את יחס השומן למשקל הגוף או במילים אחרות עלייה באחוז השומן.
בנוסף לזה, חילוף החומרים שלך ירד ומאוד מהר תגיע למצב שבו אתה לא אוכל כמעט כלום ולא מבין למה אתה לא יורד במשקל + עייף בטירוף + אין לך חשק לכלום והכול יראה לך חרא

3-אם אתה על גרעון של 1000,כל כמה יום לעשות העמסה?ואם אפשר הסבר מה לאכול באותו היום או האם בכלל לעשות רק ארוחה שלא נמצאת בתפריט.
כל שבוע. העדיפות היא ל500-1000 קלוריות מעל הRMR כאשר החלוקה היא 70% פחמימה ו15% חלבון 15% שומן

• פותח/ת השרשור
[Q="yogevnn, post: 734733, member: 11196"]מאיזה בחינה בסדר?

לא, כי קודם כל גם את הקצת הזה אפשר לאבד ואתה ממש לא רוצה את זה - ירידה בשריר מעלה את יחס השומן למשקל הגוף או במילים אחרות עלייה באחוז השומן.
בנוסף לזה, חילוף החומרים שלך ירד ומאוד מהר תגיע למצב שבו אתה לא אוכל כמעט כלום ולא מבין למה אתה לא יורד במשקל + עייף בטירוף + אין לך חשק לכלום והכול יראה לך חרא

כל שבוע. העדיפות היא ל500-1000 קלוריות מעל הRMR כאשר החלוקה היא 70% פחמימה ו15% חלבון 15% שומן[/QUOTE]

תודה.
אבל אם אני עושה אימוני כוח ושומר על חלבון 2.5גרם לכל קילו גוף אז הירידה תהיה מינימאלית?
עכשיו אני רוצה להגיד משהוא, זה לא שבאתי ואמרתי יאללה עושים דל פחמימה רוצה לדפוק לי את המערכת המטאבולית ולהיות לא מרוכז בקושי חיי.
פשוט בגלל שאש שלי גבוה ומשקל גוף היום לאחר שבוע חיטוב שוקל113.
אתה ממליץ לי לחשב מחדש ולהוריד חלבון ל2 גרם לכל קעלו גוף?
להוסיף תפוחי אדמה ולהכין מהם ציפס בתנור?
אני על 600 גרם חזה עוף ביום וזה מטורף נמאס לי הטעם של החזה עוף אז אפשר להוסיף לכל חזה עוף רוטב ברביקיו?
מה אתה חושב על זה שאני יוריד את החלבון ל שתי גרם לכל קילו גוף במקום שתיים וחצי, אוסיף תפוחי אדמה ופחמימה מורכבת אורז ושומן להשאיר כמו שהוא?
שומן זה גרם לקילו גוף?
ודיאט ספרייט שאין שם סוכר אלא ממתיקים אפשר לשתות פעם ביומיים?
תודה לכולם על העזרה פה זה עוזר מאוד ומביא מוטיבציה תודה.

תוד

[Q="yogevnn, post: 734733, member: 11196"]מאיזה בחינה בסדר?

כל שבוע. העדיפות היא ל500-1000 קלוריות מעל הRMR כאשר החלוקה היא 70% פחמימה ו15% חלבון 15% שומן

לגבי הספרייט אין שום בעיה אני מחטב עם ליטר זירו ביום זה זבל בפני עצמו אבל מבחינת חיטוב זה לא מפריע..

לגבי התפריט 50 גרם פחמימה זה סבל ואתה בכיף יכול להוריד חלבון ל2 אנשים מאוד אובססיבים לגבי איבוד שריר לדעתי זה לא משהו שאמור להפריע במיוחד שאין לך מסת שריר בסיסית ואין לך כל כך מה לאבד ובנוסף יש עליך מעל 40 קילו שומן שהגוף ישמח להפטר ממנו

תבנה תפריט מאוזן לפי המדריך בפורטל קילוגרם עם גרעון של 500 כדי לא לדפוק חילוף חומרים אם אתה רוצה להגדיל אותו קצת זה אפשרי עדיף דרך אירובי...

לגבי הדל פחמימה אם תרגיש שאתה נתקע בירידה ועשית הכל כמו שצריך (יקח המון זמן עד שזה יקרה) יש טעם להתחיל לחשוב על קיצוץ פחמימה לטובת חלבון ושומן

כרגע תשאר על 2 גרם חלבון,גרם שומן,כל השאר פחמימה מורכבת עם גרעון של 500

תודה.
אבל אם אני עושה אימוני כוח ושומר על חלבון 2.5גרם לכל קילו גוף אז הירידה תהיה מינימאלית?
עכשיו אני רוצה להגיד משהוא, זה לא שבאתי ואמרתי יאללה עושים דל פחמימה רוצה לדפוק לי את המערכת המטאבולית ולהיות לא מרוכז בקושי חיי.
אני על 600 גרם חזה עוף ביום וזה מטורף נמאס לי הטעם של החזה עוף אז אפשר להוסיף לכל חזה עוף רוטב ברביקיו?
מה אתה חושב על זה שאני יוריד את החלבון ל שתי גרם לכל קילו גוף במקום שתיים וחצי, אוסיף תפוחי אדמה ופחמימה מורכבת אורז ושומן להשאיר כמו שהוא?
שומן זה גרם לקילו גוף?
תודה לכולם על העזרה פה זה עוזר מאוד ומביא מוטיבציה תודה.

תוד[/QUOTE]

גרעון של 1000 קלוריות ממש לא מומלץ ואתה לא תתקדם ככה לאורך זמן

אני ממליץ לך לקרוא מחדש את המדריך לחיטוב מהפורטל.
לגבי הברביקיו זה תלוי כמה אתה שם

כן

• פותח/ת השרשור
גרעון של 1000 קלוריות ממש לא מומלץ ואתה לא תתקדם ככה לאורך זמן

אני ממליץ לך לקרוא מחדש את המדריך לחיטוב מהפורטל.
לגבי הברביקיו זה תלוי כמה אתה שם

כן
תודה רבה לשניכם באמת תודה עזרתם לי מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית