הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג תזונה ואימונים בצבא

henhen10

משתמש מתחיל
83
13
נק' מוניטין:
21
83
13
שלום לכולם,
קוראים לי חן בת 19 וחצי.
שוקלת 62 קג בגובה 168 ס"מ וrmr של 1700. כרגע לדעתי אני בעלת 26-27 אחוז שומן ומטרתי היא להפחית בו. כלומר לחטב. להגיע ל22-23 אחוז שומן זו הצלחה עבורי.
כרגע התחלתי תפקיד חדש בחטמר 417 ולאחר שעליתי כ6 קג בחצי שנה האחרונה החלטתי לקחת עצמי בידיים.

ניתן לראוץ התכתבות שלי ושל חברי הפורום בנושא התזונה והאימונים באשכול הנ"ל
https://www.lbs.co.il/threads/57789/page-3

כמו כן, אציין כי ככהנ לא יהיה לי זמן להתאמן אך אשתדל אף לקום מוקדם על מנת להתאמן אפילו חצי שעה וכמובן שבסופשים אכניס 2 אימוני אירובי ואימון כח עצים.

מבחינת תזונה אשתדל לאכול כמה שיותר חלבונים ופחות פחמימות ושומנים. אשתדל ללכת לחדר אוכל ועוד.

יום ראשון
בוקר 8:00 יוגורט 1.5% שומן עם מתיקות מועדנת וכוס גרנולה של השקדיה עם מבחר אגוזים. בתוספת נס על חלב.

הי חן,
בהצלחה.
סליחה שכבר מעירה אבל כוס גרנולה?!? זה המון קלוריות מבוזבזות במיוחד בחיטוב.
בגלל שכתבת נס על חלב מזכירה לך לא לשכוח לחשב גם את החלב.

• פותח/ת השרשור
הי חן,
בהצלחה.
סליחה שכבר מעירה אבל כוס גרנולה?!? זה המון קלוריות מבוזבזות במיוחד בחיטוב.
בגלל שכתבת נס על חלב מזכירה לך לא לשכוח לחשב גם את החלב.
לא חשבתי שזה כל כך הרבה... תחליף טוב יהיה כוס פייבר 1?או 3 פריכיות?
וכן גם שתיתי רבע כוס חלב....

בסוף היום אחשב קלוריות וערכים...

לא חשבתי שזה כל כך הרבה... תחליף טוב יהיה כוס פייבר 1?או 3 פריכיות?
וכן גם שתיתי רבע כוס חלב....
כן. בכוס פלסטיק של פייבר ואן (כ-50 גר) יש כ100 קלוריות.
פשוט תכניסי למחשבון כוס חלב ליום וזה יכסה את הכמות היומית של הקפה.
מצרפת לך קישור למחשבון קלוריות ידידותי יחסית:
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

יש לך אפ לאייפון שנקרא קלוריות. בחינם. עובד בזמן אמת. יש שם מלא פריטים מוכנים. ואת יכולה גם להרכיב פריטיב לבד כמו למשל כוס קפה עם כמות חלב וסוכר שאת מכניסה. במקום להקליד בערב כול פריט בנפרד ומזיכרון...

• פותח/ת השרשור
הורדתי את האפליקציה היא טובה אבל מסבכת קצת...

לגבי ארוחות נוספות אכלתי בצהריים 14:00 לחמנייה מקמח מלא עם חביתה מביצה אחת ועגבנייה.

את צריכה אותה רק להתחלה. לדעתי תוך חודש כבר תדעי לבד כמה קלוריות יש בכול דבר וממה זה מורכב מבחינת חלבון, פחממה ושומן.
הרי סך הכול התפריט שלך יהיה אחיד פחות או יותר. כי זה לא שאת אוכל במסעדה שונה כול יום 😉

• פותח/ת השרשור
וכדי לסיים אץ היום הזה שכן נגמר רק עכשיי 3 לפנות בוקר... אציין כי אכלתי בסביבות 9 בערך 100 גרם נודלס שאחד החיילים בישל.

סהכ לא הרבה ביום וזה נטו כי אין לי זמן...
אני יכולה לדחוף חטיפי אנרגיה בין לבין לא יכולה ממש לבשל ולפעמים רק הולכת לחדר אוכל בצהריים תלוי בעבודה... יום שני
בוקר נס עם חלב וחטיף אנרג'י שוקולד

הי חן,
שתי הערות לגבי התפריט:
החשיבות שבהצמדות לתפריט היא לא רק כדי לא לחרוג ממנו אלא גם כדי לא להגיע למצב שאת למעשה לא אוכלת כלום!. גם אם בטווח הקצר את נחושה ומלאת מוטיבציה, המנעות מאכילה לא תוביל לשום מקום טוב. בסופו של דבר את "תשברי" ובדרך את גם דופקת את קצב חילוף החומרים שלך.

תנסי לתכנן תפריט טוב שתוכלי להצמד אליו.
100 גר נודלס אם הם מחושבים בתפריט לא יפגעו בחיטוב אבל קחי בחשבון שיש לך מעט מידי חלבון בתפריט ותנסי לתת דגש שם, זה יתרום לתחושת השובע שלך ויסייע לך בתהליך החיטוב.

• פותח/ת השרשור
אני יודעת שאני צריכהה להכניס עוד הרבה חלבונים פשוט אני צריכה משהו קל להכנה או קופסת שימורים או משהו חוץ מטונה שיש בו חלבונים. אין לי זמן כח כך להכין אוכל פשוט וגם לא ללכת לחדר אוכל, לפחות לא בימים הראשונים. שאני עדיין מתאקלמת בתפקיד החדש. ארוחת צהריים
חתיכת פשטידת ברוקולי ו2 חתיכות פשטידת בצל ופטריות... טוב אז היה אירוע הערב, אכלתי 3 פסטלים מלאים בתפוח אדמה, מלא חזה עוף ופרגית על שיפוד.

נסי לאכול כמה שיותר פחמימות בעלי אינדקס גליקמי נמוך ולא גבוה למרות הקושי בצבא.

בהצלחה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית