הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על תזונת Rae till 4?

ויקה

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי,

אני עושה אימוני כוח מנובמבר וראיתי אחלה של תוצאות, אבל לא ברמה מספקת, די נעצרתי במשקל ובאחוזי שומן חרף העובדה שהעליתי משקלים ותדירות באימוני כוח והוספתי אירובי וגם התזונה שלי רוויה בחלבונים דלי שומן. לאחרונה התחלתי לחוש עצירות ותחושת נפיחות מתמדת, גם שאני אוכלת נקי אני עדיין לא מרגישה הקלה בתחושת הנפיחות והעצירות מה שלא היה קיים עד לפני חודש.

נחשפתי לדיאטה הנ"ל שבמסגרתה אוכלים בסביבות ה-4000 קלוריות ליום והתזונה מורכבת רק מפרות טריים בוקר וצהריים ובערב ארוחה על בסיס פחמימות בלבד (אורז, פסטה) וללא שומן ומלח כלל.

הבנתי שגם באימוני כוח אפשר לבנות מסת שריר מבלי לצרוך חלבונים מהחי אלא לקבל את החלבונים רק מפירות. האם זה אפשרי?

אימוני הכוח שלי סקוואטים דדליפט בנצ' פרס וכו'.

אשמח לתשובות וחוות דעת מהמשתמשים.

תודה מראש:)

• פותח/ת השרשור
אני יודעת, גם לי זה נשמע כמו דיאטה הזויה אבל ראיתי סרטונים ביטויב על מישהי שעושה את הדיאטה הזאת והיא הגיעה לתוצאות מדהימות עם כמות מינימלית עד לא קיימת של אימוני כח בשילוב של שעה וחצי אירובי בשבוע. לא האמנתי אבל וואלה הוכחות בשטח. לעומת תזונת החלבונים שלי שתקועה באותו מקום כבר שלושה חודשים (מתסכל ביותר)😱

היי וברוכה הבאה לפורום,
תקראי את מגוון המאמרים בנושא של תזונה ואימונים שיש בפורטל.

לא ברור כל כך אם זו הדיאטה שאת נצמדת אליה אבל בכזו דיאטה כנראה יהיו הרבה יותר מידי
סיבים שיכולים לגרום לעצירות, נפיחות ופגיעה בספיגה של מאקרו ומיקרו נוטריינטים שונים.

תעלי לכאן את התפריט תזונה שלך כדי לקבל עזרה.

אני בטוח שהגברת ביוטוב תגיד כל דבר כדי ליצור רעש ועניין ,תקחי את כל דיאטות הקסם ושאר הדברים בערבון מוגבל

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז בבוקר בד"כ חצי גביע קוטג' 3% ו2 פרוסות לחם קל / יוגורט עם פירות ושקדים
צהריים: סלט גדול וחזה עוף/ גביע קוטג/ חביתה (מנת חלבון וסלט ירקות)
ארוחה מס' 3: מנת חלבון וסלט+פחמימה
ארוחה מס' 4: בד"כ אחרי אימון כתלות בעצימות האימון, מנת חלבון סלט ולרוב אני לא אוכלת פחמימות בשעה הזאת.

חשוב לציין שכל המנות חלבון שלי כוללות: בשר אדום, חזה עוף, טונה במים, ביצים, אבקת חלבון, ואני צורכת רק שומנים מהטבע, כמו כן מתאמנת בין 4- 6 פעמים בשבוע בד"כ 5. ושעת אירובי בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית