הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון התפריט של אלון גבאי מורכב מ80% פירות וירקות

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך
סתם הטרלה לא מוצלחת מטעמי
מוניטין למשתתפים

בברוקולי וירקות ירוקים אחרים ובמיוחד עלים ירוקים יש יותר חלבון מאשר בבשר תעשו את החשבון פר קלוריות ולא פר מאה גרם כמקובל.באופן כללי פירות וירקות הם מזון איכותי מלא ויטמינים ומינרליים וכו.
בחזה עוף למשל הרוב המוחלט של הקלוריות מגיעות מחלבון, אז איך זה יוצא פחות מאשר בירקות גם לפי השיטה שלך? וגם, בהצלחה לאכול עשרות קילו של ירקות ביום בשביל להגיע ל 200 גרם חלבון. אני מסכים שירקות זה חלק חשוב בתזונה, אבל ממש לא בתור מקור חלבון

למה שמישהו יעשה חשבון לפי קלוריות ולא לפי משקל, אם זה לא נותן לך הערכה לכמות שאתה צריך לאכול. כדי לאכול 28 גרם חלבון צריך קילו ברוקולי. בהצלחה עם זה.

טענות מפגרות של צמחוניים...
צימחוני..חחח. אני אוכל קילו בשר המנגל על האש אבל זה לא משנה את העובדה שבירקות מסוימים יש יותר חלבון מאשר בבשר במיוחד מבקר שם יש אחוז גדול יחסית של שומן

בחזה עוף למשל הרוב המוחלט של הקלוריות מגיעות מחלבון, אז איך זה יוצא פחות מאשר בירקות גם לפי השיטה שלך? וגם, בהצלחה לאכול עשרות קילו של ירקות ביום בשביל להגיע ל 200 גרם חלבון. אני מסכים שירקות זה חלק חשוב בתזונה, אבל ממש לא בתור מקור חלבון
אתה צודק גוף האדם קשה להיתמודד עם כאלה כמויות של מזון. גורילה למשל אוכל עלים בילבד ומגיע למימדים לא רעים. אגב גורילה חזקה מאדם בערך פי 9תחשוב על גורילה לוחץ טון חזה מעלים. ???

אתה צודק גוף האדם קשה להיתמודד עם כאלה כמויות של מזון. גורילה למשל אוכל עלים בילבד ומגיע למימדים לא רעים. אגב גורילה חזקה מאדם בערך פי 9תחשוב על גורילה לוחץ טון חזה מעלים. ???
לא הבנתי מה הפואנטה

אתה צודק גוף האדם קשה להיתמודד עם כאלה כמויות של מזון. גורילה למשל אוכל עלים בילבד ומגיע למימדים לא רעים. אגב גורילה חזקה מאדם בערך פי 9תחשוב על גורילה לוחץ טון חזה מעלים.
ונמלה יכולה להרים פי 10 משקל גוף אז אולי נאכל כמו נמלים וגם לנו יהיה רטיו של פי 10?

ונמלה יכולה להרים פי 10 משקל גוף אז אולי נאכל כמו נמלים וגם לנו יהיה רטיו של פי 10?
אנחנו מאוד דומים לקופי האדם האלו לגבי נמלים אני לא בטוח אבל נמלה יכולה להרים הרבה יותר ממה שצינת (לפחות הנמלים שאני מכיר).

אנחנו מאוד דומים לקופי האדם האלו לגבי נמלים אני לא בטוח אבל נמלה יכולה להרים הרבה יותר ממה שצינת (לפחות הנמלים שאני מכיר).
לי נאמר שאני יותר דומה לגריזלי מאשר לגורילה

@Alikk1998

פעם הטרלות היו נראות כמו פוסטים הגיוניים

אני מצטער יש גבול כמה בולשיט אפשר לאכול מהבן אדם הזה. הוא לא "הרג" בודי בילדר מפורסם פעם אחת והביע תנחומים בפייסבוק? הבן אדם חי על באז ועל שטויות כדי להשאר בתודעה של כמה שיותר ילדים תמימים ושל גייז שיש להם פטיש לשרירים.

Back
למעלה תחתית