עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחזה עוף למשל הרוב המוחלט של הקלוריות מגיעות מחלבון, אז איך זה יוצא פחות מאשר בירקות גם לפי השיטה שלך? וגם, בהצלחה לאכול עשרות קילו של ירקות ביום בשביל להגיע ל 200 גרם חלבון. אני מסכים שירקות זה חלק חשוב בתזונה, אבל ממש לא בתור מקור חלבוןבברוקולי וירקות ירוקים אחרים ובמיוחד עלים ירוקים יש יותר חלבון מאשר בבשר תעשו את החשבון פר קלוריות ולא פר מאה גרם כמקובל.באופן כללי פירות וירקות הם מזון איכותי מלא ויטמינים ומינרליים וכו.
צימחוני..חחח. אני אוכל קילו בשר המנגל על האש אבל זה לא משנה את העובדה שבירקות מסוימים יש יותר חלבון מאשר בבשר במיוחד מבקר שם יש אחוז גדול יחסית של שומןלמה שמישהו יעשה חשבון לפי קלוריות ולא לפי משקל, אם זה לא נותן לך הערכה לכמות שאתה צריך לאכול. כדי לאכול 28 גרם חלבון צריך קילו ברוקולי. בהצלחה עם זה.
טענות מפגרות של צמחוניים...
אתה צודק גוף האדם קשה להיתמודד עם כאלה כמויות של מזון. גורילה למשל אוכל עלים בילבד ומגיע למימדים לא רעים. אגב גורילה חזקה מאדם בערך פי 9תחשוב על גורילה לוחץ טון חזה מעלים. ???בחזה עוף למשל הרוב המוחלט של הקלוריות מגיעות מחלבון, אז איך זה יוצא פחות מאשר בירקות גם לפי השיטה שלך? וגם, בהצלחה לאכול עשרות קילו של ירקות ביום בשביל להגיע ל 200 גרם חלבון. אני מסכים שירקות זה חלק חשוב בתזונה, אבל ממש לא בתור מקור חלבון
לא הבנתי מה הפואנטהאתה צודק גוף האדם קשה להיתמודד עם כאלה כמויות של מזון. גורילה למשל אוכל עלים בילבד ומגיע למימדים לא רעים. אגב גורילה חזקה מאדם בערך פי 9תחשוב על גורילה לוחץ טון חזה מעלים. ???
ונמלה יכולה להרים פי 10 משקל גוף אז אולי נאכל כמו נמלים וגם לנו יהיה רטיו של פי 10?אתה צודק גוף האדם קשה להיתמודד עם כאלה כמויות של מזון. גורילה למשל אוכל עלים בילבד ומגיע למימדים לא רעים. אגב גורילה חזקה מאדם בערך פי 9תחשוב על גורילה לוחץ טון חזה מעלים.
ירקות זה טוב,גם למיתאמנים שסופרים חלבון בתפריט,וגם לחיות.לא הבנתי מה הפואנטה
אני חושב שזה די טיפשי להשוות תזונה של בני אדם לתזונה של חיות. בקשר לירקות:ירקות זה טוב,גם למיתאמנים שסופרים חלבון בתפריט,וגם לחיות.
אני מסכים שירקות זה חלק חשוב בתזונה, אבל ממש לא בתור מקור חלבון
אנחנו מאוד דומים לקופי האדם האלו לגבי נמלים אני לא בטוח אבל נמלה יכולה להרים הרבה יותר ממה שצינת (לפחות הנמלים שאני מכיר).ונמלה יכולה להרים פי 10 משקל גוף אז אולי נאכל כמו נמלים וגם לנו יהיה רטיו של פי 10?
לי נאמר שאני יותר דומה לגריזלי מאשר לגורילהאנחנו מאוד דומים לקופי האדם האלו לגבי נמלים אני לא בטוח אבל נמלה יכולה להרים הרבה יותר ממה שצינת (לפחות הנמלים שאני מכיר).
בעסה. עדיף גוף גורילה עם ראש בונובו
הנמלים שאתה מכיר?אנחנו מאוד דומים לקופי האדם האלו לגבי נמלים אני לא בטוח אבל נמלה יכולה להרים הרבה יותר ממה שצינת (לפחות הנמלים שאני מכיר).
זה כישרון מולד... אין דברים כאלה!!חחחח כן שמתי לב שכל תגובה שלו איכשהו מקבלת לייקים חחחחח