הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אלון גבאי שקרן

מצב
השרשור נעול
ומדוע אתה חושב שאחד כמוך יביא לנו את האמת בפנים? מי אתה? מה אתה? מאיזה אידיאולוגיה אתה מגיע??

ותגיד לי בבקשה מה הסיבה שהוא יודה בפנייך שהוא מזריק סטרואידים אנאבוליים? זה יתן לו מה? הוא רק יפסיד את הקריירה שלו וסביר להניח שאת הספונסרים שלו שמממנים לו את כל העלויות של המחיה ושאר המסביב.

מהההה איכפת לך אם הוא טבעי או לא? אתה צריך להיות באמת סתום בכדי להתעצבן שהוא טוען שהוא טבעי, כי אני פשוט צוחק, שותק וממשיך הלאה.

תפסיק עם הקטנוניות זה נושא שלא מעניין פה אף אחד, אבל אף אחד מלבד אותך.

תסלח לי על ההתלהמות, זה הטרן אצטט דיבר אליך.
מספיק לקרוא את שם המשתמש שלו על מנת ללמוד על ה"אג'נדה" שלו.
אני מבין שמה שאני אומר נכנס מצד אחד ויוצא מצד שני.

אתה פשוט מכת isravil שתיים.

תצליח חבר.

P.C-> מה היה שם המשתמש שלך לפני שנים עברו?
P.S. - Post Scriptum 😉

אני הייתי בישראלבודי הרבה שנים וזכור לי מאז ומתמיד שהוא אמר שהוא טבעי.
לגבי אם זה נכון או לא נשאיר את זה לדמיון.

לגבי אנשים שמשקרים לגבי שימוש בחומרים, לא יודע באיזו פלנטה אתם חיים אבל יש סטיגמות ודעות מאוד שליליות על שימוש בחומרים, בתור אחר שמכיר לא מעט שמשתמשים ומדבר על הנושא לא מעט, אני יכול להצדיק אנשים שמכחישים למרות שלוקחים. לא קל להתמודד עם דעות של משפחה חברים סביבה וכו'. לפעמים עדיף לשמור על שקט.

מה שכן היה לו סרטון שהוא כמעט בוכה מעצבים שמעלילים עליו שהוא משתמש, אם הוא משקר, אז כן, זה כבר די פתטי.

lZJViKu.gif

תקבל את זה שלא מקובל להודות בזה.
למה ליוסיין בולט אתה לא בא בטענות? איך אתה חושב שהוא שבר שיא עולם בפער גדול כל כך?
קוטג, גבינת עיזים ופריכיות אורז?
זה שאנשים מתעצלים ללמוד איך להתאמן זאת בעיה שלהם.

חחחחחח מה שמצחיק אותי שאנשים חושבים שסטרואידים זה כמו שעועית הקסם הזאת מדרגון בול זי אתה לוקח ונהיה ישר סוס. אז מה אם אלון משתמש זה לא אומר שהוא לא קורע תתחת בתזונה ואימונים וגם לדעתי אין דבר כזה פיתוח גוף ללא חומרים.

שבן אדם מראה את הגוף שלו תחת כל במה ועץ רענן, מן הראוי שיספר אם הוא טבעי או מוזרק.
זה המינימום שיש לצפות.
זה לא נושא של פרגון או לא ! זה אינטגריטי בסיסי.

מי שחולק עלי, זכותו אין לי כח להתווכח.
ומנהל בכיר שמספר על העבודה שלו ועל הסמכויות שיש לו צריך לספר על מי דרך בדרכו למעלה וכמה פעמים הוא שיקר.
ואדם עשיר שמתפאר ברכב מוגזם חייב לך הסברים מאיפה הגיע הכסף.
ובחורה עם ציצים מושלמים ואף ישר חייבת להסביר לך אם עשתה ניתוחים.

להבדיל כמה הבדלות, המקרים דומים למקרה הנדון. אלון לא חייב שום הסברים. ברמות מקצועיות, אין ספק בכלל. אם יש לך ספק, אתה כנראה לא בקיא מספיק. ואם אין לך ספק ואתה עדיין נעלב מעצם השקר, אתה ילדותי.
מעבר לזה שאין שום סיבה שאדם שמראה את הגוף שלו יצטרך לספק דין וחשבון בנוגע לדרך שלו, אם אלון (או כל מפתח גוף אחר ברמה גבוהה מספיק, לצורך העניין) יחשוף שהוא משתמש בחומרים לא חוקיים, הוא יאבד את המשכורת שלו, את כל המימון לתוספים שלו, את החסויות שלו וכנראה יהיה 'חסר מזל' בתחרות הבאה שלו.
אם הקריירה שלי הייתה תלויה בלספר אמת או שקר, הייתי משקר בלי לחשוב פעמיים. ואני בטוח שגם אתה, אז תפסיק לבכות.
קראתי, אין לך כוח להתווכח. כל הפסקה הזו מכוונת לכל אדם שחושב כמוך, לא דווקא אליך.

שישתמש כמה שהוא רוצה אבל מה הקטע להכחיש?זה עושה אותו מגה לוזר במיוחד שהוא שם סירטון אחד שהוא מתבכיין כמו כוסית קטנה שסתם מאשימים אותו,מלך הלוזרים

שישתמש כמה שהוא רוצה אבל מה הקטע להכחיש?זה עושה אותו מגה לוזר במיוחד שהוא שם סירטון אחד שהוא מתבכיין כמו כוסית קטנה שסתם מאשימים אותו,מלך הלוזרים

מאחל לך ולעוד רבים להראות שליש ממנו.

דבר ראשון מאיפה לך איך אני נראה עכשיו?דבר שני אם הייתי מזריק כמעט עשור כמוהו הייתי גם עוקף את הלוזר הזה

פשששש אני מחזיק ממך עכשיו.

כמה עצוב אני מקווה מאוד למען האינטלגנציה שלו (עדן21) שמדובר בילד בן 13 שממורמר שהוא עדיין תקוע בדאמבל הורוד בבייספ קורלס..
אשמח לממן לו חומרים ומזון ב10 שנים הקרובות כדי לראות אם הוא יעקוף את ה״לוזר״ הזה.

אני מעריך ספורטאים שמחליטים לקחת את המקצוע שלהם צעד אחד קדימה ולהזריק.
לעומת זאת מצד שני יש חבר'ה שמחליטים להזריק בשביל קיצורי דרך, רואים את ההבדל בבירור.
אלון כנראה נמצא בסוג הראשון שכתבתי. וכל הכבוד לו

אין בעיה כלל, אוציא אותך שלא תשמע אותי.

תנוח.
איזה גבר אתה אב מנהל בפורום ויכול לחלק באנים למי שיוצא עליך בחזרה וואי אתה כזה תותח מוניטין חחחח
כמה עצוב אני מקווה מאוד למען האינטלגנציה שלו (עדן21) שמדובר בילד בן 13 שממורמר שהוא עדיין תקוע בדאמבל הורוד בבייספ קורלס..
אשמח לממן לו חומרים ומזון ב10 שנים הקרובות כדי לראות אם הוא יעקוף את ה״לוזר״ הזה.
אלון לא כזה גדול פשוט חטוב רצח כל השנה ופה ישר עולים שהוא על חומרים ושאני אומר לאוב רצח זה לא עשר אחוז זה שש שבע אחוז אם אתה חושב שהוא טיבעי אתה לא חכם במיוחד

איזה גבר אתה אב מנהל בפורום ויכול לחלק באנים למי שיוצא עליך בחזרה וואי אתה כזה תותח מוניטין חחחח אלון לא כזה גדול פשוט חטוב רצח כל השנה ופה ישר עולים שהוא על חומרים ושאני אומר לאוב רצח זה לא עשר אחוז זה שש שבע אחוז אם אתה חושב שהוא טיבעי אתה לא חכם במיוחד

תשמע עדן, אתה ברוך הבא כאן בפורום - אם אני לא אשים גבול לגולשים כמוך יהיה לנו כאן סלט.

אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה לדעת את מקומך. אני מאוד רוצה לתת לך להנות בפורום.

תודה מראש.

תשמע עדן, אתה ברוך הבא כאן בפורום - אם אני לא אשים גבול לגולשים כמוך יהיה לנו כאן סלט.

אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה לדעת את מקומך. אני מאוד רוצה לתת לך להנות בפורום.

תודה מראש.
סתכל את ההודעות שלך ואת שלי ותראה מי זלזל בנויה שלו ראשון,זה שאתה מנהל פה לא נותן לך לגיטימציה לזלזל באחרים ושהם מזלזלים תגובות שלך בחזרה לתת בטנים כי לא מתאים לך

סתכל את ההודעות שלך ואת שלי ותראה מי זלזל בנויה שלו ראשון,זה שאתה מנהל פה לא נותן לך לגיטימציה לזלזל באחרים ושהם מזלזלים תגובות שלך בחזרה לתת בטנים כי לא מתאים לך

לא נאה לי שאתה מכנה את אלון גבאי כ-לוזר בזמן שאתה לא מתקרב לכפות הרגליים שלו.

זה לא משנה אם אני מנהל או גולש מן המניין, כל אחד צריך לדעת את מקומו. ובטח שבטח אין סיכוי שאתה תטריל אותי.

תודה לך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית