הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול אוו אנדרול

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
אהלן , בהמשך לאשכול הקודם שלי בסופו של דבר וויתרתי על הרעיון דל הפרופ בגלל התדירות זריקות(יוצא לי עם האנטט 5 בשבוע ) ועדיין רוצה קיק להתחלה אז אני לוקח בחשבון אוראלים שמעתי שאנדרול עדיף מדיבול מבחינת נוזלים והמרתו לאסטרוגן, אבל שמעתי שהחומר דיי חזק ויש כאלה שאמרו קטלני (מחיפושים פה בפורום ) אשמח אם תשפכו פה טיפה אור על הנושא תודה

אהלן , בהמשך לאשכול הקודם שלי בסופו של דבר וויתרתי על הרעיון דל הפרופ בגלל התדירות זריקות(יוצא לי עם האנטט 5 בשבוע ) ועדיין רוצה קיק להתחלה אז אני לוקח בחשבון אוראלים שמעתי שאנדרול עדיף מדיבול מבחינת נוזלים והמרתו לאסטרוגן, אבל שמעתי שהחומר דיי חזק ויש כאלה שאמרו קטלני (מחיפושים פה בפורום ) אשמח אם תשפכו פה טיפה אור על הנושא תודה
אנדרול בהחלט לא עדיף על דיבול בהיבטים הקשורים בתופעות אסטרוגניות. אמנם אנדרול כנגזרת DHT אינו עובר ארומטיזציה אך הוא מסתבר שהוא מביא לפעילות אסטרוגנית בצורה עקיפה ע"י פעילות ברמת הרצפטור. מדובר בהשפעה אסטרוגנית שקשה מאוד למנוע אותה. גם עליית הנוזלים תחת שימוש באנדרול היא רבה ולרוב די דוחה.
קיימים סטרואידים כסופרדרול ודימטזין שיעניקו בוסט כח וגדילה אפילו מרשים מזה של אנדרול, ככל שהדבר קשור בגדילה יבשה, אך המחיר הוא רעילות מוגברת לכבד.
בכל אופן הייתי משאיר סטרואידים כמו אנדרול, M1T וסופרדרול מחוץ לסייקל ראשון. תופעות הלוואי המוגברות והרעילות לכבד פשוט אינם מתאימים לסייקל ראשון בו ניתן להשיג גדילה מאוד משמעותית באמצעות שימוש בטסט בלבד, כמו גם להכיר את תגובת גופך להורמון האנבולי החשוב ביותר בסייקלים עתידיים.
אם בכל זאת תבחר בסטרואיד אוראלי לצורך הקיק, כזה שיעניק כח במידה רבה יותר מדיבול, ללא תופעות אסטרוגניות ונוזליות (כמו בדיבול/אנדרול) הייתי הולך על מתיל-סטנבולון במינון של 30mg/ed למשך 4 שבועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית