ייעוץ מתח בתוספת משקל

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
שלום,
אני עושה מתח רחב יחסית עם 4 קילו עליי, ל8 חזרות 3 סטים
ואני מרגיש שזה לא קל ולא תמיד אני מצליח לגמור את הסט האחרון במלואו
אולי למשך חודש- חודשיים בערך אני אעשה חזרות שליליות עם משקל כבד עליי כמו 10 קילו לדוגמה? זה יעזור לי להשתפר, ואחר כך אוכל לעשות 8X3 עם 5 קילו בצורה נורמלית?

• פותח/ת השרשור
כן, כל פעם להוסיף 1.25 ק"ג.

הם טועים. הדדליפט הוא תרגיל הגב מספר 1.
אבל אין צורך לחלק את הגוף, כי על מנת להשיג מסת שריר אתה צריך קודם כל להתחזק, והתחזקות היא כללית, והיא התעסקות בביצועים. SS זו תוכנית מצויינת.
אוקיי הבנתי.
ואם אני עושה פעמיים בשבוע את המתח ומעלה כל אימון 1.25, אז באיזה הפרש של ימים לעשות את שני האימונים?

אוקיי הבנתי.
ואם אני עושה פעמיים בשבוע את המתח ומעלה כל אימון 1.25, אז באיזה הפרש של ימים לעשות את שני האימונים?
בהפרש של 3 ימים אחד מהשני

מה קורה כאשר עובדים הרבה מאוד על גב עליון, ופחות על תחתון? יש סכנה בדיפרופורציה שנוצרת בין גב עליון גדול לגב תחתון קטן?(לא חלש אבל לא חזק באותה מידה נגיד כמו עליון)
פרופורציות לקויות זה אף פעם לא טוב, אבל חוץ מהחסרונות הרגילים של גב תחתון חלש, שצריך להתמודד עם נשיאת משקל גבוה (גב עליון כבד עם הרבה מסת שריר), לא ידוע לי על בעייה נוספת.

• פותח/ת השרשור
בהפרש של 3 ימים אחד מהשני

פרופורציות לקויות זה אף פעם לא טוב, אבל חוץ מהחסרונות הרגילים של גב תחתון חלש, שצריך להתמודד עם נשיאת משקל גבוה (גב עליון כבד עם הרבה מסת שריר), לא ידוע לי על בעייה נוספת.
אוקיי תודה, בקרוב אתחיל את התכנית הזאת ואעדכן איך ההתקדמות
דרך אגב זה בעצם סוג התקדמות כמו בSS רק שזה במתח, נכון?

למה רק כאן ממליצים לכשות דדליפט ?
כל מקום אחר וכל מכון אחר שיש בו מאמנים ( שנראים גדולים ומבינים עניין ) אומרים לי שדדליפט עובד חזק על רגליים תחת וגב תחתון ובקושי גב עליון אז למה לבצע אותו בתור תרגיל גב ? או בכלל לבצע אותו ? ( כמובן אללה אם אתה עושה ss וחברותיה )

לא שמים תדדליפט בקטגוריית תרגילי גב שמים אותו בקטגוריית משיכה. בכלל לעשות תוכנית לפי שרירים זה מטומטם צריך לחלק לפי תנועות

לא שמים תדדליפט בקטגוריית תרגילי גב שמים אותו בקטגוריית משיכה. בכלל לעשות תוכנית לפי שרירים זה מטומטם צריך לחלק לפי תנועות
לא מסכים. אימון טריצפס הולך עם ביספס למרות שהתנועות מנוגדות. גב עם חזה גם הולך.. אם אתה חושב שיש אמת "אחת" בתורת האימונים סימן שאתה לא ניסית מספיק תוכניות. יש כמובן התרונות בתוכנית פוש ופול אבל להגיד שזה אידיאלי והשאר מטומטם.. מגדיר אותך כך.

• פותח/ת השרשור
בהנחה שהמטרה העיקרית שלך היא לשפר את המתח (לא נאמר שום דבר על מטרה אחרת) - חזרות שליליות הן לא רעיון טוב, כי זה משהו שלא ניתן לאמוד. אתה צריך משהו שכן ניתן לאמוד.
לך על 3X5 פעמיים בשבוע, בפעם הראשונה תתחיל עם 1.25 ק"ג עליך וכל פעם תוסיף עוד 1.25 ק"ג. תנוח כמה שאתה צריך בין הסטים, ולא פחות מ3 דקות. באימונים הראשונים אתה יכול להוסיף 2.5 ק"ג, אבל אל תהיה חמדן - לך על בטוח.
תאכל לפחות 2 גר' חלבון לק"ג משקל גוף + 1 גר' שומן לכל ק"ג משקל גוף.
תבצע את המתח כתרגיל גב עיקרי, יחד עם הדדליפט (או בלעדיו, שזה לא רעיון טוב אבל זה כבר נושא אחר לגמרי) - ואל תבצע תרגילי גב אחרים.

תוך 10 שבועות אתה עושה את זה עם 25 ק"ג ל3X5.
עשיתי את מה שאמרת, הגעתי ל17.5KG על עצמי ל5X3
התחילו לי לאחרונה כאבים במרפקים, והטכניקה שלי נכונה אני לא נועל מרפקים פשוט התקדמתי כפי שכתבת..
מה דעתך?
אני רוצה להמשיך להתקדם עד 25KG ל5X3

עשיתי את מה שאמרת, הגעתי ל17.5KG על עצמי ל5X3
התחילו לי לאחרונה כאבים במרפקים, והטכניקה שלי נכונה אני לא נועל מרפקים פשוט התקדמתי כפי שכתבת..
מה דעתך?
אני רוצה להמשיך להתקדם עד 25KG ל5X3
למה אתה לא נועל מרפקים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית