הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בסייקל

אלוןר

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אהלן חברים,
אני בסייקל של פרופ , טרן קצר ודקה....
מתאמן 6 פעמיים בשבוע
עומד על 10 אחוז שומן ושוקל 72 1.73
מה היחס שמומלץ חלבון ופחמימה ושומנים בכל ארוחה במהלך הסייקל?

האם 30 גרם אורז מלא בארוחה ו 250 גר חזה עוף וכפית טחינה זה מספיק לדוגמא?

אהלן חברים,
מתאמן 6 פעמיים בשבוע

איזה מספר סייקל זה? למה לשלב דקה וטרן באותו הסייקל?!? וגם איך אתה מעז בכלל לגעת בטרן לפני שאתה יודע אפילו את הבסיס שזה התזונה? אני שואל באמת בשביל לדעת ולא בתור ביקורת

אהלן חברים,
מתאמן 6 פעמיים בשבוע

30 גרם אורז מלא ? זה יוצא לך לאחר בישול ב-גג 100 גרם .
ז"א : 120 קלוריות +- .
כמה ארוחות כאלה ביום אתה מתכנן לאכול ?

אל תעשה דקה וטרן ביחד , אם זה חיטוב אז זה מספיק אני מגיע למינימום של 300 גרם חלבון ביום בלילה אני לא סופר כי אני לא זוכר את כל הפעמים שאני קם.
פחמימה אני הרבצתי גם פחמימה שקניתי.
אם אחוז שומן כזה לדעתי תעשה 8 שבועות ב3 הראשונים תעשה מסה , כי גם כך הטרן מפציץ, ומה שנשאר תחטב, גם כך אחוז שומן נמוך.
טוב המח שלי לא מתפקד תחכה שליאור או תום יענו, ויתקנו אותי
טום ליאור תקנו אותי הקלן דופק אותי

לפי דעתי אל תשלב ננדרולון וטרן ביחד , אלה שני המשביתים הכי חזקים שילוב מסוכן ביחד אתה תהיה חייב להוסיף דוסטינקס 1מג בשבוע מחולק לפעמיים אם אתה מחליט ללכת על שני הנור - 19
לגבי התזונה לפי דעתי זה לא מספיק 30 גר אורז , אתה צריך לפחות 3500 מינימום קלוריות ו 300גר חלבון

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות 3500 קלוריות דייייי אמאלה זה המוןןןןן. אוף איך אגיע למאזן קלורי הזה?
טוב חישבתי ואני מגיע ל2500 כמה אורזזזזזזזז חלבון מגיע ל340 גר
אגב מה העניין עם דוסטינקס ... יכל לפרט..... בבקשה ....

שמע להגיע ל 3,000 קלוריות זה ממש שטויות , תנסה להגיע לזה מאורז 300גר מבושל פעמיים מחולק 150גר ביום או מספגטי מס 8 שיש שם המון קלוריות , אתה יכול גם לתסף מגיינר שזה בכלל רק מיזה חופשי יש לך 2,000 קלוריות ,זה לא בעיה תאמין לי עם תיאבון בריא אתה תגיע אפילו ל 5,000 קל , בהקשר לדוסטינקס אתה תצטרך לקחת בגלל הטרן או הננדרולון , שני החומרים הללו מעלים פרולקטין

יש מצב שאתה תתקדם עם כמות קלוריות נמוכה לזמן מה. הטרן אחד התכונות שלו זה שהוא מנצל את המזון בצורה סופר יעילה. אבל זה לא יחזיק הרבה זמן.

סייקל חזק - צריך המון אוכל. תאכל עד שתראה שאתה משמין. שם תעצור. תוריד 500 קלוריות ותתיצב על זה.
6 אימונים בשבוע וחילוף חומרים של סייקל ובניית שריר... 3500 קלוריות זה רק ההתחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית