הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור joejoe
  • פורסם בתאריך

joejoe

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
בן 18,שוקל 74~ על מטר 72-73,מתאמן בערך 8 חודש,אני רוצה תוכנית בילדינג,אני מתמקד בעיקר בפיתוח גוף כרגע מאשר כוח.
אני חושב על מסה לכיוון ה78-79 קילו ואז חיטוב.
יש המלצה מסוימת?
משקלי עבודה שלי הם בנץ' 85 לשלשה,סקוואט 95 לשלשה,דדליפט 120 לשלשה
אמרו לי SS אבל לא יודע אם כדאי הבנתי שהיא כח ואני מחפש יותר בילדינג.

• פותח/ת השרשור
אם תצבור יותר כוח, תצבור יותר מסה.
חחח הגיוני בהחלט,המליצו לי על SS ועל הלינארית,עשיתי כבר אימון אחד מהלינארית האמת..
הבנתי שבאימון השלישי אפשר לדחוף כמה תרגילי עזר,אפשר במקום זה לדחוף בין אימון לאימון(ביום מנוחה כביכול) אימון קל יחסית שיכלול תרגילי עזר כמו תרגיל שתיים ליד קידמית,אחורית,טרפזים,כתף אחורית אפילו,בטן,בקיצור כל מה שלא מקבל עבודה כל כך?
או שזה יפגע בהתאוששות?

חחח הגיוני בהחלט,המליצו לי על SS ועל הלינארית,עשיתי כבר אימון אחד מהלינארית האמת..
הבנתי שבאימון השלישי אפשר לדחוף כמה תרגילי עזר,אפשר במקום זה לדחוף בין אימון לאימון(ביום מנוחה כביכול) אימון קל יחסית שיכלול תרגילי עזר כמו תרגיל שתיים ליד קידמית,אחורית,טרפזים,כתף אחורית אפילו,בטן,בקיצור כל מה שלא מקבל עבודה כל כך?
או שזה יפגע בהתאוששות?
זה יפגע בהתאוששות, ימי מנוחה הם לא סתם, צריך אותם. ובעיקרון הכמה תרגילי בסיס האלה שאתה עושה בלינארית וב SS מפעילים לך את כל הגוף בעצם. התרגילים המבודדים (כתף אחורית וכדומה) לדעתי זה אם אתה בילדר ברמה סבבה ויש לך איזה חלק קצת בפיגור אז אתה שם עליו דגש, אבל בתור מתאמן מתחיל כל הגוף בפיגור אז עדיף להשקיע את האנרגיה בתרגילי בסיס שמפעילים כמה שיותר מסת שריר. יד קדמית אולי אפשר להוסיף באימון האחרון של השבוע, למרות שאצלי אישית ב SS בלי כפיפת מרפקים אחת הידיים גדלו יותר טוב מפמפומי ידיים של שנים(הייתי עושה מתח בנות אימון אחד ומקבילים אימון הבא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית