הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

• פותח/ת השרשור Denver
  • פורסם בתאריך

Denver

משתמש פעיל
386
108
נק' מוניטין:
158
386
108
שלום,
אני כרגע בשימוש עם קלן, על מינון של 120 מק"ג.. מסיים בימים הקרובים שימוש של שבועיים.
אמנם הוא יותר חזק ויותר אפקטיבי מהאפדרין, אבל עם הזמן הוא פשוט סוחט ולא נותן חשק לעשות כלום, שלא נדבר על אימונים..

חשבתי לתת שבועיים מנוחה, שבהם אחזור לתפריט חיטוב רגיל(רובו חלבון, שומן איכותי ודל פחמימה) וכן לשלב אפדרין + קפאין..

פה אני צריך את ההתייעצות שלכם - האם כדאי לחתוך מהקלן ולעבור לאפדרין ולשלב לתקופה יותר ארוכה של חודש - חודש וחצי,
או שלעשות סייקל נוסף של שבועיים עם הקלן?

קחו בחשבון שאני עובד בעבודה יחסית סיזיפית 9 שעות ביום, מתאמן בערב ואני ממש צריך כל טיפת אנרגיה.. הקלן אמנם טוב, אבל הוא גומר.. במיוחד בשילוב עם PSMF.

האם יש דברים קריטיים שאני צריך לקחת בחשבון עם האפדרין? האם הוא פחות "מסוכן" לגוף? ואיזה חברות רצות בשוק ומה המינון של הכדורים בדרך כלל? שאני לא איפול על סתם זיוף..

אני שוקל 92, 23-24 אחוז שומן לערך..

דיי אבוד אז צריך את עזרתכם - תודה!

• פותח/ת השרשור
הגרסה הרפואית - HCL זה מה שרץ כרגע או שיש עוד גרסאות? לא כל כך בעניינים פשוט..

וכולם 8 מ"ג? אני זוכר שפעם היה 25 מ"ג.. מה השתנה?

הגרסה הרפואית - HCL זה מה שרץ כרגע או שיש עוד גרסאות? לא כל כך בעניינים פשוט..

וכולם 8 מ"ג? אני זוכר שפעם היה 25 מ"ג.. מה השתנה?
תאמין לי 8מג זה די חזק כשנגעתי בזה בעבר לקחתי 3 במכה עם קפה שחור קיבלתי כמעט התקף לב עם העלייה בדופק שזה עשה לי , ממליץ לך להזהר לא לשתות הרבה קפאין ולא לעשות אימון משקולות בזמן צריכת אפדרין , hcl זה הגרסה הרפואית והטהורה שיש בקנדה , יש שני חברות שמשווקות שם

הניסיון שלי :kaizen ephedrine hcl 8mg
3 כדורים ביום מינון מחולק + 600mg קופאין במשך חודש וחצי.
3 במכה הקשו עלי אבל עד 2 ההרגשה היתה נהדרת הביא לי התאוששות אנרגיה וערנות.
החיטוב היה יוצא מהכלל אפילו שאני גם כך הייתי באחוז נמוך, אני יכול לשער שירדתי מ10% ל 8וחצי%.
אירובי חצי שעה כל יום ותזונה דלת פחמימה ועשירה בחלבון.
חשוב לציין שזה היה אחרי תקופה של חודשיים שנתקעתי עם החיטוב ואז הוספתי את האפדרין.

החיטוב היה יוצא מהכלל אפילו שאני גם כך הייתי באחוז נמוך, אני יכול לשער שירדתי מ10% ל 8וחצי%.
חשוב לציין שזה היה אחרי תקופה של חודשיים שנתקעתי עם החיטוב ואז הוספתי את האפדרין.
3 כדורים של קייזן יוצאים 24 מ"ג, בפרוטוקול בנעוץ רשום שצריך משהו כמו 75 מ"ג ביום.. מישהו יכול להסביר לי למה?

יש לי כמה שאלות אחי אני אשמח אם תענה

1.למה רק 3 כדורים המינון המומלץ הוא 50 מ"ג ביום לא?

2.האם הדיכוי תאבון מורגש ממש או שזה בקטנה?

3.אתה חושב שזה עדיף על הקלן מבחינת יעילות לתקופה מסוימת של נגיד חודשיים אפדרין ברצף או שבועיים שבועיים קלן

4.האם החומר בניגוד לקלן באמת ממריץ

• פותח/ת השרשור
אהבתי את השאלות, אשמח גם לקבל תשובה.

בנוסף, האם יש הרבה זיופים של אפדרין שרצים? איך ניתן לדעת אם הכדורים הם זיוף או לא? (כי קלן אני למשל יודע שלא מזייפים בגלל שהוא מאוד זול)

וממה שהבנתי אז החברה המומלצת היא Kaizen, אם יש עוד חברות שגם טובות אשמח אם תתנו לי שמות..

כן lala הייתי רזה באותה תקופה אז הלכתי על מינון נמוך , והדיכוי תאבון אצלי הורגש , אני לא יודע למה אבל הוא הביא לי הרגשה של מצב רוח טוב
הוא באמת ממריץ, ועדיף מקלן שבועיים , אבל זה רק כי הגוף שלי מגיב לאפדרין טוב יותר.

ואיך ההרגשה מבחינת ירידה באחוזי שומן?
אתה חושב שתקופה של שבועיים-שלוש תספיק בשביל לתת קיק אחרון?

כן lala הייתי רזה באותה תקופה אז הלכתי על מינון נמוך , והדיכוי תאבון אצלי הורגש , אני לא יודע למה אבל הוא הביא לי הרגשה של מצב רוח טוב
הוא באמת ממריץ, ועדיף מקלן שבועיים , אבל זה רק כי הגוף שלי מגיב לאפדרין טוב יותר.
אוקיי אחי תודה

ולזה שמעלי נראלי פוש אחרון של שבועיים כבר עדיף קלן כי הוא יותר חזק במיוחד לטווח זמן כזה

אוקיי אחי תודה

ולזה שמעלי נראלי פוש אחרון של שבועיים כבר עדיף קלן כי הוא יותר חזק במיוחד לטווח זמן כזה
קלן לא בא בחשבון. כבד מדי על הגוף ועל הלב, אני רוצה משהו יותר קל בסגנון של יוהימבין רק בלי הצורך לצום כל כך הרבה זמן.

יוהימבין לך על זה תספר איך היה בחיים לא ניסיתי, טוב אני עושה dnp אחרי שאני יתאושש מהסייקל כדי לקחת איתו משו אנטיקטבולי, הכל נהיה זעיר לידו

יוהימבין לך על זה תספר איך היה בחיים לא ניסיתי, טוב אני עושה dnp אחרי שאני יתאושש מהסייקל כדי לקחת איתו משו אנטיקטבולי, הכל נהיה זעיר לידו
יוהמבין חומר חלש מאוד במיוחד ביחס לקלן אני עשיתי אותו סולו עם הכמות אירובי והצום שהוא דורש ממך אתה לא יודע אם הירידה זה ממנו בכלל

עכשיו התחלתי לשלב אותו עם הקלן לשבועיים אחרונים

לא משלבים אותו עם קלן! זה אגוניסטים שונים או משו בסגנון, צריך לשאול את המדען טום
יש אשכול של קלן צריך לעשות אשכול לכל השורפי שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית