היי חברים,
אני מסתובב פה המון בפורום ובכל יום לומד (משתדל) משהו חדש.
אך לא יצא לי אף פעם להגיב כי אין לי את הידע (כמו שאמרתי - פה בשביל ללמוד) וגם לא לשאול/להתייעץ (בעיקר כי תמיד אני מוצא את התשובות לפני שאני מספיק לפתוח אשכול 😁).
תמיד יש פעם ראשונה !🤩
אז ככה,
מעוניין לעשות סייקל חיטוב המרוכב מ:
קלן בשילוב עם קטוטיפן ולמשוך 5-6 שבועות.
T3 במשך 45 יום.
ויני - במשך 45 יום.
Liv.52 - (ויני אוראלי)
אני רוצה להתייעץ איתכם בשני דברים,
1. אני רואה הרבה ויכוחים בעניין הPCT אחרי ויני (גם בארץ גם בחו״ל)...
חלק אומרים שהוא סטרואיד חלש יחסית ואין צורך וחלק אומרים שצריך.
אני אישית ממש לא נגד, כל עוד זה לא יזיק אני בעד! אפילו אם זה רק ״ליתר ביטחון״.
משהייה מרובה פה בפורום ובכלל בהתעניינות בנושא הסטרואידים והתרופות למינהם כבר למדתי כמה חשוב הPCT.
*אציין שמעולם לא עשיתי סייקל שדרש PCT, רק קלן נקי.
שמתי לב שפה לרוב מייעצים כלומיד וטמוקסיפן ביחד ובחו״ל לרוב רק אחד מהם (לרוב כלומיד ובמשך שבועיים בלבד...).
אז האם עליי לקחת כלומיד/טמוקסיפן/גם וגם? ובמשך כמה זמן?
2. האם זה סייקל נכון/לא נכון? מוגזם/לא יעשה כלום?
אני מאמין שחלקכם תייעצו לי להכניס טסט עם הויני אבל אני לא יעשה את זה כרגע (סיבות אישיות) ואני חושב על סייקל מאסה מאוחר יותר השנה (עושה כרגע מאין ירידה לצורך עליה).
קצת רקע על עצמי,
בן 22, שמן לשעבר - 115-120 ק״ג על 30% + שומן, דצמבר 12 התחלתי את התהליך טבעי בשילוב עם תזונה נכונה והרבה זמן בחד״כ, יוני 13 הגעתי ל84 ק״ג (לא זוכר כמה %), יולי - אוג׳ 13 שילבתי קלן והגעתי ל73 ק״ג 9.5%-10%.
לא נכנסתי למאסה הייתי נטראלי במהלך כל השנה האחרונה כי פחדתי שאם אתחיל מאסה אשמין מהר (מי שהיה שמן בטח מכיר את השריטות שנשארות אחרי התהליך הזה 😆)... אז ניסיתי לשמר תקופה ארוכה כדי שהגוף יתרגל למצב (דיי הצלחתי, הייתי כל התקופה 1-2 ק״ג לפה ולשם).
תחילת קיץ 14, הידקתי קצת את התזונה, אך היה לי קושי להתאמן ב3 וחצי שבועות האחרונים. חוזר להתאמן ביום ראשון הקרוב ומעוניין לדפוק שבועות אחרונים חיטוב רציני.
לאחר מכן מאסה נקייה (חושב על לשלב טסט נקי בתור סייקל ראשון - לא רלוונטי כרגע)
כןןן.... חפרתי!... 🙄
אבל רציתי שיהיה לכם את כל המידע עלי. מאמין שזה רק יועיל.
תודה
אני מסתובב פה המון בפורום ובכל יום לומד (משתדל) משהו חדש.
אך לא יצא לי אף פעם להגיב כי אין לי את הידע (כמו שאמרתי - פה בשביל ללמוד) וגם לא לשאול/להתייעץ (בעיקר כי תמיד אני מוצא את התשובות לפני שאני מספיק לפתוח אשכול 😁).
תמיד יש פעם ראשונה !🤩
אז ככה,
מעוניין לעשות סייקל חיטוב המרוכב מ:
קלן בשילוב עם קטוטיפן ולמשוך 5-6 שבועות.
T3 במשך 45 יום.
ויני - במשך 45 יום.
Liv.52 - (ויני אוראלי)
אני רוצה להתייעץ איתכם בשני דברים,
1. אני רואה הרבה ויכוחים בעניין הPCT אחרי ויני (גם בארץ גם בחו״ל)...
חלק אומרים שהוא סטרואיד חלש יחסית ואין צורך וחלק אומרים שצריך.
אני אישית ממש לא נגד, כל עוד זה לא יזיק אני בעד! אפילו אם זה רק ״ליתר ביטחון״.
משהייה מרובה פה בפורום ובכלל בהתעניינות בנושא הסטרואידים והתרופות למינהם כבר למדתי כמה חשוב הPCT.
*אציין שמעולם לא עשיתי סייקל שדרש PCT, רק קלן נקי.
שמתי לב שפה לרוב מייעצים כלומיד וטמוקסיפן ביחד ובחו״ל לרוב רק אחד מהם (לרוב כלומיד ובמשך שבועיים בלבד...).
אז האם עליי לקחת כלומיד/טמוקסיפן/גם וגם? ובמשך כמה זמן?
2. האם זה סייקל נכון/לא נכון? מוגזם/לא יעשה כלום?
אני מאמין שחלקכם תייעצו לי להכניס טסט עם הויני אבל אני לא יעשה את זה כרגע (סיבות אישיות) ואני חושב על סייקל מאסה מאוחר יותר השנה (עושה כרגע מאין ירידה לצורך עליה).
קצת רקע על עצמי,
בן 22, שמן לשעבר - 115-120 ק״ג על 30% + שומן, דצמבר 12 התחלתי את התהליך טבעי בשילוב עם תזונה נכונה והרבה זמן בחד״כ, יוני 13 הגעתי ל84 ק״ג (לא זוכר כמה %), יולי - אוג׳ 13 שילבתי קלן והגעתי ל73 ק״ג 9.5%-10%.
לא נכנסתי למאסה הייתי נטראלי במהלך כל השנה האחרונה כי פחדתי שאם אתחיל מאסה אשמין מהר (מי שהיה שמן בטח מכיר את השריטות שנשארות אחרי התהליך הזה 😆)... אז ניסיתי לשמר תקופה ארוכה כדי שהגוף יתרגל למצב (דיי הצלחתי, הייתי כל התקופה 1-2 ק״ג לפה ולשם).
תחילת קיץ 14, הידקתי קצת את התזונה, אך היה לי קושי להתאמן ב3 וחצי שבועות האחרונים. חוזר להתאמן ביום ראשון הקרוב ומעוניין לדפוק שבועות אחרונים חיטוב רציני.
לאחר מכן מאסה נקייה (חושב על לשלב טסט נקי בתור סייקל ראשון - לא רלוונטי כרגע)
כןןן.... חפרתי!... 🙄
אבל רציתי שיהיה לכם את כל המידע עלי. מאמין שזה רק יועיל.
תודה