הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור R0nZi
  • פורסם בתאריך

R0nZi

משתמש מתחיל
26
4
נק' מוניטין:
18
26
4
היי חברים,
אני מסתובב פה המון בפורום ובכל יום לומד (משתדל) משהו חדש.
אך לא יצא לי אף פעם להגיב כי אין לי את הידע (כמו שאמרתי - פה בשביל ללמוד) וגם לא לשאול/להתייעץ (בעיקר כי תמיד אני מוצא את התשובות לפני שאני מספיק לפתוח אשכול 😁).
תמיד יש פעם ראשונה !🤩

אז ככה,
מעוניין לעשות סייקל חיטוב המרוכב מ:

קלן בשילוב עם קטוטיפן ולמשוך 5-6 שבועות.
T3 במשך 45 יום.
ויני - במשך 45 יום.
Liv.52 - (ויני אוראלי)

אני רוצה להתייעץ איתכם בשני דברים,
1. אני רואה הרבה ויכוחים בעניין הPCT אחרי ויני (גם בארץ גם בחו״ל)...
חלק אומרים שהוא סטרואיד חלש יחסית ואין צורך וחלק אומרים שצריך.
אני אישית ממש לא נגד, כל עוד זה לא יזיק אני בעד! אפילו אם זה רק ״ליתר ביטחון״.
משהייה מרובה פה בפורום ובכלל בהתעניינות בנושא הסטרואידים והתרופות למינהם כבר למדתי כמה חשוב הPCT.
*אציין שמעולם לא עשיתי סייקל שדרש PCT, רק קלן נקי.
שמתי לב שפה לרוב מייעצים כלומיד וטמוקסיפן ביחד ובחו״ל לרוב רק אחד מהם (לרוב כלומיד ובמשך שבועיים בלבד...).
אז האם עליי לקחת כלומיד/טמוקסיפן/גם וגם? ובמשך כמה זמן?

2. האם זה סייקל נכון/לא נכון? מוגזם/לא יעשה כלום?
אני מאמין שחלקכם תייעצו לי להכניס טסט עם הויני אבל אני לא יעשה את זה כרגע (סיבות אישיות) ואני חושב על סייקל מאסה מאוחר יותר השנה (עושה כרגע מאין ירידה לצורך עליה).

קצת רקע על עצמי,
בן 22, שמן לשעבר - 115-120 ק״ג על 30% + שומן, דצמבר 12 התחלתי את התהליך טבעי בשילוב עם תזונה נכונה והרבה זמן בחד״כ, יוני 13 הגעתי ל84 ק״ג (לא זוכר כמה %), יולי - אוג׳ 13 שילבתי קלן והגעתי ל73 ק״ג 9.5%-10%.
לא נכנסתי למאסה הייתי נטראלי במהלך כל השנה האחרונה כי פחדתי שאם אתחיל מאסה אשמין מהר (מי שהיה שמן בטח מכיר את השריטות שנשארות אחרי התהליך הזה 😆)... אז ניסיתי לשמר תקופה ארוכה כדי שהגוף יתרגל למצב (דיי הצלחתי, הייתי כל התקופה 1-2 ק״ג לפה ולשם).
תחילת קיץ 14, הידקתי קצת את התזונה, אך היה לי קושי להתאמן ב3 וחצי שבועות האחרונים. חוזר להתאמן ביום ראשון הקרוב ומעוניין לדפוק שבועות אחרונים חיטוב רציני.
לאחר מכן מאסה נקייה (חושב על לשלב טסט נקי בתור סייקל ראשון - לא רלוונטי כרגע)

כןןן.... חפרתי!... 🙄
אבל רציתי שיהיה לכם את כל המידע עלי. מאמין שזה רק יועיל.

תודה

היי חברים,
אני מסתובב פה המון בפורום ובכל יום לומד (משתדל) משהו חדש.
אך לא יצא לי אף פעם להגיב כי אין לי את הידע (כמו שאמרתי - פה בשביל ללמוד) וגם לא לשאול/להתייעץ (בעיקר כי תמיד אני מוצא את התשובות לפני שאני מספיק לפתוח אשכול 😁).
תמיד יש פעם ראשונה !🤩

אז ככה,
מעוניין לעשות סייקל חיטוב המרוכב מ:

קלן בשילוב עם קטוטיפן ולמשוך 5-6 שבועות.
T3 במשך 45 יום.
ויני - במשך 45 יום.
Liv.52 - (ויני אוראלי)

אני רוצה להתייעץ איתכם בשני דברים,
1. אני רואה הרבה ויכוחים בעניין הPCT אחרי ויני (גם בארץ גם בחו״ל)...
חלק אומרים שהוא סטרואיד חלש יחסית ואין צורך וחלק אומרים שצריך.
אני אישית ממש לא נגד, כל עוד זה לא יזיק אני בעד! אפילו אם זה רק ״ליתר ביטחון״.
משהייה מרובה פה בפורום ובכלל בהתעניינות בנושא הסטרואידים והתרופות למינהם כבר למדתי כמה חשוב הPCT.
*אציין שמעולם לא עשיתי סייקל שדרש PCT, רק קלן נקי.
שמתי לב שפה לרוב מייעצים כלומיד וטמוקסיפן ביחד ובחו״ל לרוב רק אחד מהם (לרוב כלומיד ובמשך שבועיים בלבד...).
אז האם עליי לקחת כלומיד/טמוקסיפן/גם וגם? ובמשך כמה זמן?

2. האם זה סייקל נכון/לא נכון? מוגזם/לא יעשה כלום?
אני מאמין שחלקכם תייעצו לי להכניס טסט עם הויני אבל אני לא יעשה את זה כרגע (סיבות אישיות) ואני חושב על סייקל מאסה מאוחר יותר השנה (עושה כרגע מאין ירידה לצורך עליה).

קצת רקע על עצמי,
בן 22, שמן לשעבר - 115-120 ק״ג על 30% + שומן, דצמבר 12 התחלתי את התהליך טבעי בשילוב עם תזונה נכונה והרבה זמן בחד״כ, יוני 13 הגעתי ל84 ק״ג (לא זוכר כמה %), יולי - אוג׳ 13 שילבתי קלן והגעתי ל73 ק״ג 9.5%-10%.
לא נכנסתי למאסה הייתי נטראלי במהלך כל השנה האחרונה כי פחדתי שאם אתחיל מאסה אשמין מהר (מי שהיה שמן בטח מכיר את השריטות שנשארות אחרי התהליך הזה 😆)... אז ניסיתי לשמר תקופה ארוכה כדי שהגוף יתרגל למצב (דיי הצלחתי, הייתי כל התקופה 1-2 ק״ג לפה ולשם).
תחילת קיץ 14, הידקתי קצת את התזונה, אך היה לי קושי להתאמן ב3 וחצי שבועות האחרונים. חוזר להתאמן ביום ראשון הקרוב ומעוניין לדפוק שבועות אחרונים חיטוב רציני.
לאחר מכן מאסה נקייה (חושב על לשלב טסט נקי בתור סייקל ראשון - לא רלוונטי כרגע)

כןןן.... חפרתי!... 🙄
אבל רציתי שיהיה לכם את כל המידע עלי. מאמין שזה רק יועיל.

תודה
אם אתה לא מוכן לשלב טסט אין לך מה להכנס לסייקל. גם אתה תסבול מבעיות הורמונאליות וגם אתה תאבד מסה בגלל ה-T3 (שלפי דעתי הוא חומר הרבה יותר מסוכן מטסטוסטרון)

כל הכבוד על התהליך, גם אני עברתי משהו דומה, אבל סייקל הוא לא תחליף לתפריט מסודר עם תכנית אימונים ושילוב אירובי.
T3 יפרק לך כל גרם שריר שיש לך ללא טסט.
ויני יגרום לך לחוסר חשק מיני ללא טסט.
באופן כללי הייתי ממליץ לך לעבור לפורום תזונה ולקרוא גם בפורטל איך לבנות תפריט לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובות.
שכחתי לציין שאני כמובן נצמד לתפריט מסודר ואירובי! יודע שלא מדובר ב״קסמים״ ודרושה עבודה קשה והתמדה.
זה בקשר לתזונה.

בעניין הסייקל,
אוקי, הבנתי.
אני ארד כרגע מהויני (בגלל שלא יכול כרגע להוסיף טסט) והT3, אשאר רק עם הקלן וקטוטיפן.

אם אני אשאיר את הT3 עם הקלן אני גם אפרק הרבה שריר ללא הוספה של טסט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית