הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Dotan
  • פורסם בתאריך

Dotan

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי שלום.
אני מתאמן כמעט שנתיים באופן של 5-6 פעמים בשבוע. מאוד מקפיד על תזונה ועד עכשיו עשיתי הכל ״טבעי״ אחוז שומן 9.7 גובה 185 משקל 81. אני שוב בעליית מסה ואני גדלתי מאוד והתחטבתי. החלטתי שבכ לי לנסות סייקל ל-3- חודשים כדי לתת עוד פוש לגדול עוד טיפה ולחזק ולחטב. יש לי כמה שאלות ואשמח לייעוץ. מה שהמליצו שלי עליו זה:
Testosterone
Deca
Adol
1. האם זה טוב?
2. האם אני צריך להמשיך באותה תזונה?
3. אחרי 3 חודשים שביימתי את הסייקל אני ממשיך באותם אימונים על מנת לשמר?
4. איך לעזעזאל לוקחים את זה? יש כאן מישהו שיוכל להדריך אותי?
אשמח לעזרתכם.
תודה;)

היי שלום.
אני מתאמן כמעט שנתיים באופן של 5-6 פעמים בשבוע. מאוד מקפיד על תזונה ועד עכשיו עשיתי הכל ״טבעי״ אחוז שומן 9.7 גובה 185 משקל 81. אני שוב בעליית מסה ואני גדלתי מאוד והתחטבתי. החלטתי שבכ לי לנסות סייקל ל-3- חודשים כדי לתת עוד פוש לגדול עוד טיפה ולחזק ולחטב. יש לי כמה שאלות ואשמח לייעוץ. מה שהמליצו שלי עליו זה:
Testosterone
Deca
Adol
1. האם זה טוב?
2. האם אני צריך להמשיך באותה תזונה?
3. אחרי 3 חודשים שביימתי את הסייקל אני ממשיך באותם אימונים על מנת לשמר?
4. איך לעזעזאל לוקחים את זה? יש כאן מישהו שיוכל להדריך אותי?
אשמח לעזרתכם.
תודה;)
בראש העמוד הראשי של הפורום קיימים פוסטים נעוצים המכילים מידע רב בעבור אלה המעונייניםלבצע סייקל ראשון. קרא אותם ולאחר מכן שאל שאלות יותר ממוקדות.

אם קראת אז ראית שההמלצה היא לסייקל ראשון - פשוט ללכת על טסט. עדיף ארוך טסט אנטט.
לא שילובים ולא תוספות.
שמור את התוספות להמשך הדרך.
סייקל של טסט אנטט 500-700 מ"ג לשבוע , 12 שבועות. שתי הזרקות במהלך השבוע....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית