הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת PCT

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום לכולם,

בשעה טובה הגעתי לשלב ה PCT, אם תשאלו אותי תופעת הלוואי הכי חמורה בסייקל היא שהסייקל נגמר.

אני לאחר סייקל ראשון בסיסי :

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/week
1-3 Dianabol 30mgs/ED
turinabol 40mgs/ED 6-10
3-10 HCG 500iu/week

בתחילת הסייקל שקלתי 79 ק"ג עם 12% שומן בקירוב, נכון להיום אני שוקל 92 ק"ג מעריך עם 18% שומן - אני יודע שירדת הנוזלים עדיין לא נתנה אותותיה כמו שצריך. הגובה שלי 1.79 אם זה מעניין מישהו.

אז כאמור היום אני מתחיל את ה PCT

• 12-16 Nolvadex 40/40/20/20
  • Clomid 100/100/50/50 12-16
  • Clen 0.02mg/ED 12-16

והצטיידתי במבחר תוספי תזונה שאני בטוח שחלקכם לא היו שמים את הכסף שלהם עליהם, אבל מבחינתי FUCK IT אני מנסה לראות עד כמה אני אוכל לשמור על תוצאות הסייקל.
  • Beta - Alanine
  • Omega 3
  • Vitamin D-3
  • Multi : Calcium Magnesium Zinc
  • Creatin
את הכלומיד והנולבה אני מחלק לבוקר/ערב ומבחינת תזונה נכון לעכשיו הורדתי קצת פחמימה ושומן כי הרגשתי נפיחות כבר לא נעימה והרגשתי צורך לאזן.

שאלתי היא פשוטה, האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות על מנת לשמר תוצאות ולהתאושש טוב ומהר יותר ?

תודה מראש לעונים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בהנחה שעשינו את אותו הסייקל אני אציין את נושא הגנטיקה. הגוף שלך הגיב כמו שהוא הגיב והגוף שלי בצורה שונה משלך. גם אני אכלתי כ 3800 קלוריות ביום אבל הגעת למצב שהרגשתי שהגוף כבר לא יעלה מסה של שריר אם אני אדחף עוד.

כמה חישובים מיותרים, הכל שאדון נביעות חושב שהוא תמי 4. אתה לא יודע להעריך אחוז שומן, אתה הרבה פחות מזה, אתה נותן לנוזלים לבלבל אותך, איזה פלא תסיים pct אתה יורד לפחות 6% שומן.

בהנחה שעשינו את אותו הסייקל אני אציין את נושא הגנטיקה. הגוף שלך הגיב כמו שהוא הגיב והגוף שלי בצורה שונה משלך. גם אני אכלתי כ 3800 קלוריות ביום אבל הגעת למצב שהרגשתי שהגוף כבר לא יעלה מסה של שריר אם אני אדחף עוד.
ברור שהגוף שלי הגיב אחרת משלך.
בנוסף אתה התחלת לאכול 3800 קלוריות במשקל 70-80 קילו. אני את אותה כמות קלוריות ב 100 קילו. ב 117 כבר הייתי כמעט על 5000.

התכוונתי שאפשר להעלות מסה ולשרוף שומן מהגוף בזמן שעושים זאת על חומרים.
אני מבין שיש שטוענים שזה בלתי אפשרי...
טסט שורף שומן. לא נכנס לזה יותר מדי אבל זה נכון.
אכילה נקיה בזמן סייקל ואימונים אינטסיביים יעשו זאת.
סייקל ראשון שלי על אנטט ... עליתי מ 98 קילו 22.5 אחוז שומן ל 117 קילו 17 אחוז שומן. אחרי חודש גשר / pct ירדתי ל 113 ואחוז השומן היה 15.5.
אכלתי 4000 קלוריות ביום... 400 חלבון 100 שומן. חמש אימונים בשבוע של שעתיים. בלי אירובי בכלל.

יש איזה כתבה או משהו שמדבר על הנושא?
זה מאוד מעניין אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית