הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רופאת משפחה לא נותנת לי לעשות בדיקות הורמונים .

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
היא נתנה לי בדיקת הורמונים אבל רק את הביסיסים TEST TOTAL וקריאטין דברים כאלה .
לא היה בהם T3 T4 LH FSH וכו ...
באתי עלייה אם רשימה היא אמרה שהיא לא נותנת לי את הבדיקות האלה אלה אם יש סיבה מסויימת לזה .
אמרתי לה שאין סיבה ואני רוצה סך הכל לבדוק והיא אמרה שאני ידבר אם אנדרולוג ולא נתנה לי הפנייה .

מה אני צריך לעשות עכשיו ?
אני לפני סייקל רוצה לעשות בדיקות דם לבדוק איפה אני עומד עכשיו .

• פותח/ת השרשור
תגיד לה שאתה מתחיל עבודה חדשה בתור שחקן פורנו ורוצים לראות שאין לך בעיות הומונליות וגופניות.

מה היא תגיד לך על זה?
היא תגיד שאם אין בעיה רפואית היא לא תיתן כי לא נותנים סתם .
ואני רציני .
איך השגת את הבדיקות האלה ? [ במידהו השמתמשת ]

היא תגיד שאם אין בעיה רפואית היא לא תיתן כי לא נותנים סתם .
ואני רציני .
איך השגת את הבדיקות האלה ? [ במידהו השמתמשת ]
זה סטנדרטי והרופאה מעט לא מכבדת אותך. קח את ההפניה ובקש את הבדיקה מהרופא המומחה.

• פותח/ת השרשור
זה סטנדרטי והרופאה מעט לא מכבדת אותך. קח את ההפניה ובקש את הבדיקה מהרופא המומחה.
לא קיבלתי הפנייה מימנה זה כל הקטע ... היא אמרה לי לדבר אם אנדרולוג וללכת לבד .. התקשרתי לכמה והם לא עושים בלי הפניית רופא משפחה ...
בכל מקרה זה משהו שמגיע לי ? ישלי זכות לדרוש את זה ?
לחזור עלייה ? להחליף רופא משפחה ?

לא קיבלתי הפנייה מימנה זה כל הקטע ... היא אמרה לי לדבר אם אנדרולוג וללכת לבד .. התקשרתי לכמה והם לא עושים בלי הפניית רופא משפחה ...
בכל מקרה זה משהו שמגיע לי ? ישלי זכות לדרוש את זה ?
לחזור עלייה ? להחליף רופא משפחה ?
ברור. החלף רופא משפחה. בפניה הסבר שאתה חש ירידה בחשק המיני ולפני שאתה מנמק זאת בסיבות פסיכולוגיות, אתה מעוניין לשלול סיבה פיזיולוגית, הורמונלית.

ברור. החלף רופא משפחה. בפניה הסבר שאתה חש ירידה בחשק המיני ולפני שאתה מנמק זאת בסיבות פסיכולוגיות, אתה מעוניין לשלול סיבה פיזיולוגית, הורמונלית.
זה אמור לעבוד אני מניח

יכול להיות שהוא ייתן לו פשוט TEST וזהו, זה מה שלי קרה.
הוא אמר לי שבדיקות הורמנליות עולות 100 ש"ח לכל בדיקה ויש עליו פיקוח. אני דווקא חושב שהרופא פועל נכון, אבל...

לפותח השאכול תנסה עוד 2-3 פגישות איתה, אם זה לא הולך תחליף רופא ותעשה אותו דבר. הרופאים בסוף מתייאשים.

האמת שאני תקוע במצב ביש דומה לשלך.
כבר כמה רופאי משפחה סירבו לתת לי בדיקת טסטוסטרון רגילה(כן..הטסט פרי)ואמרו שזה בגלל תוספי תזונה שאני לוקח(אבקת חלבון וכד'). 3 רופאים שונים! ואף אחד מהם לא רואה לנכון להפנות אותי לטיפול כלשהו בטסט נמוך ואפילו לא להפנות אותי לאנדוקרינולוג.
אני באמת על סף ייאוש..היום אני מנסה את הרופא התורן בקופת חולים שלי..נראה מה יהיה. אם לא יתנו אני עובר קופה.

האמת שאני תקוע במצב ביש דומה לשלך.
כבר כמה רופאי משפחה סירבו לתת לי בדיקת טסטוסטרון רגילה(כן..הטסט פרי)ואמרו שזה בגלל תוספי תזונה שאני לוקח(אבקת חלבון וכד'). 3 רופאים שונים! ואף אחד מהם לא רואה לנכון להפנות אותי לטיפול כלשהו בטסט נמוך ואפילו לא להפנות אותי לאנדוקרינולוג.
אני באמת על סף ייאוש..היום אני מנסה את הרופא התורן בקופת חולים שלי..נראה מה יהיה. אם לא יתנו אני עובר קופה.

לעבור קופה אפשרי פעם ברבעון, זאת אומרת שאתה תצטרך להתחיל לזוז כי זה אומר ספטמבר. גם אז לא מובטח לך שבקופה החדשה יתנו לך.

לעבור קופה אפשרי פעם ברבעון, זאת אומרת שאתה תצטרך להתחיל לזוז כי זה אומר ספטמבר. גם אז לא מובטח לך שבקופה החדשה יתנו לך.
עוד לא אמרתי חסל..נראה מה יהיה היום.
זה בזיון ממדרגה ראשונה.

אני מכיר לא מעט דברים בזויים במערכת הבריאות במדינה שלנו. לא מתפלא בכלל מהדברים שאני קורא פה.
אני גם קראתי על טיפולי הTRT שנותנים ואני קצת חושש מזה(אם אגלה שאני צריך). הבנתי שבמקרה הטוב אתה מקבל זריקה אחת ל3 שבועות, במקרה הרע אתה מקבל ג'ל או משהו כזה..

עוד לא אמרתי חסל..נראה מה יהיה היום.
זה בזיון ממדרגה ראשונה.
מה בדיוק בזיון בזה? הבדיקות עולות כסף ואם אין סיבה אמיתית למה שתקבל אותה?
אם תבקש לעשות צילום רנטגן כי 'בא לך' תקבל ?

מה בדיוק בזיון בזה? הבדיקות עולות כסף ואם אין סיבה אמיתית למה שתקבל אותה?
אם תבקש לעשות צילום רנטגן כי 'בא לך' תקבל ?
כי כשבדיקה אחת מראה לך טסט נמוך(אני מדבר איתך על אפסי)יש לה כמה אפשרויות לפעול לדעתי-
לשלוח לבדיקה חוזרת
לטפל
להפנות אותי לאנדוקרינולוג
להפנות אותי לאורולוג
לשלב בין מספר אפשרויות

כי כשבדיקה אחת מראה לך טסט נמוך(אני מדבר איתך על אפסי)יש לה כמה אפשרויות לפעול לדעתי-
לשלוח לבדיקה חוזרת
לטפל
להפנות אותי לאנדוקרינולוג
להפנות אותי לאורולוג
לשלב בין מספר אפשרויות
את זה לא כתבת בהודעה המקורית.

אני יכול לספר שכרגע יש לי מקרה דומה, פניתי למרפאה לבקש את הבדיקות והמפקח האזורי אמר לי שבשום פנים הוא לא מאשר לי את הבדיקות חוץ מטסט טוטאל,אחרי שראיתי את התוצאות ביקשתי לבצע את הבדיקה המלאה אך בגלל שזה בטווח הנורמה המטופש של הקופת חולים זה לא מאושר והמפקח הזה מתעקש לא לאשר לי כלום ואסר על הרופאה שלי לאשר לי.

הדבר היחיד שאפשר לעשות במקרה כזה זה ללכת לאנדוקרינולוג וקבל הפניה לבדיקות האלו.

רופא משפחה יכול לתת לך לבצע איזה בדיקה הורמונלית שתרצה.
עדיף שתגיד שלקחת משהו הורמונלי לפני חצי שנה ועכשיו אתה לא מרגיש טוב למרות שמזמן הפסקת.... לך על פרו הורמונים.

אל תגיד שלקחת כלום, כל מי שחושב שזה לא יכול לפגוע בו שיבדוק מה זה אומר בעולם הביטוחים הפרטיים שכתוב בתיק הרופאי שהשתמשתם בחומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית