הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות אחרי שימוש באפדרין..

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
פעם הייתי משתמש באפדרין+קפאין במינון יחסית סביר, והייתי מתאמן אימון כוח + אימון mma/איגרוף עצים ביום והכל היה בסדר.

אחרי הפסקה ארוכה, לקחתי שוב אפדרין עם קפאין במינון נמוך, וב2 אימונים הקאתי
שבוע-שבועיים אחרי זה לא השתמשתי יותר באפדרין, ושוב הקאתי על האימון הראשון!

אני מרגיש את הדופק חזק,
יש מצב שדפקתי לעצמי משהו?
האפדרין שלקחתי בפעמים שהקאתי היה איזה שבועיים-שלוש ברכב בתוך תיק, יש מצב שהוא התקלקל מהחום?
עשיתי נזק בלתי הפיך?

בבקשה תגובות, אני בלחץ מטורף
תודה

לא עשית שום נזק בלתי הפיך ולא הפיך. אתה יכול להיות מאוד רגוע. עפת על אדרנלין גבוה, זה הכל.

יש מצב ששינית מינונים מהניסיון הקודם שלך... או שהפעם נפלת על חומר חזק.
תוריד מינון....
אגב - העסק עובד אחרת לגמרי על קיבה ריקה -אז תתנסה גם (אפקט חזק יותר).
קח בחשבון שאחרי שימוש רציף של חודש בערך האפקט של בכוח - ה "קיק" נעלם . האפקט הטרמוגני תמיד מחזיק.

תוריד מינון....
קח בחשבון שאחרי שימוש רציף של חודש בערך האפקט של בכוח - ה "קיק" נעלם . האפקט הטרמוגני תמיד מחזיק.
מסכים איתך. מאוד נכון. למעשה הסכנה העיקרית באפדרין היא לכליות (באופן מפתיע אולי). הקיק פוחת מאוד בשימוש מוגבר מדי.
מצד שני, אלא אם הבחור השתמש ב-120mg ויותר, אין סיבה לתופעות כאלה.

• פותח/ת השרשור
מכיר כמה אנשים שאבקת חלבון עושה להם כאבי בטן ( גזים ) וגם לי פעם זה קרה..
תנסה לתקופה מסויימת להוריד ותראה אם זה זה.

לא עשית שום נזק בלתי הפיך ולא הפיך. אתה יכול להיות מאוד רגוע. עפת על אדרנלין גבוה, זה הכל.

תוריד מינון....

מסכים איתך. מאוד נכון. למעשה הסכנה העיקרית באפדרין היא לכליות (באופן מפתיע אולי). הקיק פוחת מאוד בשימוש מוגבר מדי.
מצד שני, אלא אם הבחור השתמש ב-120mg ויותר, אין סיבה לתופעות כאלה.
תודה על התגובות

תמיד השתמשתי באפדרין רפואי 8 מ"ג של קייזן, לא החלפתי..
בתקופות שהייתי משתמש ממושך הייתי על 48-56 מ"ג, כל מנה הייתי מצרף 200 גרם קפאין..
בפעמים שהקאתי בלעתי 32 מ"ג אפדרין.. גם של קייזן
יש מצב שמשימוש של חודש במצטבר דפקתי לעצמי את הלב? כי עכשיו אבא שלי אמר לי שלסבא ז"ל ולסבתא היו בעיות לב וסוכרת,
אבל זה לא משהו גנטי, זה נגרם להם מתזונה לא נכונה וכו' וכו', אבא שלי למשל ברוך השם בריא, ומהצד של אמא שלי הכל בסדר..
אני מודאג רצח, היום יש לי אימון ואני מפחד ללכת.. עוד יותר מפחד ללכת לרופא ולגלות שזה באמת משהו חמור

תודה על התגובות

בתקופות שהייתי משתמש ממושך הייתי על 48-56 מ"ג, כל מנה הייתי מצרף 200 גרם קפאין..
יש מצב שמשימוש של חודש במצטבר דפקתי לעצמי את הלב? כי עכשיו אבא שלי אמר לי שלסבא ז"ל ולסבתא היו בעיות לב וסוכרת,
אבל זה לא משהו גנטי, זה נגרם להם מתזונה לא נכונה וכו' וכו', אבא שלי למשל ברוך השם בריא, ומהצד של אמא שלי הכל בסדר..
אני מודאג רצח, היום יש לי אימון ואני מפחד ללכת.. עוד יותר מפחד ללכת לרופא ולגלות שזה באמת משהו חמור
נראה לי שאתה קצת היסטרי לחינם. אפדרין במינון כמו שאתה מתאר עם קפאין - מחרפן תצורה. זה חומר ממשפחת האמפיטמינים שעובד על בלוטת האנדרלין. התופעות העיקריות בשימוש באפדרין הם דופק מואץ, אישונים מורחבים. בקיצור זה שהקאת והדופק שלך משתולל זה נטו כי השילוב והמינון בא לך ברע. אל תשכח שלאפדרין וקפאין קיים בינהם אפקט סינרגטי כך שהעוצמה המתקבלת מהשילוב בינהם הוא חזק ביותר. הסטאק המקורי אגב הוא אפדרין - קפאין - אספרין. אל תנסה אותו.
תתאמן בלי תוספים כאלו ותראה איך אתה מרגיש... מאמין שלא תהיה בעיה.

* אגב - בדיקת א.ק.ג פשוטה תוכל לתת לך את השקט שאתה צריך. לך לרופא המשפחה ותבדק.

תודה על התגובות

עם 32mg אפדרין לא דפקת כלום. אל תהייה לחוץ, אתה נשמע כמו ילדה.
32mg זה מינון לייצני.

32mg זה מינון לייצני.

עשיתם לי חשק להקיא. הרבה זמן לא לחצתי את המינון האפדריני (;
כל פעם שאני מתאמן דלוק לוקח לי שבוע להחלים ... או להיפצע.

32mg זה מינון לייצני.

במקרה שלך טום, כן, זה מינון ליצני, אין לך רצפטורים :-/
ככה זה אחרי ריענון, אחרי הפסקה זה תמיד משפיע מאוד חזק, תמיד תתחילו מנמוך ותעלו בהדרגה. אל תלחץ, הכל בסדר, תוריד מינון ל-16 מ״ג ואחרי שהגוף מתרגל תעלה.

במקרה שלך טום, כן, זה מינון ליצני, אין לך רצפטורים :-/
ככה זה אחרי ריענון, אחרי הפסקה זה תמיד משפיע מאוד חזק, תמיד תתחילו מנמוך ותעלו בהדרגה. אל תלחץ, הכל בסדר, תוריד מינון ל-16 מ״ג ואחרי שהגוף מתרגל תעלה.
זה ברור...😆
הכוונה שלי היא שהמינון לייצני בהיבט של פגיעה הפיכה או בלתי הפיכה. אין סיבה שממינון של 32mg תיווצר פגיעה...

יש מחקרים של אנשים שלקחו יותר משנה במינון של 75 מ״ג(תקנו אותי אם אני טועה)
החומר בטוח. שתה מים תאכל נכון ותתאמן נכון.

הרבה אנשים בפיתוח גוף לפחות בחול משתמשים בECA. בספר שקראתי ראיתי המלצות חמות לגביו אבל אף פעם לא שמעתי מאנשים את דעתם על זה. יש לכם ניסיון\רקע או סיבה למה זה תוסף מסוכן ומיותר- ממש כמו אינסולין בשביל אימונים?

הרבה אנשים בפיתוח גוף לפחות בחול משתמשים בECA. בספר שקראתי ראיתי המלצות חמות לגביו אבל אף פעם לא שמעתי מאנשים את דעתם על זה. יש לכם ניסיון\רקע או סיבה למה זה תוסף מסוכן ומיותר- ממש כמו אינסולין בשביל אימונים?

ממש נחמד מה שאתה רושם שם. אבל האמת היא שכולם אומרים זה מסוכן ואל תשתמש אבל בעצמם כן משתמשים. בדיוק כמו אינסולין....
בכל אופן מדובר בתרכובת מאוד עוצמתית. בין מרכיבי ה ECA יש אפקט סינרגטי שמביא את הסטאק הזה למקסימום. חשוב להתחיל ממינון מאוד נמוך ולבדוק את תגובת הגוף והסבילות לחומר.
הסכנה העיקרית פה היא דופק מואץ.... בטירוף.
תוסיף על זה בעיות שינה ועוד קצת הפרעות.

שאני ישן אני משתדל לא להישען על האוזן, כך אני לא שומע את הדפיקות לב כל כך חזק ויותר קל להירדם.
נשמע מפגר אבל תנסו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית