הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור zoar
  • פורסם בתאריך

zoar

מושעה
199
14
נק' מוניטין:
-22
199
14
אני בן 18 , מתאמן שנה

גובה 1.91
משקל התחלתי 68, משקל שיא 95
ועכשיו אני מחטב עד85 - 83

בסייקל אני אקח למשך חודש וחצי DIANABOL
30 מ"ג כל יום,
חשבתי לקחת בזמן הסייקל PROVIRON שלא יהיה גינו,
למרות ש30 מג זה כמות קטנה ואני בספק אם יהיה לי גינו, או משהו
ובישביל הPCT לקחת TRIBULUS ׁ(אני עוד לא יודע איזה כמות וכמה וכו') ואולי להוסיף ZINC בטבליות.

מה דעתכם?
ואל תגידו לי את השיט של אני עוד צעיר, מתאמן קצת מידי זמן,
כי החלטתי שאני מתחיל את זה וזהו.

אתה תעלה 10 קילו ובסוף הסייקל תרד 10 קילו ואז גם אתה תפסיק להתקדם בקצב שהתקדמת עד עכשיו ותפסיק את הגביהה ....

וזה בלי כל התופעות לוואי האחרות של סייקל רק עכשיו שמתי לב שאתה 1.91 דרך אגב

• פותח/ת השרשור
אתה תעלה 10 קילו ובסוף הסייקל תרד 10 קילו ואז גם אתה תפסיק להתקדם בקצב שהתקדמת עד עכשיו ותפסיק את הגביהה ....

וזה בלי כל התופעות לוואי האחרות של סייקל
WTF? למה שאני העלה 10 קילו והוריד 10 קילו? אז בישביל מה בכלל עושים סייקלים?
אני עוד רחוק מאוד מהסוף של הפוטנציאל הגנטי ז"א שאני האבד כמות מינימלית של שריר..
ומהגבייה לא אכפת לי

WTF? למה שאני העלה 10 קילו והוריד 10 קילו? אז בישביל מה בכלל עושים סייקלים?
אני עוד רחוק מאוד מהסוף של הפוטנציאל הגנטי ז"א שאני האבד כמות מינימלית של שריר..
ומהגבייה לא אכפת לי
כי אתה עושה סייקל מפגר ובלי pct (לא טריבולוס זה לא פיסיטי).

טוב תודה על העזרה, אני אקרא עוד מידע על הPCT

אבל הסייקל עצמו דיאנבול סולו זה סבבה?
לא.

קח לעצמך עוד שנה שנה וחצי לפחות של אימונים (וגם זה נחשב מוקדם) ותחקור את הנושא ממש לעומק.
אתה עושה פה טעות ענקית.

מסייקל כזה אתה תרגיש כאילו אין לך זין, רמות הטסט שלך יצנחו ואתה תעלה רק נוזלים ותרגיש כמו בלון, יהיה לך גינו ובוא לא נשכח את הכבד שהדיבול מתעלל בו, האקנה, העצבים וכל שאר החרא..
וזה עוד בלי בכלל לדבר על וותק האימונים שלך השואף לאפס. בגלל שאתה כל כך מעט זמן מתאמן אני בספק אם אתה תדע איך לנצל את הסייקל כמו שצריך.. חכה קצת

• פותח/ת השרשור
מסייקל כזה אתה תרגיש כאילו אין לך זין, רמות הטסט שלך יצנחו ואתה תעלה רק נוזלים ותרגיש כמו בלון, יהיה לך גינו ובוא לא נשכח את הכבד שהדיבול מתעלל בו, האקנה, העצבים וכל שאר החרא..
וזה עוד בלי בכלל לדבר על וותק האימונים שלך השואף לאפס. בגלל שאתה כל כך מעט זמן מתאמן אני בספק אם אתה תדע איך לנצל את הסייקל כמו שצריך.. חכה קצת
כל משאני שומע פה זה לא כל מששמעתי במקור אחר שלקחתי מימנו תמידע
יש לי כבר 2 חברים שעלו בכיף 7-6 קילו שריר ורק לאחד מיהם ניהיה גינו קטן , כי הוא לא לקח בטח אנטי אסטרוגן,
ולחבר אחר הייתה עלייה נקייה של מסה למרות שהוא איבד גם הרבה שריר, ולאף אחד לא היה את כל משאתם כותבים, נראה לי אתם סתם מזיינים לי תשכל וזהו

זה לא הקטע של גינו , זה העניין שלא לוקחים דיבול לבד , אני שמעתי מהרבה אנשים שעשו סייקל דיבול סולו וגם יש פה כמה בפורום שעשו , נתנו דוח מצב ואחרי זה חזרו והודו שהם טעו במה שהם עשו , לקחת דיבול לבד בלי טסט זה טעות , אתה תעלה נוזלים וגם תירד כמו שאמרו פה מעליי אז אם לא ירדת אז עלית קצת בשומן , אסטרוגן גבוהה זה הדבר הכי חמור שיכול לקרות , הרמות טסט שלך בגוף יצנחו כי אין לך טסט כבסיס ורמות האסטרוגן יעלו לך ואז תירד לך הזיקפה , הלחץ דם שלך יעלה ועוד כמה דברים בדרך כגון כבד ועוד
כל הקטע שלוקחים דיבול עם טסט בסייקל זה רק כדי לתת קיק בהתחלת הסייקל זה הכל

• פותח/ת השרשור
זה לא הקטע של גינו , זה העניין שלא לוקחים דיבול לבד , אני שמעתי מהרבה אנשים שעשו סייקל דיבול סולו וגם יש פה כמה בפורום שעשו , נתנו דוח מצב ואחרי זה חזרו והודו שהם טעו במה שהם עשו , לקחת דיבול לבד בלי טסט זה טעות
אין באפשרותי לקנות עוד חומרים , אני אישית מכיר אנשים שעשו סייקל דיבול סולו ואמרו שזה אחלה דבר לסייקל ראשון
ולראות איך גופך מגיב לאסטרואידים אנאבוליים

אין באפשרותי לקנות עוד חומרים , אני אישית מכיר אנשים שעשו סייקל דיבול סולו ואמרו שזה אחלה דבר לסייקל ראשון
ולראות איך גופך מגיב לאסטרואידים אנאבוליים
ועוד הרעיון לקחת פרןבירון עם דיבול זה בכלל על הפנים , שני רעלים לכבד

אתה בא להתייעץ, יש פה אנשים קצת קצת קצת יותר מנוסים ממך ומהאנשים שהמליצו לך על השטות הזאת שאומרים לך לרדת מזה בהקדם האפשרי.
היחס סיכון-תועלת פה נוטה חזק לכיוון הסיכון. סייקל כזה דופק את הכבד, משתק את הציר, ינפח אותך בנוזלים, כמובן שלאחריו אתה גם תתפנצ'ר, ותסבול מחוסר חשק מיני.
כל זה מעבר לעובדה של הגיל וההתפתחות ההורמונלית שעדיין לא הסתיימה.
לפי מה שרשמת בהודעה הראשונה נראה שאין לך טיפת מושג בנושא בכללי ותצטרך עוד הרבה ללמוד לפני שתחשוב בכלל על להכנס לסייקל, אבל אתה אומר שהחלטת כבר לא? אז בשביל מה אתה מתייעץ? העצה המחייבת של כולם פה תיהיה להגיד לך לרדת מזה בהקדם האפשרי!

אני אישית מכיר אנשים שעשו סייקל דיבול סולו ואמרו שזה אחלה דבר לסייקל ראשון

ואני אישית מכיר ילדון נחמד כמוך שחשב שהוא יודע הכל והיום הוא יושב על TRT קבוע. כנראה שאתה לא יודע מה זה, כי אין לך מושג בנושא!
לפי דעתי, חוסר האחריות של ילדים בגילך זאת הסיבה המרכזית לאי ההמלצה על שימוש בחומרים, אפילו יותר מהסיבה ההורמונלית.

בכל מקרה להוריד ילד ממשהו שהוא סגור עליו זה קשה עד בלתי אפשרי, אני מכיר את זה, גם אני הייתי שם. לפחות תחקור ותלמד את הנושא טוב טוב ותעשה סייקל נורמלי או לפחות פחות גרוע

מניסיון אישי שלי,
לרוץ אורלי סולו זה לא רעיון טוב. בעיקר אם אתה רוצה חיי מין נורמליים.
תעשה טובה לעצמך, תעבור פה על הפורום, תקרא את הנעוצים, יש בהם המון אינפורמציה.
אם אתה החלטת לעשות אורלי כי אתה מפחד ממחטים, תתרחק מסטרואידים,זה לא בשבילך..זו דעתי לפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית