אחר לא מקבל תשובה לחוץ בגל בעיה בכליות

Giladbody

משתמש מתחיל
267
86
נק' מוניטין:
123
267
86
שיש בו כלוב
שלום פרסמתי נושא בפורום תזונה ותוספים ולא קיבלתי תשובה רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת שלא ענו לי אז אם יש למישהו משהו להגיד אפשר פה ואפשר בפרטי קללות יתקבלו בברכה חחחחח וגם תגובות טוב אז אתחיל שלום אני חייב לשתף אתכם במשהוא מלחיץ ומטריד אני בן עוד חודש 17 ליפני הרבה זמן השתמשתי בגיינר של פרו בודי טעם שוקולד במשך חודשייםים הלך סבבה אחרי כמה חודשים בלי אבקה עברתי לבננה והקאתי אחרי שבוע.. הפסקתי ואז חזרתי אחרי כמה חודשים לאותה קופסה בננה והקאתי ביום הרשאון בלילה הקאתי 4 פעמים רצוף והייתה לי הרגשה מוזרה בבטן והצורה השתנתה חייב לצין שראיתי באיזה מקום שהאבקה יכולה לשפר את הפרשת הטוסטסטרון ב 400 אחוז יש לי מה להילחץ??? אני גם מהפעם השניה שהקאתי שם לב כל בוקר וגם במהלך היום שהצבע של השתן לא ניראה לי בצבע שהוא אמור להיות ויש סוג של הפרשות לבנות יש מה להילחץ מישהו נתקל בזה מה הנזק איך לטפל? ואני בא לאכול ארוחת בוקר ומסיים וכבר בארוחת צהריים כמעט מקיא ומתקשה לסיים את האוכל מה זה אומר במה פגעתי? זה נזק בילתי הפיך? קרה לכם? טיפים? אצין שוב שבגלל המקרה אני על אותו משקל ואני במסה והבטן ירדה והשתנתה הצורה תודה לכל העוזרים

אם יש חשש תיפנה לרופא. יותר סביר שהגוף שלך לא מעכל את אחד הרכיבים. אני באופן אישי מחסל דלי חלבון בחודש ובנוסף אוכל הרבה חלבון והכל בסדר בלי עיין הרע... .אבל שוב יש חשש תיפנה לרופא ולא לפורום. ובקשר למעלה טסט ב400%.הקישקוש הכי גדול ששמעתי ב4.5 שנים שאני בפורום

• פותח/ת השרשור
ניראה לי הקטע עם ה 400 אחוז נכון כי בתקופה שאני לוקח אני מרגיש 400 אחוז יותר חרמן מצטער על המילה ואולי יש בעיה בכליות? ביום שלקחתי היה לי אדום בצד של הבטן ובזמן האחרון יש לי כאבים בצד של הבטן אמא לא רוצה לקחת אותי לרופא אומרת שאין כלום זה יכול לגרום למחלה סופנית כי קראתי שזה יכול להחמיר ויש לי כמה מהתסמינים בקשה עוד תשובות ועוד אנשים

ניראה לי הקטע עם ה 400 אחוז נכון כי בתקופה שאני לוקח אני מרגיש 400 אחוז יותר חרמן מצטער על המילה ואולי יש בעיה בכליות? ביום שלקחתי היה לי אדום בצד של הבטן ובזמן האחרון יש לי כאבים בצד של הבטן אמא לא רוצה לקחת אותי לרופא אומרת שאין כלום זה יכול לגרום למחלה סופנית כי קראתי שזה יכול להחמיר ויש לי כמה מהתסמינים בקשה עוד תשובות ועוד אנשים
תגיד אתה רציני... איזה 400% אנשים פה עשו בדיקות טסט בזמן שימוש בחלבון ולא היה שינוי גם של 4% .אים זה היה כך לא היה צריך סייקל.

כנראה שאם יש לך משהו זה לא מהגיינר, אתה סתם לחוץ. אגב אין שום סיכוי שגיינר יעלה רמות טסט, החרמנות שאתה מרגיש היא בגלל שאתה בן 17 ובגיל הזה ההורמונים משתוללים.
אם בכל זאת אתה חושב שיש בעיה כלשהי אתה יכול לחפש את המספר לקביעת תורים של קופת החולים שלך בגוגל ולקבוע תור לרופא בעצמך.

בגיל 17 לא התאמנתי ובטח לא לקחתי גיינר והייתי מביא ביד 5-3 פעמים ביום וכל היום רק חשבתי על סקס אין קשר זה הגיל

אחי אתה בן 17 זה צפוי שתהיה חרמן מה שיש לך זה פלצבו מאבקה , זה כמו שאני ייתן לך כדור אקמול ואני יגיד לך שזה מעלה תטסטוסטרון ב 500% , בנתיים אתה צעיר בגילך אני גם זוכר שהייתי חרמן אש זה ההורמונים

ברמ העיקרון תזמון נכון של הכנסת חלבון לגוף תעלה את הרמות ההורמונליות במידה מסויימת. אבל לא לרמות שאתה מתאר פה....
אתה נשמע לי בתקופה הורמונלית הטיבעית לגופך. מצד שני לא משנה כמה הורמונלי אתה אתה , זה עדיין לא משתווה לסייקל של 750 -1000 מ''ג טסט שבועי..... שם אולי יופיעו תופעות של בחילות / צרבות וכו.
אם אתה מקשר ישירות לאבקה - יש מצב שמשהו מקולקל שם. האבקות האלו מגיעות לארץ מחו''ל ומי יודע מה עוברות בדרך....

• פותח/ת השרשור
תודה רבה סימון קבל נקודות מוניטין אולי זה כן קשור להורמונים אני אדגיש שוב היייתה לי הרבה חרמנות בתקופה של הגיינר ועכשיו היא ירדה יש לי זיקפת מורנינג ועומד לי נגיד לחלום ולחשוב על בחורות ספציפיות ניקרא חשק מיני יש זיקפה אבל קצת יותר חלשה בואו אספר לכם סיפור אמיתי ששמעתי ממישהוא:

הייתה פעם עירה קטנה ליד נהעירה הייתה ביצה ובביצה היו חיידקים עם מחלות קשות ואנשים מתו עד שבא לשם דוקטור חכם לקח את החומרים הנמצאים בחייידקים הרתיח אותם והזריק לחולים ולאנשים שעוד לא נדבקו ובכך יצר נוגדנים אז אולי זה מה שקרה לי בפעם הרשאונה עם גיינר שוקולד הייתיי חרמן אשש

אחריזה גיינר בננה הקאתי אחרי שבוע פעם אחת ואחרי כמה חודשים חזרתי הקאתי 4 פעמים ואולי הגוף יצר איזה נוגדן או מחסום ששיבש משהו אזכיר שוב שהיה מתואר שהוא תורם להפרשת הורמון אז אולי בגלל זה אני פחות חרמן ועוד משהו לידע כללי הוא מיוצר בארץ ומאושר על ידי משרד הבריאות עם איזה אבקות אתם משתמשים?

• פותח/ת השרשור
דייי כבר להדיד לי מטריל אני אפילו לא יודע מה זה ואני כולה צריך עזרה לא מאחל לאפ אחד להיות במצב שלי

תקשיב אתה לוקח את זה קיצוני מידי.
תחליף אבקה.... תשתה חלבון נקי ולא גיינר .... מה שעושה לך טוב.
הגוף שלך לא מייצר נוגדנים לחלבון.... אם זה היה קורה היית כבר סובל מהרבה הרבה בעיות... חלבון זה הבסיס של מזון הקיים חי או צומח.

כל התחום של פיתוח גוף ותזונה זה למידה עצמית על הגוף שלך ותגובתו. אז למדת משהו - עכשיו תיישם.

• פותח/ת השרשור
אוקיי ויש לי כאב בצד ימין של הבטן בצד ימין של הריבוע הימיני למטה ואני לחוץ כי קראתי שזה יכול להיות מחלה סופנית מה אתה אומר שזה סתם לחץ? יש לכאב הסבר?

אוקיי ויש לי כאב בצד ימין של הבטן בצד ימין של הריבוע הימיני למטה ואני לחוץ כי קראתי שזה יכול להיות מחלה סופנית מה אתה אומר שזה סתם לחץ? יש לכאב הסבר?
איפה קראת דבר כזה ? לפי דעתי אתה סתם לחוץ והיסטרי תהיה רגוע הכל בסדר אם אתה כל כך בלחץ לך לרופא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית