- פותח/ת השרשור
לא.יורי בגני?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא.יורי בגני?
זה לא היה נראה נוח במיוחד ומישהו מאתנו ניסה ואמר שלא הלך לו. עשיתי בסוף מהבנץ' העליון והורדתי משקלים לטובת נפח.בתור אחד שגם עבר את זה לא מזמן אתה טועה בגדול..
אפשר לעשות סקוואט מהמקבילים 🤣
אבל חוץ מזה מסכים איתך בהכל
אלמוג הייתה אחת מהמדריכות שלך?
עד כמה זה אפשרי? תלוי בהקצאות. צריך ציונים מעולים בקורס שאני עשיתי והמלצה של הקא"ג שלך לא יכולה להזיק. מעבר לזה זו החלטה של דרגים בכירים יותר.סיקור מעולה, ונחמד לדעת את הדברים האלה כי אני גם יכול לקבל הקצאה. רק שאלה קטנה, ואולי טיפה מטומטמת, ההשלמה לקורס אזרחי, כזה שמסמיך אותך לעבוד בפועל בתור מאמן בחד"כ, עד כמה זה אפשרי? כמה זה עולה? איך עושים את זה ואיך מגיעים לזה?
זה יכול להיות נחמד להשיג תעודת מקצוע "על הנייר" בלי להשקיע יותר מדי זמן וכסף..
עד כמה זה אפשרי? תלוי בהקצאות. צריך ציונים מעולים בקורס שאני עשיתי והמלצה של הקא"ג שלך לא יכולה להזיק. מעבר לזה זו החלטה של דרגים בכירים יותר.
כמה זה עולה? חינם אין כסף.
איך עושים את זה? מקבלים אישור להצטרף להשלמה בבה"ד 8 (אותו בה"ד שבו עשית את הקורס הקודם). השלמה של שבועיים שבה אתה לומד עוד כמה נושאים. בסופה אתה מסיים עם תעודת מדריך חדר כושר שתקפה גם לאזרחות, מטעם בה"ד 6. עושים את זה במהלך הצבא, ולכן זה גם לא עולה כסף או משהו.
אני באמת לא יודע. שאל את המש"קית קורסים\פק"רית\קצינת שלישות בבסיס שלך.נגיד ואני מתקמבן על משהו כזה, זה מונע ממני לקבל עוד דברים כמו ואוצ'ר לרישיון או פסיכומטרי ודברים בסגנון?
לא, סתם עוד תפקיד ואחריות.בסוף הקורס הקצר הזה חוץ מתעודה ומפתח לחד"כ בבסיס שלך אתה מקבל איזה סיכה סוף קורס?