הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר פצעים שלא עוברים בחזה

• פותח/ת השרשור Eden21
  • פורסם בתאריך

Eden21

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
-19
226
23
חברה יש לי בעיה רצינית של מספר פצעים (אקנה) שלא עוברים בחזה כבר כמה חודשים ואני כבר לא יודע מה לעשות איתם,למישו קרה התופעה או יודע איך להפתר מהפצעים האלה?חשוב לי לציין שהפצעים לא קרו לי בעקבות שימוש בסייקל או משו אלה כנראה בגלל תזונה עם יותר מידי סוכרים באותה תקופה

ממחקרים שאני קראתי הופרך הקשר בין תזונה לאקנה (או לפחות הוכח כקטן מאוד ולא משמעותי). מוזמן לפרסם מחקרים שמראים את הקשר.
בכל מקרה, אם זה רק על החזה תרופה כללית כמו מינוציקלין או רוקוטאן לא יהיו מתאימות. לך לרופא עור או לקוסמטיקאית וחפש תרופה אזורית.

• פותח/ת השרשור
אני מקפיד להתקלח שלוש פעמים ביום בוקר אחרי אימון ולפני השינה שותה רק מים ותזונה דלה בסוכר יש מצב מישו יודע אולי יש סוג של אקנה שנשאר מקובע והפצע לא מחלים או משו?עוד תגובות בבקשה

אני מקפיד להתקלח שלוש פעמים ביום בוקר אחרי אימון ולפני השינה שותה רק מים ותזונה דלה בסוכר יש מצב מישו יודע אולי יש סוג של אקנה שנשאר מקובע והפצע לא מחלים או משו?עוד תגובות בבקשה

תבצע בדיקה לערכי כבד - הרבה פעמים בעקבות סיום סייקלים נוצרים פצעונים מסויימים באיזורים ולא מרפים.
אני מכיר כמה אנשים שלקחו LIV-52 וזה עבר להם.

בכל אופן, אם ערכי הכבד תקינים לחלוטין - גש לרופא עור.

• פותח/ת השרשור
אחי לא עשיתי סייקל ולא כלום,בכל אופן אני אולי ינסה את הליב52 הזה אם ה הוכח כעוזר

אחי לא עשיתי סייקל ולא כלום,בכל אופן אני אולי ינסה את הליב52 הזה אם ה הוכח כעוזר

אם לא עשית סייקל ואתה סובל מפצעונים חביבי, זה אומר שיש לך נקבוביות גדולות והפרשת חלב גדולה שגורמת לסתימתן וליצירת דלקת שבסופו של דבר גורמת לתופעה שאנו מכנים אקנה.

בשביל זה יש רופא עור ורואקוטן

• פותח/ת השרשור
לקחתי רקוטן לפני שנים מאז חזר בצורה של פצע פה ודם אבל יד לי שלוש פצעים בחזה שלא עוברים כבר ים זמן כאילו מקובעים מה עושים עם זה?ניסיתי מספר משחות כבר,אולי לייבש את הפצעים עם סבון במכוון?

לקחתי רקוטן לפני שנים מאז חזר בצורה של פצע פה ודם אבל יד לי שלוש פצעים בחזה שלא עוברים כבר ים זמן כאילו מקובעים מה עושים עם זה?ניסיתי מספר משחות כבר,אולי לייבש את הפצעים עם סבון במכוון?
יותר חכם יהיה לפנות לרופא עור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית