הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן חדש

avolar133

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
ערב טוב חברה,
אני מעוניין להכנס למכון קרוספיט ולהתחיל באימונים..
הבעיה היא שאני חייל ואני חוזר בדרך כלל בחמישי הביתה
בעיה נוספת היא שאני גר באריאל אז הייתי רוצה שתמליצו לי על מכון באזור פתח תקווה כפר סבא

תודה מראש לכל העוזרים

יש גם בפת וגם בכפר סבא תכנס לרשימת הנעוצים יש לך פרטים שם, עם היציאות אני לא יכול לעזור אבל כדאי שתגיע לאימון נסיון ושם יעזרו לך פנים מול פנים

שניהם מצוינים, מה שכן אם אני לא טועה יתקן אותי ידידי למעלה @Crossfiter זוהר ליפקין אחד הקרספיטרים הכי טובים בארץ אם לא הכי טוב לדעתי מתאמן בקרוספיט כפר סבא והוא התחיל בקרוספיט מתקופת הצבא, אז אתה יכול גם לשאול אותו שם ו יכול לקבל ממנו טיפ או שניים...

שניהם מצוינים, מה שכן אם אני לא טועה יתקן אותי ידידי למעלה @Crossfiter זוהר ליפקין אחד הקרספיטרים הכי טובים בארץ אם לא הכי טוב לדעתי מתאמן בקרוספיט כפר סבא והוא התחיל בקרוספיט מתקופת הצבא, אז אתה יכול גם לשאול אותו שם ו יכול לקבל ממנו טיפ או שניים...

לא הוא לא מתאמן שם, אבל המאמן שלו (זה שאחראי לרמה של זוהר היום כמתחרה בקרוספיט) מאמן שם. והוא מאמן אחד הכי טובים בארץ בתחום אם לא הכי טוב קוראים לו רון כפרי

• פותח/ת השרשור
תודה חברים
כנראה אחרי החגים אני אסע לשם והתייעץ פנים מול פנים

Back
למעלה תחתית