הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן לקראת הצבא אני במקום הנכון? רוצה ללמוד...

rotem36

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן חברים...
אז ככה אני כבר שנה מתאמן לקראת הצבא... התחלתי את האימונים בפעמיים ריצות ואימון כח אחד הריצות היו קצרות (2000-5000) אחרי זה שינתי את התוכנית ל3 פעמיים בשבוע ריצות ובסוף כל ריצה קצת עשיתי כח...
ועכשיו התוכנית שלי כזאת שבת משחק כדור סל שעה...
ראשון נח
שני
אופני כושר 15 דקות
דחיקת רגלים
דילגיות
ריצה 3 ק"מ
שלישי
שלוש סטים של מתח
שתי סטים של מקבילית
3 סטים שכיבות סמיכה
2 סטים חתירה
סט אחד תיפוס חבל 6 מטר
סט אחד של כפיפות מרפקים עם משקולת יד
שתי סטים של בטן
** כל סט זה מקסימום חזרות ומנוחה בין סטים 3 דקות
רביעי
ריצה 10 ק"מ קצב בנוני-מהיר = 45 דקות ריצה (4 וחצי דקות לק"מ)
חמישי שוב את האימון כח כמו בשלישי
שישי מנוחה ושוב שבת כדור סל=]
*
במתח זה סט ראשון 18 סט שני 13 סט שלישי 11
מקבילים זה 25 ו20
שכיבות סמיכה זה 33 30 27
חתירה 33 ו 30 כפיפות מרפקים 30 בטן 40 ו 35
העניין שנאמר לי שהאימון לא מספיק טוב והמליצו לי על קרוספיט קראתי פה קצת מזה אומר אהבתי אבל לא הבנתי עד הסוף איך זה עובד אם קרוספיט בכלל יכול לעזור להכנה לגיבושים... ואיך עושים את זה עם מה שיש לי....יש לי משקולת יד של 10 קילו חבל תיפוס מתח מקבילים ופעם בשבוע חדר כושר בבצפר וזהו...מישהו יכול לעזור לי להסביר קצת ואולי גם לכתוב לי לפי רמת הכושר שאני נמצא בה תוכנית בהתאם..
ומצטער על האורך אני חדש 🙄

קודם כל, אתה יכול להשאיר רק את הפיסקה האחרונה שלך, כל שאר ההודעה- מיותרת 😃.

שנית, אם אתה רוצה להתחיל להתאמן עם קרוספיט זה בעייתי שאין לך חד"כ בקביעות כי חלק חשוב הוא כח. פעם בשבוע לעבוד על כח זה מעט מידי.
כמו שכבר מצויין בלא מעט מקומות בפורום, קרוספיט היא שיטת אימונים רחבה, היא לא מתמקדת במרכיב כושר אחד, אלא בכולם. זה יכול לעזור לך לצבא כי הרעיון הוא להכין אותך לבלתי ידוע. אתה פותח את האתר הראשי בבוקר, ולא יודע מה יהיה האימון, מה שיוצא עושים. אם צריך עושים התאמות לפי הציוד והיכולות שלך.
התוכנית הולכת בצורה של שלושה ימי אימון, יום מנוחה, והאימון היומי מתפרסם באתר הראשי www.crossfit.com (וגם כאן אצלנו בפורום). תוכנית מומלצת, כמובן, אבל חשוב שיהיה מספיק ציוד כדי לעשות את האימונים. לפי הציוד שאמרת שיש לך אתה תהיה בבעיה.

• פותח/ת השרשור
זה נשמע מוזר כי איך מישהו שברמת כושר נמוכה יכול לעשות את התוכנית הזאת? ואיך מישהו שברמת כושר גבוה זה ישפיע עליו? מבין מוזר לראות תוכנית אימון אחת שמתאימה לכל המתאמנים ...

ודבר נוסף אין אתר ישראלי ? אין משהו בעיברית האנגלית שלי די חלשה.. וגם אם יש תרגילים שאני לא מכיר יש הסבר?

נערך לאחרונה:
זה לא מתאים לכולם.צריך להיות בכושר די טוב כדי לעשות אימונים כמו שכתוב מאתר הראשי.יש אנשים שיורדו משקלים\חזרות\זמן,יהיו גם כאלה שיעלו.
אני ממליץ לך מאוד להכיר את כל המושגים ותרגילים באנגלית.מאוד יעזור גם Youtube.

• פותח/ת השרשור
אוקי אני רוצה להתחיל כבר שבוע הבא אבל יש לי תבעיה של האנגלית והבנה של התרגילים...
יש אתר כל שהו שמעדכן כל יום מה עושים?
ומה אני עושה מבכינה של ימיים יש כאלה שמתאמנים יותר ימים ויש כאלה שפחות מה איך אני משתלב מהבכינה הזאת מה עושים?

משהו לגבי הריצה שלך:
1) אל תרוץ בהליכון,תצא לבחוץ!
2) לא על כביש\מדרכה. אל בשטח:קורקר,חצץ,חול וכל משטח רך אחר.

, אבל חשוב שיהיה מספיק ציוד כדי לעשות את האימונים. לפי הציוד שאמרת שיש לך אתה תהיה בבעיה.

הוא יכול גם לחפש תוכניות באינטרנט ולא חסר עבודות עם משקל גוף שיספיקו לו בשביל לבנות אימון.

המטרה שלו היא כושר לצבא->יותר סיבולת שריר,לב ריאה.
ככה שמשקלים גבוהיים הוא לא צריך ומשקלים קטנים לא בעיה לאלתר.

מאמרים מתורגמים

אוקי אני רוצה להתחיל כבר שבוע הבא אבל יש לי תבעיה של האנגלית והבנה של התרגילים...
ומה אני עושה מבכינה של ימיים יש כאלה שמתאמנים יותר ימים ויש כאלה שפחות מה איך אני משתלב מהבכינה הזאת מה עושים?

http://crossfitisrael.blogspot.com/

אתה יכול להכנס לאתר הראשי, שם תראה כל יום מה עושים. כדאי אולי אם אתה לא מכיר את האימונים לעקוב כמה ימים אחורה, ככה תוכל לתכנן יותר חלופות אם צריך. בנוסף, לא כדאי לתקוף את האימונים באתר הראשי כמו שהם רשומים, מדובר ברמה של כושר גבוה מאד לכן כדאי לבצע התאמות.
בבלוג שלי אני מפרסם מדי יום את האימון של האתר הראשי בנוסף להתאמות למשקלים ורמה לפי ברנדאקס.
http://betterthenyesterday.blogspot.com/
הלינק לפירסום האימון עם התאמות
http://betterthenyesterdayscaledwod.blogspot.com/
למרות שאתה מתאמן כבר, עדיין הייתי פותח ברמה הנמוכה יותר
puppies or pack
בדף הראשי תוכל למצוא לינקים לאתרים עם הסברים והדגמות

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה רבה לכולם! אני משבוע הבא בעזרת ה' יתחיל מקווה שאני יסתדר עם זה...

Back
למעלה תחתית