השיפור חל בידיים ובבטן. ירידה בגב וברגליים. בלי בשר אני מרגיש שאנטי(או שזה הגראס 😃) בכל מקרה מגיע ל60 גרם חלבון ממוצרי חלב מינימום(מקסימום 150 ממוצרי חלב), מוצרי חלב מתעכלים יותר בקלות ויותר מהר מה ששונה מתחושת הכבדות אחרי מנה בשרית גדולה.
העליה בידיים מ39 ל-42 ובחזה גם עליה(בגב לא) מ117 ל 122 בשנה האחרונה.
יד אחורית בפיגור התחלתי לעשות SKULLCRASHERS וONE ARM PULLDOWN REVERSE GRIP ואישהו היא גדלה לי. אבל הכוח שלה עדיין זניח לעומת קידמית(עובד עם 27 קילו).
נמנע לרוב ממה שאנשים מכנים אוכל נורמאלי: לחם,בשר,ביצים וכו. ביצים אוכל רק בעוגות של גבינה לבנה. דוגמא לארוחה: סלט עם גבינה לבנה וקוסקוס או ש"ש וחצי ליטר תה ירוק. אחרי זה לנשנש חמאת בוטנים 😃) באופן כללי הייתי ממליץ לנסות לתקופה קצרה ולראות איך הולך: על תזונה טבעונית לא התאוששתי,נפצעתי וכו- בגלל חוסר בחלבון. אבל אם אתה צורך מוצרי חלב או ביצים אין סיבה שיהיה לך חוסר בברזל,B12,סידן,ויטמין D וכו. עוד כמה חודשים אני אולי יעלה תמונה אחרי עליית המדרגה על תזונה צמחונית, ישקיע ברגליים(שאני עדיין לא מבין מה עדיף בשביל נפח 5*5, 3*3, 8*8 .. משאר שנילך על ניסוי וטעיה ונראה לאן נגיע.. בינתיים הגעתי לרגל שהייתה לי בגיל 15(חטובה לפחות) שהיחס בין הגב למותניים הוא 1.5 שזה הרבה... לפחות אני יודע שזה זמני וצריך לעבוד רגליים. בכל מקרה השיפור הוא מנטלי, אני יכול לעשות להתאמן חד"כ לאכול לחכות שעה ולאיגרוף תאילנדי ולא להרגיש בכלל שאכלתי(אלא אם זה היה יותר מחצי קילו של גבינה). עם בשר לא זוכר שהיה לי דבר כזה.. ותבין אני עובד כרגע במרקול גדול איפה שאני צריך לסחוב את הבשר הזה.. תחושת הבחילה עברה אחרי שבוע אבל הריח עדיין מצחין. אולי כל זה פסיכולוגי ובהתחלה באמת הופתעתי..אבל גדלתי מ-85 ל90 קילו בשנה האחרונה(כל שנה עולה פחות ופחות). הייתה ירידה מ-94 ל-74 ומשם רק עליה נקיה במשך 4 שנים מ-74 ל90 קג. 16 קג ב-4 שנים כשבשנה האחרונה עליתי 5 בלי בשר. עד כמה שאני לא סקפטי יש משהו בזה.
לכבוד מה התה ירוק אם אפשר לשאול? וזה תיונים או חליטה/אחר?