הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה vegeterian

• פותח/ת השרשור Leon
  • פורסם בתאריך
השיפור חל בידיים ובבטן. ירידה בגב וברגליים. בלי בשר אני מרגיש שאנטי(או שזה הגראס 😃) בכל מקרה מגיע ל60 גרם חלבון ממוצרי חלב מינימום(מקסימום 150 ממוצרי חלב), מוצרי חלב מתעכלים יותר בקלות ויותר מהר מה ששונה מתחושת הכבדות אחרי מנה בשרית גדולה.
העליה בידיים מ39 ל-42 ובחזה גם עליה(בגב לא) מ117 ל 122 בשנה האחרונה.
יד אחורית בפיגור התחלתי לעשות SKULLCRASHERS וONE ARM PULLDOWN REVERSE GRIP ואישהו היא גדלה לי. אבל הכוח שלה עדיין זניח לעומת קידמית(עובד עם 27 קילו).
נמנע לרוב ממה שאנשים מכנים אוכל נורמאלי: לחם,בשר,ביצים וכו. ביצים אוכל רק בעוגות של גבינה לבנה. דוגמא לארוחה: סלט עם גבינה לבנה וקוסקוס או ש"ש וחצי ליטר תה ירוק. אחרי זה לנשנש חמאת בוטנים 😃) באופן כללי הייתי ממליץ לנסות לתקופה קצרה ולראות איך הולך: על תזונה טבעונית לא התאוששתי,נפצעתי וכו- בגלל חוסר בחלבון. אבל אם אתה צורך מוצרי חלב או ביצים אין סיבה שיהיה לך חוסר בברזל,B12,סידן,ויטמין D וכו. עוד כמה חודשים אני אולי יעלה תמונה אחרי עליית המדרגה על תזונה צמחונית, ישקיע ברגליים(שאני עדיין לא מבין מה עדיף בשביל נפח 5*5, 3*3, 8*8 .. משאר שנילך על ניסוי וטעיה ונראה לאן נגיע.. בינתיים הגעתי לרגל שהייתה לי בגיל 15(חטובה לפחות) שהיחס בין הגב למותניים הוא 1.5 שזה הרבה... לפחות אני יודע שזה זמני וצריך לעבוד רגליים. בכל מקרה השיפור הוא מנטלי, אני יכול לעשות להתאמן חד"כ לאכול לחכות שעה ולאיגרוף תאילנדי ולא להרגיש בכלל שאכלתי(אלא אם זה היה יותר מחצי קילו של גבינה). עם בשר לא זוכר שהיה לי דבר כזה.. ותבין אני עובד כרגע במרקול גדול איפה שאני צריך לסחוב את הבשר הזה.. תחושת הבחילה עברה אחרי שבוע אבל הריח עדיין מצחין. אולי כל זה פסיכולוגי ובהתחלה באמת הופתעתי..אבל גדלתי מ-85 ל90 קילו בשנה האחרונה(כל שנה עולה פחות ופחות). הייתה ירידה מ-94 ל-74 ומשם רק עליה נקיה במשך 4 שנים מ-74 ל90 קג. 16 קג ב-4 שנים כשבשנה האחרונה עליתי 5 בלי בשר. עד כמה שאני לא סקפטי יש משהו בזה.

לכבוד מה התה ירוק אם אפשר לשאול? וזה תיונים או חליטה/אחר?

חלבון זה חלבון זה חלבון.
לא משנה מה המקור התזונתי שלו.
אם אתה צמחוני (אגב יש לך שגיאת כתיב בכותרת - כותבים vegetarian) - אשרייך ובהצלחה.
זה לא מה שיהפוך אותך לפחות טוב או יותר טוב ממי שלא צמחוני מבחינת התוצאה הסופית.
בסוף חשובים הערכים הסופיים, ואם הגעת אליהם אז הכל במקום.
אגב, לגבי ויטמינים ומינרלים, הייתי ממליץ לך לבדוק אם אתה מקבל מספיק מהתפריט היומי, ובמידה ולא אז תתסף בכדורים.

לגבי המראה - יש צורה טובה אבל חסר מאסה בהרבה נקודות וצריך לשפר.

אבל...תלוי מה המטרה שלך. אי אפשר הכל מהכל. אומנויות לחימה? בילדינג? ליפטינג? צריך להחליט...

מה הסיבה שאין אפשרות לעשות סקוואט במכון? והאם אתה עושה דדליפט?

• פותח/ת השרשור
לכבוד מה התה ירוק אם אפשר לשאול? וזה תיונים או חליטה/אחר?

במכון אין מספיק מקום ומשקל. 250 קג של משקל וזאת אומרת שאתה לוקח לכולם את הפלטות של ה15 וה-20.
כרגע לא עושה דדליפט, מספיק לי בעבודה להרים ארגזים בשביל גב תחתון.. זמנית בהפסקה מהתרגיל.
מנסה לשלב מכל מה שאני אוהב- בגלל זה אני חובבן. חובבן בילדר,ארמרסטלר,סטרונגמן ומתאגרף. לכל אנף ספורט יש מקום לדעתי.
בשכונה אני משחק כדורסל פעם בשבוע. איגרוף פעמיים. חדר כושר מינ. 4 , אימוני ליפטינג כשיש עבודה לא פיזית או תקופת רגיעה(לא עבודה פיזית 6 ימים בשבוע כולל סופ"ש).
אני אוהב בילדינג יותר מליפטינג אבל זה לא הופך אותי "לבילדר עם רגליים קטנות"(למרות שמובן מסוים כן:)) , אני אוהב ספורט וזה הכל.
יש אנשים שקוראים לי מתח. התאמנתי בעבר עם קבוצות CALISTHENICS שונות. במכונים שונים(גדולים,קטנים,בשביל גברים בלבד,מקלטים הכל),אומנויות לחימה שונות בשביל לקבל קצת פרספקטיבה מה זה להיזרק(האבקות) או לקבל אפרקוואט לכבד(תאילנדי לפני שבוע).
נהנה מהכל. הרי כולנו פה בסופו של דבר מזוכיסטים. יש כאלו שבהכחשה ויש כאלו שפחות. אני אוהב להרגיש גמור,שבור,עייף,מוכה כדי שביום הבא אני יחזור ויהיה טוב,חזק ומהיר יותר. אם אני אוהב להרים משקולות זה לא אומר שאני צריך לשים פס על מהירות,גמישות,סיבולת וכו.
זה חרא להיות בילדר בלי גמישות או סיבולת, כמו גם לדעתי מתאבק בלי מספיק שריר ושומן.
אז יש דברים שמנוגדים- מה זה אומר להפסיק לאמן את הצד החלש שלך? לוותר בגלל שזה דורש אימון אחר והסתגלות מחודשת?
חודש הפסקה מאיגרוף כדי לתת פוש בעבודה ובחד"כ, אחרי זה חזרה לאיגרוף לפחות פעם בשבוע, אחרי זה חזרה לכל סוגי הספורט שהפסדתי בזמן שפימפמתי חזה. דופמין מספורט ממכר יותר מסמים, ולמרות האהבה לשניהם- אני נוטה לכיוון הבריא יותר.

תה ירוק בשביל חילוף חומרים מואץ,התאוששות מהירה יותר, שלווה אך אנרגיה(20 מג קפאין),אנטי אגינג,אנטי דלקתי,מטפל באקנה,עוזר לחולי אסטמה וברונכיטיס ועוד. אולי אני בהייפ מתה ירוק כי אני שותה אותו כבר 6 שנים ולא זוכר איך זה לא לשתות לפחות חצי ליטר ביום.

בן 21 ,טבעי, מתאמן מגיל 16 בערך (גודו שנתיים,אהבקות קלאסית חצי שנה וכרגע איגרוף תאילנדי, הרבה אימוני גוף:CALISTHENICS,PLYOMETRICS,אימוני שחפץ, וכמה שנים בחדר כושר. כרגע שוקל עליית מדרגה בתחום(המבין יבין). 185סמ,90 קג 12% א"ש. צמחוני בערך שנה. התזונה ב6 שנים האחרונות שלי השתנה דרסטית: בלי סוכר,מלח,ממתקים,אוכל מעובד וכו. הרבה טבורוג(גבינה לבנה) ותה ירוק. אוכל הרבה סופר פודס כמו ציה,קלי,פולן וכו.
גנטיקה מטורפת בגב ובחזה, כתפיים חזקות אך לא רחבות מספיק,ידיים בסדר,ירך טובה אבל QUAD חלש, תאומים קטנים גנטיקה דמוי דניס וולף היקף 40.
משקלים די טובים פרט לרגליים: אני יודע שיש מיליון סיבות לא לעשות רגליים אבל התירוצים שלי מסתכמים: בקושי שבשילוב איגרוף תאילנדי עם חדר כושר עם עבודה פיזית וקצת שעות שינה. היקף ידיים 42 -42.5, חזה 122 , רגליים 57(פחח).
בכל מקרה אני מדגיש שאני צמחוני כי אנשים חושבים שבלי בשר אי אפשר לגדול ולחיות. אוכל דג אולי פעם בחודש, כרגע לוקח סקוף של חלבון כלשהו,ולפעמים קריאטין. בכל מקרה בלי בשר- אין אגרסיה,אלימות.. מאוד קשה לעצבן אותי ואני כל הזמן קליל ורגוע.
רואים ממש הבדל בין תחתון לעליון בגלל שעשיתי הרבההה מתח ושכיבות שמיכה עם שחפץ.. אבל סקוואטים עם משקל גוף וזה מה שיצא.. למעלה רמבו למטה בילבי. 😃)
מבקש לא להשמיץ, אלא לתת ביקורת בונה: רגליים חסר ואני אגדיל, מה לגבי פרופורציה בין כתפיים לידיים?
האם יש סיכוי\ מצב להתחרות במידה ואני אגדל X או אחטב Y, יש תחרויות ברחובות מי שמכיר?
מה זה אומר שאתה לוקח לפעמים קריאטין?

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר שאתה לוקח לפעמים קריאטין?
לפעמים זה ON OFF. אם זה יום מנוחה אני יכול להפסיק. ביום רגיל אני יכול לעלות כמות עד 20 גרם. בשביל הרגשה טובה אני משתדל לקחת 10 גרם ביום אימון משקולות ו5 ביום רגיל. הקריאטין שלי התקלקל לפני 8 חודשים בגלל זה גם עכשיו זה לפעמים- לפעמים אני רוצה להרים כבד אבל אני לא רוצה להרגיש שלקחתי משהו מקולקל. כרגע לפני "עליית מדרגה" בגלל זה אני מחכה לקנות הכל בבום. למרות שיש לי EXTREME SHOCK וQUAD PROTEIN אבל אני לוקח אותם לפי הרגשה. מה זה הרגשה? אם אכלתי 150 גרם חלבון מטבורוג, אני לא אקח סקופ. אם ישנתי יותר מ-6 שעות ויש לי כח,אני לא אקח אקסטרים שוק.
אני מבין שיש מינוס בצריכת תוסף תזונה במעגלים- אך החיים משתנים ואני איתם. אין טעם לקחת אקסטרים אם ישנת 3 שעות או לקחת קריאטין אם באותו יום אתה הולך לעשות אירובי(איגרוף) ולאבד הרבההה נוזלים. אתה לא יכול להשתמש בתוסף המיועד לכח באימון מהירות\סיבולת או ההפך.
אני גמיש בלו"ז ויכול להכניס אימון שלא תיכננתי (לא חד"כ,
חד"כ מתוכנן לפי שעון עד היום שאני אמות RIP JACK LALANE

לפעמים זה ON OFF. אם זה יום מנוחה אני יכול להפסיק. ביום רגיל אני יכול לעלות כמות עד 20 גרם. בשביל הרגשה טובה אני משתדל לקחת 10 גרם ביום אימון משקולות ו5 ביום רגיל. הקריאטין שלי התקלקל לפני 8 חודשים בגלל זה גם עכשיו זה לפעמים- לפעמים אני רוצה להרים כבד אבל אני לא רוצה להרגיש שלקחתי משהו מקולקל. כרגע לפני "עליית מדרגה" בגלל זה אני מחכה לקנות הכל בבום. למרות שיש לי EXTREME SHOCK וQUAD PROTEIN אבל אני לוקח אותם לפי הרגשה. מה זה הרגשה? אם אכלתי 150 גרם חלבון מטבורוג, אני לא אקח סקופ. אם ישנתי יותר מ-6 שעות ויש לי כח,אני לא אקח אקסטרים שוק.
אני מבין שיש מינוס בצריכת תוסף תזונה במעגלים- אך החיים משתנים ואני איתם. אין טעם לקחת אקסטרים אם ישנת 3 שעות או לקחת קריאטין אם באותו יום אתה הולך לעשות אירובי(איגרוף) ולאבד הרבההה נוזלים. אתה לא יכול להשתמש בתוסף כל לאימון מהירות או ההפך.
אני גמיש בלו"ז ויכול להכניס אימון שלא תיכננתי(לא חד"כ, חד"כ מתוכנן לפי שעון עד היום שאני אמות RIP JACK LALANE
תגיד אתה בטוח שאתה יודע מה ההשפעה של קריאטין על הגוף?

• פותח/ת השרשור
תגיד אתה בטוח שאתה יודע מה ההשפעה של קריאטין על הגוף?
IF I AINT BROKEN DONT FIX IT.
אני מתאושש. אוהב קריאטין. ניסיתי מספר שיטות.
לפי הניסיון שלי עם 2 קג הקריאטין שצרכתי עד עכשיו. אני אוהב את התוסף,יש לו מקום אך לא תמיד. אני לא רוצה להיות ספוח נוזלים אם זה תקופת ים, או יש פגישה עם המין היפה. אני מבין שאני אולי טועה, אבל במקום לסקול אותי- אתה יכול להסביר. עם הניסיון שלי לכל אוכל,לכל תוסף יש זמן ומקום. אם יש פגישה חשובה בבוקר אתה לא לוקח 2 סקופים של JACK3D ב-9 בערב, או אתה לא לוקח 10 גרם קריאטין אם עשית באותו יום 5 שעות אירובי. לא מזמן הייתה לי עבודה שהלכתי אליה 15 קמ ביום בערך. כשלקחתי קריאטין באותה תקופה שתיתי יותר מ-10 ליטר ועדיין היו ימים שהייתי מיובש או נמאס להשתין 20 פעם.

לול מטופח.. אני מסתכל במראה אולי פעמיים בשבוע. כל הבגדים אצלי שחורים או חקי. מתקלח פעם ביום..(אם לקחת בחשבון עבודה פיזית ו-2 אימונים יש מסביבי רדיוס של סירחון לפחות פעמים בשבוע). כנ"ל לגבי כל דבר שקשור להשקעה עצמית(פרט לתזונה ואימונים).

אני יוריד אלכוהול ל-0 לחודשיים ויפיל אחרי אימונים בלבד 😃. אומגה 3 אצלי ברשימה כמו גם אבקת חלבון אקסטרים בננה +קריאטין של מונו פה באתר.
יש אקסטרים שוק לפני אימון ואני אפסיק איגרוף תאילנדי לפחות לחודש(מה שאומר כמעט 0 אירובי אם לא להחשיב עבודה פיזית).
התקציב "לניסוי" הזה היה בערך 1700 וקפץ ל2500 אני ממש מעוניין שזה יצליח אבל אני לא מתכוון להפריז.
האם עשית בדיקות דם לפני סייקל או חייב לעשות? מה אם עולה חשד בבדיקות אחרי סייקל שעשית משהו- אין ביטוח? הסוכר אצלי נמוך כמעט תמיד ולחץ דם לא יציב. בדיוק חזרתי מ-50 דקות בסאונה יבשה וכמעט התעלפתי. משחק באש לרוב בעניין האימונים הלא שגרתיים והקיצוניות שלפעמים הורגת או בונה אותי. יש המלצות או אתרים\לינקים לכל הקטע של הJUICING כי אני טבעי והמעבר לשטח שאני לא מכיר מצד אחד מפחיד אבל גם מסקרן. אני יודע איך מזריקים הירואין(אל תשאלו)- לפי מה שהבנתי אסור להזריק לווריד וזה יכול להרוג אותך- התסכלתי בכמה אתרים ויש בן אדם שיעשה לי את זה אבל עדיין אני מרגיש מאוד חלש- אין ידע בנושא ומרגיש בערך כמו בבקום לפני זריקות שאתה עושה ולא יודע מה לצפות. תודה לכולם על התשובות, מקווה שלא חופר מדי 😛
פעם אכלתי קינוע אבל איכשהו זה ירד מהתפריט שלי. כמו אצה ירוקה\כחולה, מוצרי סויה וטופו,חומוס וכו.. יש בזה היתרון אבל אם אתה לא משקיע ואוהב את האוכל הזה אין סיכוי שתתמיד בו(לדוגמא להכין חלב סויה מפולי סויה, או קציצת טופו, או שילוב של חומוס וקטניות). זה בריא לרוב(סביב סויה יש הרבה מחלוקות, אבל דורש השקעה רבה מה שמוריד אנשים אצלנים מהנושא אחרי שבועיים).
חוץ מזה קינואה זה אחלה והלוואי שהייתי רואה במסעדות אוכל כזה ולא מה שאני רואה היום.
עשיתי אימון רגליים בטווח חזרות 15 20.. מטורף עד כמה שזה יותר קשה מ6-10 חזרות. מחר יהיה DOMS מה שבטוח. ירדתי במשקלים מ200 ל160 והזעתי מאוד. נמשיך עם מספר החזרות ונראה עוד חודשיים מה יצא. מ57 אפשר רק לעלות.
נחמד שאתה חושב שאני מוזרק, אבל אני עדיין טבעי 😛
את השאלות ששאלת תשאל בפורום המתאים, אני לא רוצה להטעות אותך סתם.
כן, אין ספק שאימון רגליים בטווח חזרות גבוה מאוד קשה, אבל מחשל באותה מידה. הDOMS מחר יימשך לפחות למשך יומיים-שלושה, אבל זה כסף קטן עד שמתרגלים.

אתה נראה אש, למרות שאתה מודע לרגליים אני חייב להעיר לך אתה חייב להתחיל להפציץ בהם אחרת זה יתחיל להראות ממש מוזר
רק לא הבנתי מה הקשר בין להיות רגוע ללא לאכול בשר?

• פותח/ת השרשור
בינינו אבל, אגרוף לכבד יותר כואב??
כואב פיזית כן. נפשית לא.
מה זה נפשית? פציעה באבקות לרוב היא באזור הגב(תחתון) והכתפיים. באיגרוף זה יותר בראש וברגליים.
אחרי הפציעה שלי באהבקות לא התאמנתי שבוע(שזה שיא), וגם אז חצי שנה לא יכלתי לעשות סקוואטים וירדתי מ200 מתח באימון ל50.
תרם קיבלתי פציעה באיגרוף, ואם התיכנונים הקרובים בכל מקרה תהיה לי הפסקה מהענף לחודש\חודשיים כדי לגדול באמת.
אתה נראה אש, למרות שאתה מודע לרגליים אני חייב להעיר לך אתה חייב להתחיל להפציץ בהם אחרת זה יתחיל להראות ממש מוזר
רק לא הבנתי מה הקשר בין להיות רגוע ללא לאכול בשר?
ידוע שעמים שנוטים לתזונה יותר טבעונית הם יותר שקולים,מחושבים,רגועים- לדוגמא טיבטים,סינים,הודים וכו לעומת ארה"ב וארצות ערב איפה שיום בלי בשר זה לא יום. שוב אולי זה ספקולציה כי היטלר היה צמחוני וראינו להן הוא הגיע.. בכל מקרה התחלתי לעבוד רגליים בטווח 15-20 במקום 6-10. קושי ברמה אחרת לגמרי.

כואב פיזית כן. נפשית לא.
מה זה נפשית? פציעה באבקות לרוב היא באזור הגב(תחתון) והכתפיים. באיגרוף זה יותר בראש וברגליים.
אחרי הפציעה שלי באהבקות לא התאמנתי שבוע(שזה שיא), וגם אז חצי שנה לא יכלתי לעשות סקוואטים וירדתי מ200 מתח באימון ל50.
תרם קיבלתי פציעה באיגרוף, ואם התיכנונים הקרובים בכל מקרה תהיה לי הפסקה מהענף לחודש\חודשיים כדי לגדול באמת.

ידוע שעמים שנוטים לתזונה יותר טבעונית הם יותר שקולים,מחושבים,רגועים- לדוגמא טיבטים,סינים,הודים וכו לעומת ארה"ב וארצות ערב איפה שיום בלי בשר זה לא יום. שוב אולי זה ספקולציה כי היטלר היה צמחוני וראינו להן הוא הגיע.. בכל מקרה התחלתי לעבוד רגליים בטווח 15-20 במקום 6-10. קושי ברמה אחרת לגמרי.

קשקוש, תוכיח

כואב פיזית כן. נפשית לא.

דוד שלי אהב לאכול מרקים ואז הוא נדרס מה שמוזר שגם חבר של אבא של חבר לכיתה שלי אהב לאכול מרקים וגם הוא נדרס!

כלומר אכילת מרקים גורמת לכך שתידרס!!!

כואב פיזית כן. נפשית לא.

בגלל שהם שקולים מחושבים ורגועים הם נוטים יותר לתזונה טבעונית ולא ההפך

• פותח/ת השרשור
doh, fuck logic... works for me- i share. You dont like it, i dont give rat ass- i just wrote basic speculation. Those who generally avoid meat products - are more likely to be pacifistic,quite and self awared.
I wouldnt call meat eaters self awared people- they look like junkies to me with their meat fetish. Humor rating in this thread falls to zero and thats because.. some people dont like that there are other opinions.
And somehow i thought men who train have more self conscious and open minded then the typical ego teenagers. I guess you people have to fill some gaps to feel good about yourself. Enjoy the bashing.

P.s i will update this post in several month so people can see strength doesnt equal meat.

ההודים נורא רגועים, בעיקר כשהם אונסים באכזריות תיירות ומקומיות כמו שכל כך מקובל שם והסינים עם כלכך רגוע שכבר שנים הממשלה שם כולאת אנשים במחנות ריכוז ומתעללת ורוצחת אותם סתם בגלל שהם עושים מדיטציה או שעיצבנו מישהו עם קשרים להנהגה הדיקטטורית...

נערך לאחרונה:
כואב פיזית כן. נפשית לא.

ממתי הסינים נוטים לטבעונות? הם אוכלים אפילו יצורים קטנים כמוני(אמנם אין בי הרבה בשר)
וההודים אמנם לא אוכלים בקר אך עוף הם אוכלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית