הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלות פתיחת חד"כ

מצב
השרשור נעול

shoshoavi

משתמש פעיל
853
107
נק' מוניטין:
797
853
107
הייתי מעוניין להתייעץ איתכם, חשבתי על רעיון עסקי לגבי חד"כ
כמה לדעתכם יעלה לי לפתוח חד"כ סטנדרטי עם כלוב, עם כ 2 ספות בנץ מקובעות, ועוד 2 ספות עם בערך 4 מוטות אולימפיות
מספיק פלטות של 20,10,5,2.5,1.25 וקצת מכשירי אירובי עם מכונות רגילות סטנדרטיות לא משהו גרנדיוזי....
אשמח לתגובות פה של החבר'ה.

לא מומחה גדול ולא חשבתי על זה אבל בגדול לפי מה ששמעתי לוקח לא מעט זמן להחזיר את העלויות הראשוניות וזה דיי הגיוני
סה"כ יש לך השקעה לא קטנה בהתחלה של כמה עשרות אלפי שקלים או מאות אלפי אם זה חד"כ לא מאוד קטן
עוד עלויות שוטפות של שכירות חשמל וכו'
ובסופו של דבר זה לא חנות חשמל שלקוח בא קונה מוצרים ב-20 אלף ויוצא, יש כאלה שיבואו לחודש לנסות יש כאלה שיעשו מנוי, הנקודה היא שההשקעה תחזור לאט, כנראה ייקח שנה-שנתיים רק להחזיר את ההשקעה במקרה הטוב מאוד

עשית קורס מדריכי חדכ? אם לא אז אני חושב שזה לא חוקי לפתוח חדר כושר בלי תעודה.

כלוב 1500-10,000
ספת לחיצה 2000-3000
ספה 600-1000
משקל לפי 10 לקילו +-
מוטות זבל 500, טובים 1000-2500

מכשירי אירובי יד2/בייתי ניתן למצוא 2000-8000
אירובי מקצועי 20,000-30,000 למכשיר (אופניים/אליפטי/הליכון)

אם אתה עושה חדר כושר רק לכוח בלי אירובי אפשר לעשות משהו נחמד ב 5,000 ל2-3 מתאמנים
או 10,000-20,000 לקבוצה כבר של PL

מלבד הציוד הבעיה זה מקום, אם יש לך מחסן או חלל גדול מואר וממוזג אז אתה מסודר אם לא זה המון כסף

עשית קורס מדריכי חדכ? אם לא אז אני חושב שזה לא חוקי לפתוח חדר כושר בלי תעודה.
לפתוח זה לא בעיה, העניין שאתה צריך שיהיה שם מדריך בכל שעות הפעילות
ושזה יהיה מקום עם רישיון לעסק

מה לגבי מקום? זה גם יכול לעלות הרבה כסף

מדובר פה על השקעה לא קטנה והמון גורמים לחשוב עליהם כמו מיקום (מרכז העיר/הארץ מול הפריפריה). אתה צריך רישיון עסק ומינימום 3 מדריכים שיחזיקו את המקום. אולי גם מנקה. הכל בתלושי משכורת לפי החוק מה שאומר שצריך מישהו מתחום החשבונאות/כלכלה. אם לא תעשה סטודויו לאירובי/חוגים תפסיד הרבה לקוחות.
יש המון התייעצויות וסקרי שוק לעשות לפני שפותחים ולחשוב על איזה הסדר מול הבנקים להלוואה ותשלומים.

יש גם (מעבר למה שכבר נאמר):
ביטוח
שיווק ופרסום
מיזוג אוויר
מי שתייה קרים ושירותים לדאוג להם, ככה שרק מחסן זה לא מספיק.

• פותח/ת השרשור
לפי הבנתי, זאת השקעה לא מבוטלת שיכולה אפילו להסתכם בכ250 אלף שקל במקרה הטוב ובמקרה הרע זה אפילו יכול להגיע ל500-600 אלף שקל?

לפי הבנתי, זאת השקעה לא מבוטלת שיכולה אפילו להסתכם בכ250 אלף שקל במקרה הטוב ובמקרה הרע זה אפילו יכול להגיע ל500-600 אלף שקל?

אתה צריך משקיע וקונספט, לבד זה לא ילך אלא אם אתה מתכוון לפתוח מן מקלט כושר.

אם אתה רוצה לפתוח סניף רציני, יש מיליון דברים שלא רשמו פה בכלל וההשקעה יכולה להאמיר בקלות ל500 אלף.

רק על תאורה נכונה במקום צריך לקחת מהנדס תאורה שיבחר מיקומים נכונים ועוצמות של נורות כדי לקבל את האווירה שאתה מנסה ליצור.
אדריכלית פנים / מעצבת שתבנה לך קונספט מתאים.

תאמין לי, ים כאב ראש, צריך שותף.

הי אם אתה עדיין בעניין
שמי אייל
ואני מחפש שותף לפתיחת מקום (חדר כושר או כל מתחם אימונים לאימוני כושר או כח או גם וגם )
[email protected]

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית