הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בפתיחת חדר כושר(כנסו)

• פותח/ת השרשור deanv
  • פורסם בתאריך

deanv

משתמש מתחיל
77
1
נק' מוניטין:
1
77
1
שלום, אני חייל סדיר משרת בגולני, הגדוד שלי שכל 5 אנשים בצוק איתן, ולאחר המלחמה הכואבת הזאת החלטנו מתרומה שקיבלנו בסביבות ה 40 אלף דולר להקים חדר כושר לזכרם, שישרת את כלל לוחמי הגדוד. הטילו עלי משימה להשיג את המכשירים (תמונות שלהם עם הסבר מפורט של מידות, מחיר וכו') ובכך יוכלו לתכנן את בניית המתחם וקניית המכשירים.
אני לא כ"כ מבין בזה, לא יודע מה צריך ומה הבסיס, מה שאני כן יודע הוא שצריך מכשירים שיעבדו על כל הגוף + מכשירי אירובי כמו אופניים וריצה..
אם מישהו יוכל לעזור לי עם מכשירים, לינקים למכשירים ופירוט מכשירים ממש מ א' עד ת' זאת תיהייה עזרה ענקית, זה גם מצווה גדולה!
באמת תודה לכם..

הפורום הזה מוטה לכיוון אימוני כוח (אני טוען שבצדק) קח בחשבון שההצעות שתקבל יכללו בעיקר כלוב ומוט.
שווה להתייעץ עם אנשים שמכירים ספקים ומחירים - @MikeRozner

אני הייתי ניגש עם העניין הזה קודם כל לאביר ספורט ולסאל ספורט
שוב, אני בא מתחום שלא דורש מכונות בכלל ככה שלא בטוח שאני הכתובת

כבר ציינו פה חברה טובים, אני רק מוסיף שאני מוכן לעזור גם אם תצטרך איזהשהו יעוץ (מיותר לציין שבחינם), פנה אלי בפרטי אם אתה רוצה מספר טלפון.

אני גם אוסיף שאם יהיה לכם נע"ת עם מספיק ידע, אפשר גם לחסוך בעליות וגם לקנות דברים יעילים שמתעסקים בעיקר בכוח ותרוויחו מכל הצדדים.

אני מכיר מישהו שממנו תוכל לקנות, בן אדם מאוד אמין ומקצועי.
יש לך טלפון שאפשר ליצור איתך קשר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית