עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסיבה המיידית לשלב היא שלא נשאר מספיק סופרדרול ל-4 שבועות של סייקל... 😃טסט וסופר דרול לבד עושים עבודה מצוינת, שלא נציין את כל התופעות לוואי שיש לסופרדרול. למה אתה רוצה להוסיף עוד משהו ?
תחלק את זה אחרת, סטרואיד נכנס -סטרואיד יוצא. אתה יכול להתחיל סייקל אנאבולי ולעבור לאנדורגני, זאת שיטה למשוך סייקלים למשך זמן ארוך. תתחיל טסט דקה פניל תסיים עם הפניל תכניס סופר דרול תסיים סופר דרול תכניס טרן מאסטרון.
ככה יוצא מצב שאתה כל פעם מעלה עוד "הילוך" בסייקל.
אתה ענק בין ענקים...😃בד"כ לא נהוג לבצע שני סטרואידים שעוברים המרה חזקה לDHT מכמה סיבות ביניהם המטרה בסטרואידים היא סינרגטיות - משמע השלמה אחד של תכונות השני.
דבר שני המרה גבוהה לDHT עושה לא טוב לערמונית.
הידעתם - כ90% מהגברים מעל גיל 80 יפתחו סרטן הערמונית וכ50% מעל גיל 50.
ידעתם גם כמובן שלכל הגברים ישנם תאים טרום סרטניים בבלוטת הערמונית - כמובן.
אני על תקן המבהיל.
אפשר להתאמן באילת ישנם סופר מכוני כושר (שאל אותי להמלצה, בכיף...). אחרת תעשה לפחות מקבילים/מתח.מה באמת דעתך על שילוב אוראלי בשלב מאוחר בסייקל? זכור לי שאמרת שכדאי לשלבו בהתחלה לדעתך..האם הדעה השתנתה?
עוד שאלה שאשאל פה במקום לפתוח פוסט חדש:
אני צפי להתחיל את הבלאסט עוד 4 ימים(ווי),
כעת, אני נוסע לאילת ב18.10 (כלומר, 3 שבועות בתוך הסייקל).
כיוון שאני מריץ אוראלים ל4 שבועות .האם כדאי לקחת הפסקה באותו שבוע.נראה לי מיותר לקחת את זה בלי להתאמן .
האם אי לקיחה באותו שבוע יאפשר לי לקחת בשבוע שאחרי ולהינות מהחומרים ?
אם אתה לא מתכוון להתאמן בכלל ובכל מקרה מתוחזק עם חומרים (טסט נניח) עדיף שלא תיקח את האוראליים.קודם כל תודה רבה לכולם...אז אני מבין שההספקה של השבוע לא באה בחשבון אם הוצעו פה מקבילים ומתח כתחליף?,בכל מקרה זה נופל לי גם על שבוע דילואד, אם זה משנה משהו
זה מה שיהיה כנראה..היית חוזר לקחת לשבוע אחרי השבוע הפסקה?אם אתה לא מתכוון להתאמן בכלל ובכל מקרה מתוחזק עם חומרים (טסט נניח) עדיף שלא תיקח את האוראליים.
דבר איתי בפרטי לגבי אימונים באילת אני אדאג לך 😃מה באמת דעתך על שילוב אוראלי בשלב מאוחר בסייקל? זכור לי שאמרת שכדאי לשלבו בהתחלה לדעתך..האם הדעה השתנתה?
עוד שאלה שאשאל פה במקום לפתוח פוסט חדש:
אני צפי להתחיל את הבלאסט עוד 4 ימים(ווי),
כעת, אני נוסע לאילת ב18.10 (כלומר, 3 שבועות בתוך הסייקל).
כיוון שאני מריץ אוראלים ל4 שבועות .האם כדאי לקחת הפסקה באותו שבוע.נראה לי מיותר לקחת את זה בלי להתאמן .
האם אי לקיחה באותו שבוע יאפשר לי לקחת בשבוע שאחרי ולהינות מהחומרים ?