הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן לשלב 2 חומרים בעלי נגזרת DHT?

• פותח/ת השרשור PARADOX
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אחלה תודה רבה
אני הולך להריץ את הבלאסט השני כנראה וחשבתי לאחרונה להוריד את המסטרון שרציתי לשים

מה דעתך

פרופ 150EOD (בסוף יהיה לי סספנשיון בגלל עודפים שנשארו -150EOD גם כן) 1-8

סנבולון+סופרדרול = 20 מ"ג כל אחד 1-4
עכשיו,אתה חושב שאולי במקום המסטרון שהיה אמור להיות יהיה כדאי יותר דקה קצר? (אני יודע שהצעת לי וסירבתי אבל נראה לי זה יהיה בסדר מבחינתי כרגעׂ)

טסט וסופר דרול לבד עושים עבודה מצוינת, שלא נציין את כל התופעות לוואי שיש לסופרדרול. למה אתה רוצה להוסיף עוד משהו ?
תחלק את זה אחרת, סטרואיד נכנס -סטרואיד יוצא. אתה יכול להתחיל סייקל אנאבולי ולעבור לאנדורגני, זאת שיטה למשוך סייקלים למשך זמן ארוך. תתחיל טסט דקה פניל תסיים עם הפניל תכניס סופר דרול תסיים סופר דרול תכניס טרן מאסטרון.
ככה יוצא מצב שאתה כל פעם מעלה עוד "הילוך" בסייקל.

טסט וסופר דרול לבד עושים עבודה מצוינת, שלא נציין את כל התופעות לוואי שיש לסופרדרול. למה אתה רוצה להוסיף עוד משהו ?
תחלק את זה אחרת, סטרואיד נכנס -סטרואיד יוצא. אתה יכול להתחיל סייקל אנאבולי ולעבור לאנדורגני, זאת שיטה למשוך סייקלים למשך זמן ארוך. תתחיל טסט דקה פניל תסיים עם הפניל תכניס סופר דרול תסיים סופר דרול תכניס טרן מאסטרון.
ככה יוצא מצב שאתה כל פעם מעלה עוד "הילוך" בסייקל.
הסיבה המיידית לשלב היא שלא נשאר מספיק סופרדרול ל-4 שבועות של סייקל... 😃

• פותח/ת השרשור
מה באמת דעתך על שילוב אוראלי בשלב מאוחר בסייקל? זכור לי שאמרת שכדאי לשלבו בהתחלה לדעתך..האם הדעה השתנתה?

עוד שאלה שאשאל פה במקום לפתוח פוסט חדש:

אני צפי להתחיל את הבלאסט עוד 4 ימים(ווי),
כעת, אני נוסע לאילת ב18.10 (כלומר, 3 שבועות בתוך הסייקל).
כיוון שאני מריץ אוראלים ל4 שבועות .האם כדאי לקחת הפסקה באותו שבוע.נראה לי מיותר לקחת את זה בלי להתאמן .
האם אי לקיחה באותו שבוע יאפשר לי לקחת בשבוע שאחרי ולהינות מהחומרים ?

בד"כ לא נהוג לבצע שני סטרואידים שעוברים המרה חזקה לDHT מכמה סיבות ביניהם המטרה בסטרואידים היא סינרגטיות - משמע השלמה אחד של תכונות השני.

דבר שני המרה גבוהה לDHT עושה לא טוב לערמונית.
הידעתם - כ90% מהגברים מעל גיל 80 יפתחו סרטן הערמונית וכ50% מעל גיל 50.
ידעתם גם כמובן שלכל הגברים ישנם תאים טרום סרטניים בבלוטת הערמונית - כמובן.

אני על תקן המבהיל.

בד"כ לא נהוג לבצע שני סטרואידים שעוברים המרה חזקה לDHT מכמה סיבות ביניהם המטרה בסטרואידים היא סינרגטיות - משמע השלמה אחד של תכונות השני.

דבר שני המרה גבוהה לDHT עושה לא טוב לערמונית.
הידעתם - כ90% מהגברים מעל גיל 80 יפתחו סרטן הערמונית וכ50% מעל גיל 50.
ידעתם גם כמובן שלכל הגברים ישנם תאים טרום סרטניים בבלוטת הערמונית - כמובן.
אני על תקן המבהיל.
אתה ענק בין ענקים...😃
אבל לא מדובר כאן על 2 סטרואידים שעוברים המרה אלא בשתי ניגזרות dht. המינון הוא חלקי בשתיהן, כלומר מדובר ב-stack...
בעיקרון גם תופעות הלוואי האנדרוגניות מנגזרות טסט ומניגזרות ננדרולון מגיעות בעיקרן מ- 5reduction .

מה באמת דעתך על שילוב אוראלי בשלב מאוחר בסייקל? זכור לי שאמרת שכדאי לשלבו בהתחלה לדעתך..האם הדעה השתנתה?

כיוון שאני מריץ אוראלים ל4 שבועות .האם כדאי לקחת הפסקה באותו שבוע.נראה לי מיותר לקחת את זה בלי להתאמן .
אפשר להתאמן באילת ישנם סופר מכוני כושר (שאל אותי להמלצה, בכיף...). אחרת תעשה לפחות מקבילים/מתח.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה לכולם...אז אני מבין שההספקה של השבוע לא באה בחשבון אם הוצעו פה מקבילים ומתח כתחליף?,בכל מקרה זה נופל לי גם על שבוע דילואד, אם זה משנה משהו

קודם כל תודה רבה לכולם...אז אני מבין שההספקה של השבוע לא באה בחשבון אם הוצעו פה מקבילים ומתח כתחליף?,בכל מקרה זה נופל לי גם על שבוע דילואד, אם זה משנה משהו
אם אתה לא מתכוון להתאמן בכלל ובכל מקרה מתוחזק עם חומרים (טסט נניח) עדיף שלא תיקח את האוראליים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתכוון להתאמן בכלל ובכל מקרה מתוחזק עם חומרים (טסט נניח) עדיף שלא תיקח את האוראליים.
זה מה שיהיה כנראה..היית חוזר לקחת לשבוע אחרי השבוע הפסקה?

מה אומרים בעסק על פרוטוקולים של שבועיים on שבועיים off?
יש המלצות? זו גם אופציה כל מי שחיפשתי באינטרנט בנושא מוצא לי אנשים שביצעו סייקל אוראלי בלבד של טורינבול ..ככה שהתשובה לא מצאתי לגבי אוראליים בהפסקה עם חומר בסיס

דבר איתי בפרטי לגבי אימונים באילת אני אדאג לך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית